• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

Bunca yıl ciddi bir ilişkiye girmemesi, benim boşanmam sonrasında onun nişanlanması, kaderden başka bir şey değil, alnımıza yazılan neyse onu yaşıyoruz işte.

kader diye kendinizi uydurduğunuz kılıf, bunca yıl ciddi ilişkiye girmememesi dediğiniz durum özellikle çok dikkatimi çekti. adam nişanlı farkında mısınız? yeterince ciddi bir statü değil mi?

Adam size aşık, nişanlısını seviyor. Çünkü onu yaşadığı zorluktan kurtaran kişi nişanlısı olmuş. Sizinle bir şekilde mutsuz olacağını anlamış olmalı ki nişanlısına güvenip devam ediyor. Hayatın o kızla güzel olabileceğini düşünüyor. Belki sizde olmayan bir şey var onda da, kim bilir? Ama bunların hiçbiri geçmişindeki bibilsem'i silecek kadar da güçlü değil.
Evet karışık ama ben bunu anladım.
Size de onlara da mutlu hayatlar dilerim.

İçinde uhde kalmissiniz, o kadar üzüntü çekmiş bir sure sonra sizden hevesini alacak ve gidecektir diye dusunuyorum. Yoksa gerçekten sizi sevse nişanlısından ayrılırdı. O kadar yıl sizi arayan adam ayrılırdı en azından degil mi? Biraz mantıklı olun lütfen, evlenene kadar goruselim ne demektir sizce? 17 yaşında bir ergen değilsiniz anlamaniz lazım bazı şeyleri.

Ne olursunuz öyle demeyin. Metres ne demek Allah korusun. Öleyim daha iyi.
sadece ben kafamdakileri paylaşmak istedim, farklı bakış açılarını görebilmek için.
Bak burda o kadar 2. Kadinlar konu aciyo ve agsa yukari cumleler ayni...eger kafandakiler degismezse...gidisat bu olur

Adam size aşık, nişanlısını seviyor. Çünkü onu yaşadığı zorluktan kurtaran kişi nişanlısı olmuş. Sizinle bir şekilde mutsuz olacağını anlamış olmalı ki nişanlısına güvenip devam ediyor. Hayatın o kızla güzel olabileceğini düşünüyor. Belki sizde olmayan bir şey var onda da, kim bilir? Ama bunların hiçbiri geçmişindeki bibilsem'i silecek kadar da güçlü değil.
Evet karışık ama ben bunu anladım.
Size de onlara da mutlu hayatlar dilerim.

evlenmeye daha çok süre var görüşmeye devam edelim diyerek ne kastetti ?

Vazgeç gönüüülll de geç gitsin o köprünün altından çook su geçmis..

kader diye kendinizi uydurduğunuz kılıf, bunca yıl ciddi ilişkiye girmememesi dediğiniz durum özellikle çok dikkatimi çekti. adam nişanlı farkında mısınız? yeterince ciddi bir statü değil mi?

bunca yıl ciddi bir ilişkisi olmamış son 6 aydır tanıdığı bir kızla 3 ay önce nişanlanmış bunu söylemek istedim.
şuanda nişanlı bir adam bunun farkındayım,

Merhaba Hanımlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum, kendi içimde bir türlü çözemediğim, hatta terapi desteği almayı düşündüğüm bir durum içindeyim. Aynı durumu yaşayanlar ve farklı bakış açılarını görmek için yazmaya karar verdim.

17 yaşında ünv. hazırlık için gittiğim dershanede hayatıma damga vuran ilk aşkımla tanıştım, benden 1 yaş büyüktü. 17 yaşımdan 25 yaşına kadar milyonlarca kez küs- barışlı bir ilişki yaşadık, çok sevdik birbirimizi ama bir şeyleri oturtamadık, hastalıklı bir sevgiydi birbirimizi yoruyor hırpalıyor ama kopamıyorduk. Ne yaşarsak yaşayalım birbirimizin için özel olduğumuzu hep bildik.

25 yaşına geldiğimde artık bir şeyler için ciddi adımlar atılmasını yoksa bu sürecin beni hırpaladığını yorduğunu konuşmaya başladığımız günlerin akabinde güvenimi sarsmasından dolayı iletişimimi kopardım. Sonraki 2 yılda çok irtibat kurmaya çalıştı benimle, duygularım tam olarak bitmemiş olmasına rağmen dönmedim, dönemedim aynı sıkıntıları yaşamaktan korktuğum için cesaret edemedim, ona karşı çok öfkeliydim. Bu yüzden hiç bağlantı kurmadan unutmaya çalıştım. 28 yaşına girerken bir arkadaşım aracılığıyla eşimle tanıştım, eşim iyi bir insandı ona karşı içimde bir elektriklenme sevgi doğdu ortalama 1 yıl içinde evlendik. Sonra anladım ki eşim bir eş olamayacak özelliklere sahip evlenilmemesi gereken bir adamdı, çok detaylara girmek istemiyorum konu evliliğim değil çünkü. Hep düzelir umuduyla 3 sene geçirdim artık dayanamayacağımı anlayınca birbirimizi yıpratmamak adına boşanma kararı aldık ve 1 yıl önce boşandım.

