Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 9 haftalıktı kalbi durdu melegimin patalojiye gitti bebek birşey çıkmadı. Burdada pıhtılaşma testi yaptıracam araştırmada 45günde çıkıyormuş, bakalım hayırlısı artık
oyyy yisinlerrrrrr gızz papaniniii ben kuşları çok severim kedileride gerci ama eşim kedileri hiç sevmiyorrr oda eve köpek alalım dıyor bende köpekle aram pek iyi değil.. orta karar kuş bence anaammm 200 felan veremem.. bi olsun benım olsunnnönceden çok kapardı canım artık alıştı 1 yıl olcak beni çok seviyor garibim bana gelcek diye genlerde düştü yatağın arkasına.
angry i bilmemmi kız kocam çok oynuyo bende bir ara oynadım ama artık sarmıyor
afiyet olsun kızçe
Kizlar ben gekdim.esimle gezdik bu aksam biraz
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl iyidir inş.
Sanada guzel pazarlar canimherkesee güzel bir pazar diliyorummm
yumoş haftasına girmiş bulunmaktayım kızlar....
Sanada guzel pazarlar canim
Sana o zaman vu hafta iyi calismalar
hadi bakalim rastgele ins.bu ay yumoslarla sposlar bulusur
canım benim 19 şubat eklersin umutsuzum ama yaz genede
anaaaa feryaalll evde papaganmı beslıyonuzzz kızzzzz.... bende kocenden bahsedıyosun sandım kusura bakma emiiii ayy çok utandımmmm
ne renk papaganınız kız.. bende çok özeniyom kuş beslemek istiyom şu yalnız gunlerımle iyi şakırdık birlikte ama pahalı yaww bi muhabbet kusuna 100 tl istiyorlar ,yoksa ben mi çok pintyim anlamadım :26:
Kizlar ben gekdim.esimle gezdik bu aksam biraz
asbelove topiğin hayırlı uğurlu bol hamişli olsun cnm...
2 gün girmedim yeni topiğe geçilmiş.bende anamın evindeyim bugün kardeşimin doğumgünüydü küçük bir kutlama yaptık ablamlar yiğenler kalabalıktık işte.salı kocamı eve gödericem bizde 6-7 şubata kadar burdayız.
asbelove listeyi düzenlersen cnm beni en alta koy mart ayı için...bu ay çalışma yok tatildeyiz
nehar yarın taşınırsın inşallah cnm ya kurtul eski evden artık...
yumoş haftasına girmiş bulunmaktayım kızlar....
sağol canım inşallah bu ay tuttururuz...hadi bereketli bol yumurtalı günler tatlımmmmm
sağol canım inşallah bu ay tuttururuz...
İnşallah tatlım unutma bacaklar silkelenecek
sabah yaptık canım ama gülmekten kırıldık resmen... eşim bu nereden çıktı diyor...
adamlar şebek oldu sayemizde
canım ilişkiden sonra eşin bacaklarından yukarı doğru kaldırıp çamaşır silkeler gibi seni silkelesin...kızlar nasıl silkelecek yaw anlamadım ben
hııı diyor ki bir amuda kalkmadık abri onuda yapalım tam olsun.. zaten bir gelsin o velet diyor ben ona edeceğimi biliyorum...
canım ilişkiden sonra eşin bacaklarından yukarı doğru kaldırıp çamaşır silkeler gibi seni silkelesin...
ha ha ha ya ben zaten zayıfım silkelerken beni cama dogru fırlatmasın benimkı
camdan uzak dur o zaman canım...