Sevilme isteğini takıntı haline getirdim

Maalesef.ben geçen bir kişiyle buluştum.kapıya kadar geldi, yukarıya geleceğim diye tutturdu, yapıştı kaldı.kafeden çıktık ev 5 dakikalık yol, neymişmiş tuvaleti kullanacakmiş.prostatım var dedi ya herif bu yaşta? Ben ne prostatı bu yaşa dedim? Bu sefer de prostat değil ama çabuk geliyor falan dedi.bu ne aşağılık hareketlerdir ya koca koca insanlarız.bu senaryoyu kaç defa yaşadım kendim de bilmiyorum.heriflerin 2.buluşmaya kadar bile sabırları yok.hatta bazıları ilk buluşmayı bile evde istiyor.bir de yarın görüşelim müsait değilim falan diyorsun, yok şehirdışına çıkacağım, yok oraya gideceğim, yok uçacağım, yok kaçacağım.üçkağıtçı pislikler.bir de bizi salak yerine koyuyorlar.bu dediğim adamlar da eli yüzü düzgün, geçerli mesleği olan adamlar.ellerinr birşey geçmiyor yine akıllanmıyorlar
Bu prostatım var diyen kişi kaç yaşındaydı? Hep evde mi görüşelim diyorlar? Görüşme öncesi tanışırken eğer cinsel konuşma geçiyorsa aranızda, ya da cinsel isteğinin yüksek olduğunu belli ediyorsan bu durumdan mı yüz alıyorlar acaba?

Büyük ihtimalle. Peki bu evlenenlerde neden böyle erkekler çıkmıyorda hep bize yapılıyor bunlar
Bu soruya cevap bulamadım ..

Bu prostatım var diyen kişi kaç yaşındaydı? Hep evde mi görüşelim diyorlar? Görüşme öncesi tanışırken eğer cinsel konuşma geçiyorsa aranızda, ya da cinsel isteğinin yüksek olduğunu belli ediyorsan bu durumdan mı yüz alıyorlar acaba?
Cinsel konuşma geçmesine gerek yok. İnanın normal seviye sohbette bile konu buraya geliyor. Geçen normal konuşurken adam bana konuşanlardan reels attı. Memeden bahsedip gülüşülen bir kesit.

Büyük ihtimalle. Peki bu evlenenlerde neden böyle erkekler çıkmıyorda hep bize yapılıyor bunlar
nasıl erkekler? her evli sadık mı? her evli mutlu mu? her evlenen erkek sadakat yeminine sadık mı kalıyor? yani size göre evlilikler kusursuz mu ve evlilerin hepsi mutlu mu?

forumda her gün elli tane başlık açılıyor. çoğu kadın daha nişanlıyken kendine kötü davranan erkekle ısrarla barışmak için başlık açıyor. ısrarla evleniyor.

geçenlerde bir başlık açıldı köye gidince ayrılan sevgili diye. sayısız mesaj yazdık konusuna. derken bu üye o kişiyle nikahlanmış. nikahta giyeceği elbise için başlık açmıştı. peki soruyorum, sevgiliyken böyle sorunlu olan biri evlenince niye düzelsin? nikahta keramet falan yok. aksine işler daha kötüye gidiyor. kadınlar işaretleri okumayı beceremiyor.

niteliksiz ve kalitesiz beraberliktense kaliteli bir yalnızlık daha iyidir. en azından kafan rahat olur.

Bu soruya cevap bulamadım ..

Cinsel konuşma geçmesine gerek yok. İnanın normal seviye sohbette bile konu buraya geliyor. Geçen normal konuşurken adam bana konuşanlardan reels attı. Memeden bahsedip gülüşülen bir kesit.
düzgün bir erkek normal konuşurken konuyu memeye getirmez. hayatımda hiç denk gelmedim. düzgün konuşan ve karakteri düzgün olan hiçbir erkeğin sohbeti cinselliğe ya da memeye getirdiğine denk gelmedim. uzun süreli ilişkilerimde de bu beni hiç yanıltmadı. sevgililerim de sürekli alttan üstten konuşan insanlar olmadı çünkü flört aşamasında o tarz insanları eliyordum.

kişi kendini belli ediyor. size o şekilde espri yapan ya da ısrarla konuyu oraya getiren hiçbir erkekle iletişimi sürdürmeyin. bu normal değil. sizle sizi tanımadan öyle konuşan biri arsızın tekidir, emin olun sizin gibi ellisiyle konuşuyordur.

