- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
Hoş geldin şekercim iyi ki geldinnnBende geldim.Hayırlı olsun yeni topik
Ben de geldiiiiimAsbecim hayırlı olsun topiğin
hooooooooopp ben de düştüm burayaaaaasbeeeeeeeee hayırlı olsun topişimizzzzz gönüller bir olsun bize her yer umut topiği ama ablamın yazısını da okuyunca üzüldü yani
neyse öperim hepiciğiniziiiyeni arkadaşlara çoookkk selamlar
asbeeeeeeeeemm nickimi değiştirir misin lütfen listeden. ayrıca bat 5 şubat
ekledim bile canımmmmBeni de ekleyin listeye beni de....
bat 15 şubat.....
yaş 28
Canımcım senin meleğin geliyor galiba 4martta Rabbim sağlıkla hayırla alabilmeyi nasip etsin bebişini kucağınaslm kızlar bende varım beni de ekleyin bat 4 mart yaşım 23:)))
canım senden Allah razı olsun beni o topiğe sen çağırmıştın...İnşallah Rabbim bana da sizede,tüm hamilelere de ,dünya da annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese de
sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar sağ salim anne olabilmeyi,eşlerini baba yapabilmeyi,yuvalarını şenlendirebilmeyi nasip etsin ya zel celali vel ikram
canım senden Allah razı olsun beni o topiğe sen çağırmıştın...İnşallah Rabbim bana da sizede,tüm hamilelere de ,dünya da annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese de
sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar sağ salim anne olabilmeyi,eşlerini baba yapabilmeyi,yuvalarını şenlendirebilmeyi nasip etsin ya zel celali vel ikram
bendee şuuu evlilik şeysindeennn yapmaaaakkkk istiyorummmmmmmmmaccayippp kıskandımmm siziiiiiiiiiiiiiii
Aminnnnnn canım aminnnn sağolasın hoş geldin aramıza batı söyle istersen ekleyeyim listeye seni decanım topigin hayırlı olsun umarım ugurlu gelir rabbim yar ve yardımcımız olsun amin amin
anacım öğlenden beri 15 sayfa olmuş yahuuuuu..bir anda hızlandık mı neeee..neydi o laf tebdili mekanda ferahlık vardır gibi bişeymiydi acepppp. .yine hep beraberiz çok şkürrr yine heyecanımız sonsuzzzz. .çok seviyom sizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnmmm malesef benim hamilelik 9 gün sürdüüüü
,listeyi düzeltirsen sevinirim..şu an bat veremiyom düzen bozulmuş olabilirrrr:44::44:
yapamadım üüüüü..... aynı formatta diil dio
merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun. iki gündür giremiyordum topiğin değiştiğini biraz önce gördüm. herkes burda maşallah.
doktor bize de aşılama önerdi bu ay deneyeceğiz. dualarınızı eksik etmeyin.
selam kızlar nasılsınız
Hoş geldin canımmmmmm inşallah güzel sonuçlar elde edersin dualarımız seninle istersen kabilarda dan sonra sana tefriciye okuyalım ne dersin
amin canım hepimize inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa götürmesin.QUOTE=RainbowColors;28502354]RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA NASİB ETSİN İNŞALLAH CANIM. Herkes bebişine kavuşsun bu ay inşAllahhhhhhhhhhhhhhh
Günaydın şekerlerrrr
Dün enişteme uğradık birazcık neler kaynatmışsınız neler daha yeni uyandım valla bütün haftanın yorgunluğu çıktı desem yeridir
Ben bir geçmişi okuyup geliyorummmmm
bendee şuuu evlilik şeysindeennn yapmaaaakkkk istiyorummmmmmmmmaccayippp kıskandımmm siziiiiiiiiiiiiiii
canım enişten nasıl?daha iyidir inş.
iskorpit hoşgeldin kızzzz napıyon özledik seni
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
KABİLARDA
asbelove:144
KALAN 4300
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Herkeşlere merhaba..
Artık 15 gün evdeyim kızlar.Oğlum tatile girdi,mecburen ben de izin aldım.
İkimizinde çok ihtiyacı vardı valla süper oldu.
Asbelove özelde bitti demişsin tamamen mi bitti.
Demiştimya ben oğluma da 1 tane okutuyorum diye.
2 sayfamız kaldı ablası.Onu da saydın mı?