25 yaşındayken bağlantımı kopardığım ilk aşkımla yakın semtlerde oturmamıza rağmen hiçbir karşılaşmamız olmadı neyin şansı yada şanssızlığı bilemiyorum. Bu süre içinde sadece ailesinden birileriyle karşılaştım.

Yakın zamanda ortak bir arkadaşımızdan aldığım haberlere göre, (bu arkadaşım benim yakınımda olan bir kişiydi yaşadıklarımıza şahitti kafam karışmasın diye bahsetmemiş bunca zamandır) ex aşkım benden sonra çok dağılmış dağıtmış, sonra uzaklaşmak için başka şehire çalışmaya gitmiş, birkaç yıl önce yaşadığımız şehire geri dönmüş, evlendiğimi bilmesine rağmen hep beklemiş bir gün ona dönerim diye. Böyle böyle 8 yıl geçti, onu unutmadım ama duyguların şiddetinde de zaman aşımı diye bir şey var elbet. Onunla dinlediğimiz şarkılar çaldığında, onun parfüm kokusunu duyduğumda, onunla yürüdüğümüz yollardan geçerken hep burnumum direği sızladı.

Evli olduğumu bildiği için asla bir ulaşım çabası olmadı bana, boşandığımı öğrenmiş, yakın zamanlarda sosyal medya hesaplarından bana ulaştı, öyle sohbet ettik, yıllar sonra onunla konuşunca içim bir tuhaf oldu haliyle.

Nihayetinde 33 yaşında genç bir adam çok kişi girmiş hayatına, ama hep beni aramış ona döneceğimin umudunu kaybetmemiş.

Yaklaşık 6 ay önce çalıştığı kurumdan bir kızla tanışmış, onu sevmek için zorladım kendimi, 3 ay öncede nişanlandım. Artık sevmeye başladım kopamayacak bir haldeyim diyor. Keşke boşandığın zaman beni arasaydın, senden bir umut olsa ömrümün sonuna kadar beklerdim diyor. Hala seni seviyorum ama sevgim artık bir noktaya kadar, sevmek bazı şeyler için yetmiyor diyor.

Biz ayrılırken doğru düzgün vedalaşamamıştık, bir akşam kahve içmek için sözleştik, hem eski bir dost hem de hakkını veremediğimiz vedamızı yapalım diye. Oturduk ve daha konuşmadan ikimizden de yaşlar boşaldı, öyle baktık birbirimize. Hayatımızın en güzel ve kavgalı yıllarını birlikte geçirmiştik biraz eskilerden konuştuk. Vedalaşırken öyle sarıldı ki, titriyorduk ikimizde. Kalp atışları duyuyordum neredeyse. Bir kadın sevilip sevilmediğini hissedebilir bilirsiniz hanımlar.

Benim evlilikten ağzım yandı kolay kolay evlenmem diye düşünüyordum bu saatten sonra, henüz 1 yıl oldu boşanalı. Zaman ne getirir bilemiyorum tabii, kesin konuşmakta doğru değil.

Bu buluşmadan sonra kimyam bozuldu, unuttuğum sandığım adam meğer küllerinin arasında bir kıvılcımla içimde yaşıyormuş. İnsan peşinde koşturandan kaçabiliyormuş , ama içinde koşturandan kaçamıyormuş.

Onun hayatının düzenini bozamam biliyorum, bir karar vermiş onu etkileyemem biliyorum.
Ama Hala beni sevdiğini söylüyor, ama nişanlısını da seviyormuş onun hayatını karartamazmış.

Bunca yıl ciddi bir ilişkiye girmemesi, benim boşanmam sonrasında onun nişanlanması, kaderden başka bir şey değil, alnımıza yazılan neyse onu yaşıyoruz işte.

Ben evlenmiş boşanmış bir kadınım, yaşlarımız da yakın kendisiyle. Nişanlısı olan kız ise hiç evlenmemiş ve ondan 6 yaş küçük. Ailesine gelince birlikteliğimiz döneminde beni kızları gibi severlerdi ancak şu durumda elbette nişanlısını tercih ederler, her aile gibi.