Yok be.dedikleri gibi erkekler bozuk.

nasıl erkekler? her evli sadık mı? her evli mutlu mu? her evlenen erkek sadakat yeminine sadık mı kalıyor? yani size göre evlilikler kusursuz mu ve evlilerin hepsi mutlu mu?

forumda her gün elli tane başlık açılıyor. çoğu kadın daha nişanlıyken kendine kötü davranan erkekle ısrarla barışmak için başlık açıyor. ısrarla evleniyor.

geçenlerde bir başlık açıldı köye gidince ayrılan sevgili diye. sayısız mesaj yazdık konusuna. derken bu üye o kişiyle nikahlanmış. nikahta giyeceği elbise için başlık açmıştı. peki soruyorum, sevgiliyken böyle sorunlu olan biri evlenince niye düzelsin? nikahta keramet falan yok. aksine işler daha kötüye gidiyor. kadınlar işaretleri okumayı beceremiyor.

niteliksiz ve kalitesiz beraberliktense kaliteli bir yalnızlık daha iyidir. en azından kafan rahat olur.
Daha bu akşam haberlerde kaç tane kadın cinayeti haberi vardı.bir kadın da para meselesi yüzünden yeni evlendiği kocasını öldürmüş.her gün kaç kadın cinayeti işleniyor? Kaç kadın dayak yiyor? Dışarıdan görünen evli mi evli işte.gelinlik de giymiş, elbise de almış, nişan da yapmış, yüzük de takmış.çocukları da var.

Neden herkes evlenmek peşinde erkek derdinde o zaman bu kadar kötü bi şeyse aile toplantısında bugün tüm kuzenler evli benden küçük kuzenim diğer ay evleniyor gelinliğini gösterdi kimse bana evlen bile demiyor artık umudu kestiler bunun kadar mı acı ?

Neden herkes evlenmek peşinde erkek derdinde o zaman bu kadar kötü bi şeyse aile toplantısında bugün tüm kuzenler evli benden küçük kuzenim diğer ay evleniyor gelinliğini gösterdi kimse bana evlen bile demiyor artık umudu kestiler bunun kadar mı acı ?
toplum baskısı yüzünden.

Benim de küçük tüm kuzenlerim evlendi. İş yerinde bile benden küçüklerin davetiyesini alıyorum valla bıktım.
Daha bu akşam haberlerde kaç tane kadın cinayeti haberi vardı.bir kadın da para meselesi yüzünden yeni evlendiği kocasını öldürmüş.her gün kaç kadın cinayeti işleniyor? Kaç kadın dayak yiyor? Dışarıdan görünen evli mi evli işte.gelinlik de giymiş, elbise de almış, nişan da yapmış, yüzük de takmış.çocukları da var.
bu da doğru. Evlilik çoğunlukla mutluluk getirmiyor. Etrafımda özendiğim mutlu bir çift yok

Konu sahibi evet üzülüyor ama sen resmen başka birşey düşünemeyecek kadar takıntı yapmışsın.şimdi ne desek sana doğru gelmeyecek ama zihnin bu tarz şeylerle dolu olduğu sürece dünyanın en güzel kadını da olsan olmuyor.hayatın çalışma prensibi bu.kendi kendine aşamıyorsan destek almanı öneririm.ama haklısın bizim ülkede erkek delisi çok.

Konu sahibi evet üzülüyor ama sen resmen başka birşey düşünemeyecek kadar takıntı yapmışsın.şimdi ne desek sana doğru gelmeyecek ama zihnin bu tarz şeylerle dolu olduğu sürece dünyanın en güzel kadını da olsan olmuyor.hayatın çalışma prensibi bu.kendi kendine aşamıyorsan destek almanı öneririm.ama haklısın bizim ülkede erkek delisi çok.
Öyle maalesef .

