Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bendee şuuu evlilik şeysindeennn yapmaaaakkkk istiyorummmmmmmmm :KK52: accayippp kıskandımmm siziiiiiiiiiiiiiii :KK53:

canım senden Allah razı olsun beni o topiğe sen çağırmıştın...İnşallah Rabbim bana da sizede,tüm hamilelere de ,dünya da annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese de
sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar sağ salim anne olabilmeyi,eşlerini baba yapabilmeyi,yuvalarını şenlendirebilmeyi nasip etsin ya zel celali vel ikram

Bende geldim.Hayırlı olsun yeni topik:KK71:
Hoş geldin şekercim iyi ki geldinnn:KK16:

Ben de geldiiiiim:KK3: Asbecim hayırlı olsun topiğin:KK54:

SAğol canımmmmm:KK16:

hooooooooopp ben de düştüm burayaaaa:KK53: asbeeeeeeeee hayırlı olsun topişimizzzzz:KK16: gönüller bir olsun bize her yer umut topiği:KK16: ama ablamın yazısını da okuyunca üzüldü yani:KK43:

neyse öperim hepiciğiniziii:KK16: yeni arkadaşlara çoookkk selamlar:KK16:

asbeeeeeeeeemm nickimi değiştirir misin lütfen listeden. ayrıca bat 5 şubat :KK34:

Sağol balım ne güzel söyledin orası burası ne fark ediyor önemli olan birlikte olmakkkkk:KK16:
Hemen düzeltiyorum canımmmmmmm:KK34:

Beni de ekleyin listeye beni de....
bat 15 şubat.....
yaş 28
ekledim bile canımmmm:KK34:

slm kızlar bende varım beni de ekleyin bat 4 mart yaşım 23:))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canımcım senin meleğin geliyor galiba 4martta Rabbim sağlıkla hayırla alabilmeyi nasip etsin bebişini kucağına:nazar::nazar:

canım senden Allah razı olsun beni o topiğe sen çağırmıştın...İnşallah Rabbim bana da sizede,tüm hamilelere de ,dünya da annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese de
sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar sağ salim anne olabilmeyi,eşlerini baba yapabilmeyi,yuvalarını şenlendirebilmeyi nasip etsin ya zel celali vel ikram

Bu ne güzel bir dua canımmmm
Rabbim hamişlerin duasını kabul edermiş:KK16:
amin diyelim bizde

Son düzenleme:

aminnn kereee aminnnnn elifciğimmmm :KK16::KK16::KK16: duan beni duygulandırdı :KK5::KK19:

biz sabredelimmm sabırdan da fire vermeyelimki nazlı bebişlerin kıymetini bilelim :KK49::nazar::emir_bebek::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım topigin hayırlı olsun umarım ugurlu gelir rabbim yar ve yardımcımız olsun amin amin
Aminnnnnn canım aminnnn sağolasın hoş geldin aramıza batı söyle istersen ekleyeyim listeye seni de:KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:anacım öğlenden beri 15 sayfa olmuş yahuuuuu..bir anda hızlandık mı neeee..neydi o laf tebdili mekanda ferahlık vardır gibi bişeymiydi acepppp.:KK52::KK52::KK52::KK52:.yine hep beraberiz çok şkürrr yine heyecanımız sonsuzzzz.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.çok seviyom sizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Maaşallah canım maaşallah ne güzel hepimiz yine burdayız yine umutlar yükseliyor
bende seni seviyorum iyi ki buradasın

cnmmm malesef benim hamilelik 9 gün sürdüüüü:KK14::KK14::KK14:
,listeyi düzeltirsen sevinirim..şu an bat veremiyom düzen bozulmuş olabilirrrr:44::44:

Kuzuumm nolur kusuruma bakma dün işyerindeyken yaptım hepsini gözümden kaçmış hemen düzeltiyorum
seni üzmek istemezdim Hakkını helal et:KK17:

yapamadım üüüüü..... aynı formatta diil dio :KK53::KK52:

Canımcım niye aynı formatta değil diyor ki sadece tarih yazıp seçim yapıyorsun:44:

merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun. iki gündür giremiyordum topiğin değiştiğini biraz önce gördüm. herkes burda maşallah.

doktor bize de aşılama önerdi bu ay deneyeceğiz. dualarınızı eksik etmeyin.

Hoş geldin canımmmmmm inşallah güzel sonuçlar elde edersin dualarımız seninle istersen kabilarda dan sonra sana tefriciye okuyalım ne dersin:KK16:

QUOTE=RainbowColors;28502354]RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA NASİB ETSİN İNŞALLAH CANIM. Herkes bebişine kavuşsun bu ay inşAllahhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE]
amin canım hepimize inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa götürmesin.
Hoş geldin canımmmmmm inşallah güzel sonuçlar elde edersin dualarımız seninle istersen kabilarda dan sonra sana tefriciye okuyalım ne dersin:KK16:

"İşte o sırada Zekeriya Rabbine niyaz edip “Ya Rabbî,” dedi, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”

"Zekeriya mihrapta namaz kılmakta iken melekler kendisine seslenip: “Allah sana, Allah’tan bir kelimeyi tasdik edecek, hem efendi, hem gayet zahid, hem peygamber olacak olan Yahya’yı müjdeler” dediler."