Evlilik tarihine çok süre olduğunu söyleyip benimle görüşmeye devam etmek istiyor. Görüşmeye devam edersek kopmak daha zor olacak bizim için, aramızdaki çekim bitmemiş çünkü. Çok fazla özlemişiz birbirimizi.

Böyle sancılı bir durum içine girdim, akıl ve duygular her zaman örtüşmüyor, bu durumla nasıl başa çıkmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.

Yargılamadan yermeden sadece yol gösterici yorumlar bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Derin duygular besleyip uzun yıllar birlikte olduğunuz kişi sizi evliyken nasıl rahatsız etmediyse sizde aynısını ona yapacak ve kendisinden uzak duracaksınız.
Empati kurup kendinizi o nişanlı hatunun yerine koyun bence. Sırf küllerinden yeniden doğdu diye gencecik bir kızın hayallerini yıkmaya hakkınız yok kanımca.
Ayrıca böyle bir sevdayla tutkuyla sevdiğiniz kişiden de ESKİ DOST falan olmaz.
Bence herkes kendi yoluna devam etsin.Artık Ex aşkını aramayı kes sosyal hesaptan sil engelle ararsa konuşma cevap verme.Gerekirse yalan söyle benim içimde sana karşı bir duygu kalmamış de kes at kimseye ümit verme.
Düğüne daha var ne demek? Siz ikinci kadın sıfatıyla kendinize nasıl saygı duymayı düşünüyorsunuz?
Şayet kader sizi tekrar bir araya getircekse ve nişanlısı ile ayrılacaksa bu sizin yüzünüzden olmamalı uzak durun ve bekleyin.
Bekleme sırası size gelmiş ;)

adam da sana karsi zerre kadar sevgi yok senin yazdiklarindan cikardim bunu.sadece seninle cinsel anlamda birlikte olmak istiyor dugune kadar.bence sana birlikte olmayi teklif etse kabul edecek gibi bir havan var diger kizi birakir belki diye.hani eski gunleri hatirlar da birakir kizi diye.insallah kiz da boynuzluyordur dugune kadar diye senin bu adam dedigin kisiliksizi.
diger kizi dusunun ne kadar gurur kirici ya.bugun olmazsa yarin karsina birisi cikar elalemin nisanlisiyla isin ne ya.insanlar soylenincede o kizi dusunen en cok sen oluyorsun.yersen tabi.birak gitsin tek derdi senle yatmak baska bisi degil.tekrar uzulmwk istemiyorsan bulasma.ama sen kendini kandirarak devam edecek gibi duruyorsun

ama cinsellik değil, hayatımızın baharında birbirimizi tanıdık güzel bir aşk yaşadık, birbirimizi çok üzdük, çok sevdik ama bir şeyler yarım kaldı,
cinsellik yaşamak istese tonla insan var, benimle bu işlere kalkışmaz, istese de kalkışmaz, beni tanır iyi.

Bence görüşün, samimi olun. Neden? Adamın niyeti varsa henüz nişanlı iken göstersin gerçel yüzünü nişanlısına. Sizin için de iyi olur, o kız için de. Bence mutlaka görüşün. :)

Bence görüşün, samimi olun. Neden? Adamın niyeti varsa henüz nişanlı iken göstersin gerçel yüzünü nişanlısına. Sizin için de iyi olur, o kız için de. Bence mutlaka görüşün. :)
Çok farklı bakış açısı ama kendime yakıstıramadımğm bir durum.onun hislerinin bitmediğini bildiğim halde

Birlikteliğimiz.süresinceki.anıları unutmamş bana tek tek anlatıyor. Aradan bunca yıl gecmesine rağmen. Ben çoğu şeyi unutmştm.mesela

Birlikteliğimiz.süresinceki.anıları unutmamş bana tek tek anlatıyor. Aradan bunca yıl gecmesine rağmen. Ben çoğu şeyi unutmştm.mesela
Bence o adamın sevgisini ya da romantikliğini göstermez, hafızasını gösterir.

Kusura bakmayın ama yaptığınız yanlışa destek bekliyorsunuz burada. Adamın yaptığı bal gibi nişanlısını aldatmak. Hadi görüşmek neyse de, seviyorum demek, sarılmak, karşılıklı ağlaşmak, düğüne kadar devam edelim demek...

Boşandıktan sonra boşluğa düşmüşsünüz ve hoşunuza gidiyor ilgisi hepsi bu...

O kadar çok seviyorsa sizi, zaten ayrılırdı. Nişanı bozmakla değil, bu duygulara sahip bi adamla evlenmekle kararır o kızın hayatı!