Merhaba kızlar, yakında 30 olmak üzereyim. İyi bir işim var, hayatım yoğun ve dolu geçiyor. Her gün sporumu yapıyorum, sosyal hayatımı aksatmıyorum. Tatillere gidiyorum yurt dışına çıkıyorum. Hobilerim var. Mutfağı seviyorum vb. işte… Ancak sevilme, ilişki yaşama isteğimi asla bastıramıyorum. Bir buçuk yıl önce Hakaret ve tehdit sebebiyle mahkemede biten 3 yıllık ilişkim sonrası iyice delirmiş gibiyim. Yıpranmış haldeydim ama toparladım. 5-6 kişiyle tanıştım, biri hayatımda ve arada yokluyor duygumuz yok, diğerleriyle ikinci buluşma bile olmadı. Ya ben beğenmedim ya onlar. Geçtiğimiz aralık ayında bir tanesi Lovebombing yaptı neredeyse, ondan aşırı etkilenmiştim. Görür görmez elektrik aldık birbirimizden. Bu sefer olacak dedim umutlandım. Uzak mesafeydi, bir hafta sonra telefonlarımı açmamaya başladı. Sonra engelledi. Epey bunalıma girdim.

Neyse uzatmak istemiyorum, her dakika “neden sevilmiyorum, neden kimse benimle ilgilenmiyor” diye kendi kendimi yiyorum. İnternette özellikle bu tarz konuları okuyorum. Videolar izliyorum. Yaptığım her aktivitede bu lanet düşünceler aklımda ve çıkmıyor. Kendimi değersiz de hissetmiyorum bu arada. Profesyonel yardım da aldım. İşin içinden çıkamıyorum. İçimden ağlamak bile gelmiyor. Kendimi donuk hissediyorum. Evet hayatıma devam ediyorum ama takıntılarım beynimi ele geçirmiş durumda. Astroloji yorumları okumaya bile başladım. İnanmazdım normalde.

Gerçekten çıldırmak üzereyim. Belki yalnızlık daha iyidir diye kendimi avutamıyorum bile. Ne yapmalıyım sizce?
Eee 5,6 kişiyle tanıştım yazmışsın.öncesinde 3 senelik ilişkin varmiş.birilerini anlatmışsın.eee ilgileniyorlarmiş işte.tutturamamışsın sadece.

Kesinlikle kaygılı bağlanma problemim var. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için 💖
Ve kaçıngan olanları görünce bağlanıyorsunn bende kaçınganım tam tersi kaygılıları çekiyorum yin ile yang gibi..
Ailen aran nasıl?
Zamanın zamanlamasına güvenmen lazım biri olsun yaralarından sarsın sarmalasın isiyorsun herkes gibi ki illaki bu kişi öyle yada böyle ya karşına çıkacak yada etrafında sadece arayarak değil doğal akışa bırakarak bir yemek kursuna yazıl ne bilim hobilerine yenilerini ekle yani mümkün değil ki biriyle tanışamaman saçının rengini değiştir küçük ufak değişiklikler bile insanı motive eder. Yerini beğenmiyorsan yerini değiştir, ağaç değilsin sonuçta.

Ölüler de sanıyor ki diriler hergün helva yiyor diyeceklerim bu kadar yani
Evet öyle ama insanın sevip sevilme yuva kurma çocuk sahibi olma bunlar hep normal ve doğal istekleri birde zaten toplum baskısını işin içine alırsak iyice dibe çekiyorlar seni 🤷‍♂️duygusal boşlukla mücadele etmek çok zor oluyor hele hele kafanı dağıtacak bir işin uğraşın yoksa

Ay maşallah bal gibi hayat 🫶🏻 sevilme arzusuyla bomboş insanlarla vaktinizi duygularınızı harcamayın lütfen. Sevgininde dozunda olanı makbul. Nasiptir bu işler iyisi de kötüsü de ama insan bi tarafı tadınca diğer tarafta kulağa çok hoş geliyor. Okudum mesleğim var ilgi alanlarım var evlendim çocuklarım var hayatımı seviyorum ama arada evlenmeseydim çocuklarım olmasaydı acaba nasıl bir hayatım olurdu bekar bekar takılırdım işimde yükselir şıkır şıkır işime giderdim diye içimden geçirmiyor da değilim. Sevilirsiniz seversiniz bu iş yaşa bakmıyor. İç huzurunuz olsun sağlığınız yerinde olsun yeter ki.