"O: “Ya Rabbî,” dedi, “nasıl benim çocuğum olabilir ki ihtiyarlık başıma çökmüş, hanımım ise kısır hale gelmiştir?” Allah: “Böyle de olsa, Allah dilediğini yapar” buyurdu." (Ali İmran, 3/38-40)

Allah razı olsun canım. bu ay yumurtalarım büyürse aşılamaya geçeceğiz. eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama bende de yumurtlama problemi çıktı. doktor yumurtalarımın kalitesiz ve sayısının düşük olduğunu söyledi.
birde ricam salatı tefriciye değilde mümkünse HZ. ZEKERİYA nın duasını okumanızı isticem.
oğlum olduğunda da bu dua ve HZ. İBRAHİM in duasını ederdim.

“Ya Rabbî,”, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”

arkadaşlarım okumak isterse bu kısmı okusalar dualarıyla beni desteklemiş olurlar.

QUOTE=RainbowColors;28502354]RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLA NASİB ETSİN İNŞALLAH CANIM. Herkes bebişine kavuşsun bu ay inşAllahhhhhhhhhhhhhhh
amin canım hepimize inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa götürmesin.

"İşte o sırada Zekeriya Rabbine niyaz edip “Ya Rabbî,” dedi, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”

"Zekeriya mihrapta namaz kılmakta iken melekler kendisine seslenip: “Allah sana, Allah’tan bir kelimeyi tasdik edecek, hem efendi, hem gayet zahid, hem peygamber olacak olan Yahya’yı müjdeler” dediler."

"O: “Ya Rabbî,” dedi, “nasıl benim çocuğum olabilir ki ihtiyarlık başıma çökmüş, hanımım ise kısır hale gelmiştir?” Allah: “Böyle de olsa, Allah dilediğini yapar” buyurdu." (Ali İmran, 3/38-40)

Allah razı olsun canım. bu ay yumurtalarım büyürse aşılamaya geçeceğiz. eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama bende de yumurtlama problemi çıktı. doktor yumurtalarımın kalitesiz ve sayısının düşük olduğunu söyledi.
birde ricam salatı tefriciye değilde mümkünse HZ. ZEKERİYA nın duasını okumanızı isticem.
oğlum olduğunda da bu dua ve HZ. İBRAHİM in duasını ederdim.

“Ya Rabbî,”, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”

arkadaşlarım okumak isterse bu kısmı okusalar dualarıyla beni desteklemiş olurlar.[/QUOTE]

Nasıl istersen canım bu yazdığın kısmı okumamız yeterli mi?

Günaydın şekerlerrrr
Dün enişteme uğradık birazcık neler kaynatmışsınız neler daha yeni uyandım valla bütün haftanın yorgunluğu çıktı desem yeridir
Ben bir geçmişi okuyup geliyorummmmm:KK16:

canım enişten nasıl?daha iyidir inş.

bendee şuuu evlilik şeysindeennn yapmaaaakkkk istiyorummmmmmmmm :KK52: accayippp kıskandımmm siziiiiiiiiiiiiiii :KK53:

iskorpit hoşgeldin kızzzz napıyon özledik seni

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

KABİLARDA

asbelove:144

KALAN 4300

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
Herkeşlere merhaba..:KK3:
Artık 15 gün evdeyim kızlar.Oğlum tatile girdi,mecburen ben de izin aldım.
İkimizinde çok ihtiyacı vardı valla süper oldu.
Asbelove özelde bitti demişsin tamamen mi bitti.
Demiştimya ben oğluma da 1 tane okutuyorum diye.
2 sayfamız kaldı ablası.Onu da saydın mı?

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

KABİLARDA

asbelove:144

KALAN 4300

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Rabbim tez zamanda bitirip meleğine kavuşmanı nasip eder canımcım:KK16:

Herkeşlere merhaba..:KK3:
Artık 15 gün evdeyim kızlar.Oğlum tatile girdi,mecburen ben de izin aldım.
İkimizinde çok ihtiyacı vardı valla süper oldu.
Asbelove özelde bitti demişsin tamamen mi bitti.
Demiştimya ben oğluma da 1 tane okutuyorum diye.
2 sayfamız kaldı ablası.Onu da saydın mı?

Ohhhh mis gibi dinlenir birlikte vakit geçirirsiniz çok iyi yapmışsın canım
Ben oğluşunu da hesaba kattın diye düşünmüştüm şekercimmmm
Eşim okuyacaktı son bir adeti ona okutmam yeğenimin ki daha kıymetli canım benimmm
Allah razı olsunnnnnnnn:KK16::KK16:

X