Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

benimde 9 haftalıktı kalbi durdu melegimin patalojiye gitti bebek birşey çıkmadı. Burdada pıhtılaşma testi yaptıracam araştırmada 45günde çıkıyormuş, bakalım hayırlısı artık

tıbbi genetik 20 günde , eşle birlikte yapılan genetikte(dna) 40 günde çıkıyor canım.. tabi ist.da nasıldır bilemem.. sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda bu beklemek hiç bişey yani.. :KK16:
önceden çok kapardı canım artık alıştı 1 yıl olcak beni çok seviyor garibim bana gelcek diye genlerde düştü yatağın arkasına.:KK52::KK52:

angry i bilmemmi kız kocam çok oynuyo bende bir ara oynadım ama artık sarmıyor :KK19:
oyyy yisinlerrrrrr gızz papaniniii :KK16::KK16::KK16: ben kuşları çok severim kedileride gerci ama eşim kedileri hiç sevmiyorrr oda eve köpek alalım dıyor bende köpekle aram pek iyi değil.. orta karar kuş bence :KK52: anaammm 200 felan veremem.. bi olsun benım olsunnn :KK52:
afiyet olsun kızçe

sağol bidenemmm ,haffiten gölgeledik :KK52::KK9::KK9::KK9:

asbelove topiğin hayırlı uğurlu bol hamişli olsun cnm...
2 gün girmedim yeni topiğe geçilmiş.bende anamın evindeyim bugün kardeşimin doğumgünüydü küçük bir kutlama yaptık ablamlar yiğenler kalabalıktık işte.salı kocamı eve gödericem bizde 6-7 şubata kadar burdayız.

asbelove listeyi düzenlersen cnm beni en alta koy mart ayı için...bu ay çalışma yok tatildeyiz :KK17::KK17::KK17:
nehar yarın taşınırsın inşallah cnm ya kurtul eski evden artık...

canım benim 19 şubat eklersin umutsuzum ama yaz genede

Hayırlısı be gülüm Rabbim bilir verir herşeyi:KK16:

anaaaa feryaalll evde papaganmı beslıyonuzzz kızzzzz.... bende kocenden bahsedıyosun sandım :KK17::KK17::KK17: kusura bakma emiiii ayy çok utandımmmm :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

ne renk papaganınız kız.. bende çok özeniyom kuş beslemek istiyom şu yalnız gunlerımle iyi şakırdık birlikte:KK16::KK16::KK16: ama pahalı yaww bi muhabbet kusuna 100 tl istiyorlar ,yoksa ben mi çok pintyim anlamadım :nazar::26:

Kuzu bizde muhabbet var martta umutluyuz bakalım yavru alırsak yollarım ben sanaa:KK9:
Siz nerde oturuyorsunuz bacım bir ay önce 25tl ye aldık bi kuşu sapıtmış sizin ordakiler:KK1:

Kizlar ben gekdim.esimle gezdik bu aksam biraz

ay bizde dışardaydık dün akşammmm geç geldik iyi gezmişiz valla:KK9:
Bu günde kayınpederlerle akraba gezmesine gideceğiz inşallah sinir olmadan gelirim dua edin bana şekerler

asbelove topiğin hayırlı uğurlu bol hamişli olsun cnm...
2 gün girmedim yeni topiğe geçilmiş.bende anamın evindeyim bugün kardeşimin doğumgünüydü küçük bir kutlama yaptık ablamlar yiğenler kalabalıktık işte.salı kocamı eve gödericem bizde 6-7 şubata kadar burdayız.

asbelove listeyi düzenlersen cnm beni en alta koy mart ayı için...bu ay çalışma yok tatildeyiz :KK17::KK17::KK17:
nehar yarın taşınırsın inşallah cnm ya kurtul eski evden artık...

Nice senelere tatlımmm inşallah huzurlu sağlıklı bereketli bir ömrü olur kardeşinin tamamdır tatlım en alta indiriyorum seni:KK34:

:KK9::KK9:yumoş haftasına girmiş bulunmaktayım kızlar....:KK9::KK9:

hadi bereketli bol yumurtalı günler tatlımmmmm:nazar:

Son düzenleme:
adamlar şebek oldu sayemizde :KK9:

hııı diyor ki bir amuda kalkmadık abri onuda yapalım tam olsun.. zaten bir gelsin o velet diyor ben ona edeceğimi biliyorum...

kızlar nasıl silkelecek yaw anlamadım ben
canım ilişkiden sonra eşin bacaklarından yukarı doğru kaldırıp çamaşır silkeler gibi seni silkelesin...:KK9:

hııı diyor ki bir amuda kalkmadık abri onuda yapalım tam olsun.. zaten bir gelsin o velet diyor ben ona edeceğimi biliyorum...

canım ilişkiden sonra eşin bacaklarından yukarı doğru kaldırıp çamaşır silkeler gibi seni silkelesin...:KK9:

ha ha ha ya ben zaten zayıfım silkelerken beni cama dogru fırlatmasın benimkı:-)

X