Ay maşallah bal gibi hayat 🫶🏻 sevilme arzusuyla bomboş insanlarla vaktinizi duygularınızı harcamayın lütfen. Sevgininde dozunda olanı makbul. Nasiptir bu işler iyisi de kötüsü de ama insan bi tarafı tadınca diğer tarafta kulağa çok hoş geliyor. Okudum mesleğim var ilgi alanlarım var evlendim çocuklarım var hayatımı seviyorum ama arada evlenmeseydim çocuklarım olmasaydı acaba nasıl bir hayatım olurdu bekar bekar takılırdım işimde yükselir şıkır şıkır işime giderdim diye içimden geçirmiyor da değilim. Sevilirsiniz seversiniz bu iş yaşa bakmıyor. İç huzurunuz olsun sağlığınız yerinde olsun yeter ki.
Bir şey sormak istiyorum lütfen yanlış anlamayın insan doğası gereği sevmek sevilmek istiyor çocukları olsun mutlu yuvası olsun istiyor bunlar olmayınca da insan bazen bunalıma giriyor hele hele çevre baskısı da buna eklenince . ama çevreme bakıyorum mutlu güzel evliliği olan birisi bile evlenmeseydim vs diyor bunun sebebi nedir acaba yani evlenmeseydim diye sizi düşündüren şey nedir bekarken daha rahat gezme tatile gitme kendine vakit ayırma gibi aktiviteler mi ama insan da bir müddet sonra bunları yalnız yapmaktan çok sıkılır

Bir şey sormak istiyorum lütfen yanlış anlamayın insan doğası gereği sevmek sevilmek istiyor çocukları olsun mutlu yuvası olsun istiyor bunlar olmayınca da insan bazen bunalıma giriyor hele hele çevre baskısı da buna eklenince . ama çevreme bakıyorum mutlu güzel evliliği olan birisi bile evlenmeseydim vs diyor bunun sebebi nedir acaba yani evlenmeseydim diye sizi düşündüren şey nedir bekarken daha rahat gezme tatile gitme kendine vakit ayırma gibi aktiviteler mi ama insan da bir müddet sonra bunları yalnız yapmaktan çok sıkılır
Kendi adıma konuşuyorum evlenince aynı ev içine girince sevgiliyken olan iletişim değişiyor illa ki. İkisinin de kıymeti tadı başka açıkcası ama o her şeyin ilk olduğu zamanların tatlılığına özlem duyuyor insan. Bide sadece eş değil ailesiyle de evleniyosunuz. Sevgiliyken veya bekarken ki sorumluluklarınızla evlenip çoluk çocuğa karıştığınızdaki sorumluluklarınız arasında dağlar kadar fark var. Biraz da bizim toplumda bunların güzellemesi çok yapılıyor. Sanıyosun ki peri masalına düştüm. Ama o iş öyle değil zorlukları ve kimlik karmaşasından (anne olduktan sonra) kimse bahsetmiyor. Ve seçmediğiniz yaşamadığınız o hayat o yol biraz daha çekici geliyor insana. Bunlar da geçici dönemler o ayrı. Çocuklar büyüyor özgürlüğüne kavuşuyorsun istediğinde uyu istediğinde ye tuvalete gir 😄 halloluyor bir şekilde ama evlilikte ebeveynlikte uzun bir yol adapte olması da güç bazen. Mevzu bu yolda kendini ihmal etmemek. Biz kadınlar biraz buna meyilliyiz. En azından kendi adıma öyleydim şükür saldım biraz rahatladım o yüzden şuan yaşamadığım o hayata büyük bir özlem duymuyorum. Ama işte insanın aklından da geçiyor ya öyle olsaydı? 🥲
Not düşeyim eğer evlenmeseydim çocuklarım olmasaydı şahsen ahlanıp vahlanmazdım yapım öyle değil. Yalnızlığı severim kendimle vakit geçirmek hoşuma gider. Yapabileceğim şeylerin ucu bucağı yok. Bir erkeğin beni sevmesine ihtiyacım yok. Hala yok aslında.

Back
X