Hanımlar son gelişmeler,

Düğüne kadar görüşelim diyen adam, o buluşmamızdan sonra hiç aramadı, açıkçası aramasını bekliyordum, merakta ediyordum. Dün bana sosyal medyadan mesaj göndermiş.

Bana karşı hislerinin hiç değişmediğini, onu düşündürenin 3 aylık bir nişan mevzusu değil de, söz verdiği bir kızın nişanı bozarsa ahını alacağından korktuğunu söylüyor.

17-25 yaş arası birlikteydik, seni çok üzdüm sonrasında affettirmek için çabaladım ama geç kalmıştım.

Senden sonra mutlu olmak için her yolu denedim, seni unutamadım. Şimdi geçmişe sünger çekip, mutlu olma ihtimali üzerine yeni bir hayat kurmaya karar verdim. Senin hayatındaki mutsuzlukların sebebi benim, o kıza bunları yaşatmak istemiyorum diyor.

Seni görmeyi çok istiyorum, o gün gitme dememek için kendimi zor tuttum, görüşmeye devam edersek sonu daha kötü olacak kopamayacağız ve ben yeni bir ah almış olacağım dedi. Keşke o görüşmeyi de yapmasaydık beni dağıttın kimyamı bozdun diyor.

Ben ciddi adım atmadan önce boşandığını bilseydim, ömrümün sonuna kadar beklerdim seni, düştüğümüz durum beni senden daha çok üzüyor diyor.

Birlikteliğimiz süresince olan resimlerimizi silememiş atamamış, birkaç tanesin de gönderdi bana.

Yorumlardaki gibi, 2. Kadın olma, içinde uhde kalan cinselliği yaşama durumu yok arkadaşlar.

Çok dağıldım bende, yapacak bir şey yok ne yazık ki, bana düşen kendi köşemde olanı biteni uzaktan izlemek. Hayırlısı neyse o olsun artık.

Hanımlar son gelişmeler,

Düğüne kadar görüşelim diyen adam, o buluşmamızdan sonra hiç aramadı, açıkçası aramasını bekliyordum, merakta ediyordum. Dün bana sosyal medyadan mesaj göndermiş.

Bana karşı hislerinin hiç değişmediğini, onu düşündürenin 3 aylık bir nişan mevzusu değil de, söz verdiği bir kızın nişanı bozarsa ahını alacağından korktuğunu söylüyor.

17-25 yaş arası birlikteydik, seni çok üzdüm sonrasında affettirmek için çabaladım ama geç kalmıştım.

Senden sonra mutlu olmak için her yolu denedim, seni unutamadım. Şimdi geçmişe sünger çekip, mutlu olma ihtimali üzerine yeni bir hayat kurmaya karar verdim. Senin hayatındaki mutsuzlukların sebebi benim, o kıza bunları yaşatmak istemiyorum diyor.

Seni görmeyi çok istiyorum, o gün gitme dememek için kendimi zor tuttum, görüşmeye devam edersek sonu daha kötü olacak kopamayacağız ve ben yeni bir ah almış olacağım dedi. Keşke o görüşmeyi de yapmasaydık beni dağıttın kimyamı bozdun diyor.

Ben ciddi adım atmadan önce boşandığını bilseydim, ömrümün sonuna kadar beklerdim seni, düştüğümüz durum beni senden daha çok üzüyor diyor.

Birlikteliğimiz süresince olan resimlerimizi silememiş atamamış, birkaç tanesin de gönderdi bana.

Yorumlardaki gibi, 2. Kadın olma, içinde uhde kalan cinselliği yaşama durumu yok arkadaşlar.

Çok dağıldım bende, yapacak bir şey yok ne yazık ki, bana düşen kendi köşemde olanı biteni uzaktan izlemek. Hayırlısı neyse o olsun artık.
açıkcası aramasını beklediğini biz de biliyorduk:))
içinde bir umut olduğu belliydi kelimelerinden.
şu aşamada dürüst ve doğru davranan o olmuş.
keşke hiç buluşmasaydınız bu da doğru.
o adım atsaydı sen 2. 3. buluşmalara da gidecektin ne yazık ki bu da doğru.
nişanlısını hiç sevmemiş olsa eminim bırakmanın yolunu bulurdu.
burada ona da duygularının ve bağlılığının olduğunu düşünüyorum.
gerçekten ahını almaktan korkacak kadar duyarlı ve derin düşünür mü bu adam?
onu da sen bilebilirsin.
sana da düşen zaten en başında yapman gerektiği gibi uzak durmak,uzak durmak ve uzak durmak.
kendisi söyleyeceklerini söylemiş.
dönecek olsa dönerdi.
ama sana benden uzak dur diyor kısaca

Son düzenleme:
Back