• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

Duygusal olarak etkilenmişsin aslında nişanlıyken seninlede görüşeyim demesi çok iğrenç bir durum seni basit bir kadın yerine koymuş,ne demek onun hayatını karartamam ya senin hayatın? Çocuk oyuncağımı bu.

Zaten 8 yıldır hastalıklı dengesiz bir ilişkiydi yoruyordu yıpratıyordu demişsin adam söylediklerinden pek değişmiş gözükmüyor.İki kadın bir adam durumunda olacaksınız.Senden hevesini alacak nişanlısıyla da evlenecek.

Hevesini almaya fırsat kalmaz inşallah, içinde uhde olarak kalırım.
benden intikam almaya da çalışmış olabilir.

3 aylık nişanlısından mı ayrılamıyormuş .. afedersin bi yermle güldüm :KK70: aynı zamanda senle konuşmak istiyor. oyuncak olma. şmdi iletişimi kesmezsen o ewlendğnde yeni eşiyle gecenin bi yarısı film keyfi yaparken senin çook yanmış olacak. kendi kuyunu kazıyorsun.

Bir insan iki kişiyi aynı anda sevemez,başka bi şeydir o ve şuan nişanlısını aldatıyor farkında mısınız düğüne kadar görüşelim ne demek
düğüne kadar görüşen düğnden sonrada görüşmek ister. resmen kendine eğlencelik kadın arıyor adam.

Hevesini almaya fırsat kalmaz inşallah, içinde uhde olarak kalırım.
benden intikam almaya da çalışmış olabilir.

İnşallah demek yerine kesin tavır koyun.Bunu söylemeniz bile ona karşı zayıf olduğunuzu gösteriyor..

Ben iki arada bir derede ilişki yaşayamam kendime hakaret sayarım deyin.İntikamda olabilir.

Bence sakız gibi uzamasina izin verme.
Aldatmış sayılır bence nişanlısını.
De ki "seçimini yap. Ya ben ya o."
Nişanlısıni secerse düşünecek bir şey yok.
+1 hoş adamın sevdiğini asla konu sahibini seçeceğini düşünmüyorum
adam açık açık ben evleniyorum ama evlenene kadar senle biraz takılalım demiş

Bence görüşmeyi kesmelisiniz. Hem kendi duygularınızla oynatmayın hem de o nişanlısının günahını almayın. O kadının yerinde olsaydınız ne hissederdiniz :( Sizi de anlıyorum ama bunun sonu yok.. Eskilere takılı kalmayın, hayatın ne getireceği belli olmaz :KK68:

İnşallah demek yerine kesin tavır koyun.Bunu söylemeniz bile ona karşı zayıf olduğunuzu gösteriyor..

Ben iki arada bir derede ilişki yaşayamam kendime hakaret sayarım deyin.İntikamda olabilir.

yok tavrım kesin olmaz öyle 2 arada 1 derede
zorla sevmeye çalışmış sonrada sevmiş, aşkı gerçekten büyükse bana da saygı duyup köşeme çekilmek düşer.

Bence görüşmeyi kesmelisiniz. Hem kendi duygularınızla oynatmayın hem de o nişanlısının günahını almayın. O kadının yerinde olsaydınız ne hissederdiniz :KK43: Sizi de anlıyorum ama bunun sonu yok.. Eskilere takılı kalmayın, hayatın ne getireceği belli olmaz :KK68:

o kadının yerinde olmayı istemezdim ama,
arkamdan iş çeviren bir adam olsun istemezdim.
ama yeterince beni sevdiğini hissetmediğim biriyle ciddi adım atmak istemezdim.
ortalama 6 aydır olan bir tanışma hemen ciddiyete taşınmış.
tabi yaşadıkları yoğunluğu bilemeyiz dışarıdan gördüklerim bunlar.

Nişanlılığı devam ederken iletişimde olmak elbet olmaz, şuan yok zaten,
sadece mevcut durumu yazmak istedim hepsi bu.

