Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun. iki gündür giremiyordum topiğin değiştiğini biraz önce gördüm. herkes burda maşallah.

doktor bize de aşılama önerdi bu ay deneyeceğiz. dualarınızı eksik etmeyin.

günaydın canlar

burda acayip yağmur yağıyor esk evde mahsur kaldık, güya taşınacaktık bugün, salonumu bile temizleyemedim off yaa ne şansızım

burda daha inceden yağıyor siddetini göstermedi.ama 2 gün önce gece bir fırtına vardı uyuyamadım özlem ya....tırstım resmen

ayyy kizlar kusura bakmayinokuyup
ciktim.hemen
dahaiyiyim hamd olsun az bir.agri car ama onceki gibi degil.bebekgormeye.gidwcegiz.birazdan

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:500
-8scorpions:750
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:170
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50
-Kiraztepe:300

Kalan: 477

Günaydın şekerlerrrr
Dün enişteme uğradık birazcık neler kaynatmışsınız neler daha yeni uyandım valla bütün haftanın yorgunluğu çıktı desem yeridir
Ben bir geçmişi okuyup geliyorummmmm

zerbas cnm 177 ben aldım..yarına bitiririm..300 kaldı hadi kızlar paylaşalım da bitsin zerbasın duası

Son düzenleme:
selaaaaammmm guzuulllaaarrrrrrımmmmmm

benimde kota sıfırlandııı çok sevinçliyimmm

asbeee yeni topişinnn hayırlı olsunnnnn,bende geldim de
şuan ben adetliyim du bakim takvime bundan sonraki 19 ocak yeni batım olacak,ekliyiver kuzum

neharcım yeni evine taşındın sayıyorum seni hayırlı olsun eski evinden kurtuldunn

elifcimmm hamişliğin hayırlı olsunnnn,darısaı bislereee insallah..

yeni arkadaşlarımızda hoşgelmişler

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:500
-8scorpions:927
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:507
-savas5482:125
-muhat:170
-elif5507:70
-xneharx:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
-deli_musakka:50
-Kiraztepe:300

Kalan: 300

zerbas cnm 177 ben aldım..yarına bitiririm..300 kaldı hadi kızlar paylaşalım da bitsin zerbasın duası

saol cnm çok teşekkür ederim zaten duamın 1\4 sen okudun ...Allah razı olsun senden..

kızlar az kaldı 300 tane scorpion'un dediği gibi bir el atın bitsin...

Zerbaşım bana dün 100daha ekle demiştim ama görmemişsin sanırım kaldı 200 hadi milletttttt

saol cnm çok teşekkür ederim zaten duamın 1\4 sen okudun ...Allah razı olsun senden..

kızlar az kaldı 300 tane scorpion'un dediği gibi bir el atın bitsin...

Allah kabuletsin cnm ne demekk..fırsatım oldukça okuyorummm..

scorpiii güllüşümmmm bitaneemmmmm Rabbimden hayırlısı buymuş demekki güzel kardeşimmm senin hamiş haberini aldığım gün bebişinin sana tutunması için yasin ve ayetel kursi okumustum (topiğimizde bütün hamiş olan arkadaslarıma yaptığım gibi ) duamıda NuAllahım herşeyin en iyisini sen bilirsin hayırlısıysa yavrusunu scoriye bağışla diyerek bitirdim duamı.yerle gök dua ile ancak Yaradanın '' OL '' demesiyle oluverir.. insallah en kısa zamanda tekrar müjdeli haberini alırız kuzucuğuumm tek tesellin hamile kalabiliyorsun ve o güzel heyacanı taddın canım.. bizim rüyalarımızda gördüğümüz serapalara o güzel duyguya can atarken sen birebir yaşadın

bu son kyabın olsun ınsallah..Rabbim tekrarını yasatmasın canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…