Sevilme isteğini takıntı haline getirdim

Eee 5,6 kişiyle tanıştım yazmışsın.öncesinde 3 senelik ilişkin varmiş.birilerini anlatmışsın.eee ilgileniyorlarmiş işte.tutturamamışsın sadece.
İkinci buluşmalar olmadı bile. O eski sevgilim de dengimin altıydı, o yüzden sevgili olmak istedi. Hakaret, ısrarlı takip ve tehdide uğramamdan anlaşılır sanıyorum :) yaptık bir hata neyse..
Denklerim ya da dengimin üstü insanlar ciddi ilişkiye yanaşmıyor. Liseden beri bu hiç değişmedi.

Kendi adıma konuşuyorum evlenince aynı ev içine girince sevgiliyken olan iletişim değişiyor illa ki. İkisinin de kıymeti tadı başka açıkcası ama o her şeyin ilk olduğu zamanların tatlılığına özlem duyuyor insan. Bide sadece eş değil ailesiyle de evleniyosunuz. Sevgiliyken veya bekarken ki sorumluluklarınızla evlenip çoluk çocuğa karıştığınızdaki sorumluluklarınız arasında dağlar kadar fark var. Biraz da bizim toplumda bunların güzellemesi çok yapılıyor. Sanıyosun ki peri masalına düştüm. Ama o iş öyle değil zorlukları ve kimlik karmaşasından (anne olduktan sonra) kimse bahsetmiyor. Ve seçmediğiniz yaşamadığınız o hayat o yol biraz daha çekici geliyor insana. Bunlar da geçici dönemler o ayrı. Çocuklar büyüyor özgürlüğüne kavuşuyorsun istediğinde uyu istediğinde ye tuvalete gir 😄 halloluyor bir şekilde ama evlilikte ebeveynlikte uzun bir yol adapte olması da güç bazen. Mevzu bu yolda kendini ihmal etmemek. Biz kadınlar biraz buna meyilliyiz. En azından kendi adıma öyleydim şükür saldım biraz rahatladım o yüzden şuan yaşamadığım o hayata büyük bir özlem duymuyorum. Ama işte insanın aklından da geçiyor ya öyle olsaydı? 🥲
Not düşeyim eğer evlenmeseydim çocuklarım olmasaydı şahsen ahlanıp vahlanmazdım yapım öyle değil. Yalnızlığı severim kendimle vakit geçirmek hoşuma gider. Yapabileceğim şeylerin ucu bucağı yok. Bir erkeğin beni sevmesine ihtiyacım yok. Hala yok aslında.
Tabii orası öyle. Ama siz evlenmişsiniz o psikolojiyi şu an bilemezsiniz. Belki bizim gibi ah vah ederdiniz 😂 Yaş da gelince insanı geç kalmışlık hissi bürüyor

Tabii orası öyle. Ama siz evlenmişsiniz o psikolojiyi şu an bilemezsiniz. Belki bizim gibi ah vah ederdiniz 😂 Yaş da gelince insanı geç kalmışlık hissi bürüyor
Bizde anamızın karnından evli doğmadık canım 😃 söylediğini lisede yaşardım kiloluydum kimse bana bakmaz sevmez derdim sonra kilo verdim serpildim fena gacı da değilimdir 😜 hiç öyle geç kaldım tantanam olmadı şükür olmadı karşıma çıkan ilk kişiyle evlenmedim.

Bizde anamızın karnından evli doğmadık canım 😃 söylediğini lisede yaşardım kiloluydum kimse bana bakmaz sevmez derdim sonra kilo verdim serpildim fena gacı da değilimdir 😜 hiç öyle geç kaldım tantanam olmadı şükür olmadı karşıma çıkan ilk kişiyle evlenmedim.
Çok güzel 😀 bence benim de salmam gerekiyor. Her şey bitmiş bir daha kimseyi bulamam hissi var. Kaç yaşında evlendiniz

İkinci buluşmalar olmadı bile. O eski sevgilim de dengimin altıydı, o yüzden sevgili olmak istedi. Hakaret, ısrarlı takip ve tehdide uğramamdan anlaşılır sanıyorum :) yaptık bir hata neyse..
Denklerim ya da dengimin üstü insanlar ciddi ilişkiye yanaşmıyor. Liseden beri bu hiç değişmedi.

Zenginler de hep para mutluluk getirmez der zaten.hiç bir fakirden duydun mu bunu😁 ben de gerçekçi bulmuyorum.

Back
X