çok seven adam tercihini ona göre yapar.

Birde bu tip şeyleri çok duymaya başladım kadın yada erkek boşandığında ya da ilişkisinde eksiklik hissettiğinde hemen facebook gibi sitelere dalıp eski okul arkadaşı eski sevgili ile görüşme durumları oluyor.Sanki kaldığı yerden devam edecek içindeki boşluk tamamlanacak gibi

Birde bu tip şeyleri çok duymaya başladım kadın yada erkek boşandığında ya da ilişkisinde eksiklik hissettiğinde hemen facebook gibi sitelere dalıp eski okul arkadaşı eski sevgili ile görüşme durumları oluyor.Sanki kaldığı yerden devam edecek içindeki boşluk tamamlanacak gibi

evet bende duyuyorum, biz bunca yıl kesinlikle iletişim kurmadık
boşandım 1 yılı geçti yine iletişimiz olmadı, yeni öğrenmiş boşandığımı
daha önce arasaydın diye tartıştı benimle.

o kadının yerinde olmayı istemezdim ama,
arkamdan iş çeviren bir adam olsun istemezdim.
ama yeterince beni sevdiğini hissetmediğim biriyle ciddi adım atmak istemezdim.
ortalama 6 aydır olan bir tanışma hemen ciddiyete taşınmış.
tabi yaşadıkları yoğunluğu bilemeyiz dışarıdan gördüklerim bunlar.

Nişanlılığı devam ederken iletişimde olmak elbet olmaz, şuan yok zaten,
sadece mevcut durumu yazmak istedim hepsi bu.

çok seven adam tercihini ona göre yapar.
Ben eşimle tanışıp bir ay içinde nişanlandım..Yani oluyor böyle şeyler aşk bu. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim :(

sormadinmi adama gorusup ne yapcaz, bu ne sacma teklif diye?
o kadarmi kendini kaybettin aciptir sormasi?

sordum biz doğru düzgün vedalaşamadık sadece 1 kahve içelim dedi,
öyle de oldu gerçekten, şuan iletişimde değilim, bulunduğum durumu yazdım sadece

sordum biz doğru düzgün vedalaşamadık sadece 1 kahve içelim dedi,
öyle de oldu gerçekten, şuan iletişimde değilim, bulunduğum durumu yazdım sadece

evlenene kadar goruselim demisya onu demsitim ben, bir kahve icmissiniz bittiyse sorun yok belkide. herkes yoluna gider.
ilerisi icin bir beklentide istekte bulundumu acaba, yada sen bulundunmu o merak edilen zaten.

evlenene kadar goruselim demisya onu demsitim ben, bir kahve icmissiniz bittiyse sorun yok belkide. herkes yoluna gider.
ilerisi icin bir beklentide istekte bulundumu acaba, yada sen bulundunmu o merak edilen zaten.

ben bulunmadım, oda böyle dedi işte
şuan bir baskı durumu yok, kahve içeli 2 gün oluyor henüz, bu durumda görüşmeyecğeimi söyledim zaten kendisine.

adam da sana karsi zerre kadar sevgi yok senin yazdiklarindan cikardim bunu.sadece seninle cinsel anlamda birlikte olmak istiyor dugune kadar.bence sana birlikte olmayi teklif etse kabul edecek gibi bir havan var diger kizi birakir belki diye.hani eski gunleri hatirlar da birakir kizi diye.insallah kiz da boynuzluyordur dugune kadar diye senin bu adam dedigin kisiliksizi.
diger kizi dusunun ne kadar gurur kirici ya.bugun olmazsa yarin karsina birisi cikar elalemin nisanlisiyla isin ne ya.insanlar soylenincede o kizi dusunen en cok sen oluyorsun.yersen tabi.birak gitsin tek derdi senle yatmak baska bisi degil.tekrar uzulmwk istemiyorsan bulasma.ama sen kendini kandirarak devam edecek gibi duruyorsun

Back