• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

Bu arada cnm bak yorumlara herkes hemfikir;burada bir hemcinsimizin duyguları,hisleri kişliği zedelenecekse herkes hemfikir!sana sayfalarca tecrübelerimizden de bahsederiz istersen, ama yanlış yola meyletme! gel ablanı dinle!sen de karşında ki kadın da çok değerlisiniz, bunu unutma lütfen,sizi değersizleştirmeye çalışan kişiliksiz bir erkeğe asla prim verme!

Zor bir durum ama bir insan aynı anda iki kişiyi sevemez o size alışkanlığın getirdiği bir Sevgi'yi kastdetmiş.sonuçta en güzel yaşlarınızı beraber geçirmişsiniz Sevgi'nin adı o yıllar ama ortada umudu çok yeni gencecik bir bayan var nişanlısı sizinle görüşmeye devam etse bu görüşme noktalanmayacak aklı sizde kalacak yazık günah değilmi karşı tarafa bakın sizde evlenmişsiniz eşinizi sevdiniz yada sevmediniz ama bunu hiç bir bayan istemez lütfen mantıklı olun madem burda tavsiye istediniz asla görüşmeyin .Belki Mutlu bir evlilik olacak siz araya girmezseniz bayan olarak lütfen hemcinslerimizi kendi elimizle üzmeyelim.

Yani demek istiyor ki evlenene kadar seninle oyalanayim, sonra evime giderim.

Ayni suda iki kere yikanilmiyor.

Siz bir anlik bosluk hissi ile sevdiginizi dusunuyorsunuz bence. Kendinize bunu yapmayın. Sevmek bisiklet surmek gibi bir sey :) o denge, o akis unutulmuyor. Sizde de durum bu bence. Kendinizi bu duruma teslim etmeyin.

Aksam olunca evine gidecek bir erkek icin hayatinizi cope atmayin.

Ve baska bir kadina da bunu yapmayın. Daha cok genç, tum bu inis cikislari hak etmeyen biri var aranizda artik...

Ben arkama bakmadan dönüp giderim boyle bir durumda.

Gittim, yine olsun yine giderim.

Kalsam pisman olurdum.

yıllar önce bıraktığınız masum gençlik aşkınızın yerinde yeller esiyor.. adam evlilik tarihine kadar görüşelim demiş, bundan daha şahsiyetsizce birşey olamaz. ben azönce adam mı dedim? pardon, lafımı geri alıyorum.

İçinizde uhde kalmış olabilir ve şu an sevilmeye ihtiyacınız olduğundan sıfırdan tanımaya çalışmak değil de bildik biri daha mantıklı görünüyor olabilir boşluktasınız belki de

Adamın ne niyette olduğu belli, açık açık kullanmak istediğini söylemiş sizi. Bunu kendinize layık görmeyin

Kadının düşmanı yine bir kadın! Allah hesabını sorar. He görüşmeye devam et sen. Allah da sana aldatilma duygusunu yaşatırsa görürsün ebenin örekesini!

Lütfen lafımı yanlış anlamayın ama düğüne daha çok var görüşelim cümlesini nasıl içinize sindirdiniz ? Benim gözümde cinsel olarak nişanlısıyla birşeyler yaşamaya evlilik öncesi yanaşamayan ama tırnak içinde ona "problem" olmayacak evlenip boşanmış eski sevgilisiyle bunu yaşamak isteyen bir adam profili çizdi bu cümle.

O artık nişanlı. Evlilik planları yapan bir erkek. Siz lütfen görüşmeyi kesin. Gerçi böyle bir cümle kurabilen erkeğin nişanlısına da çok üzüldüm. Hem o kıza hem de size yazık edecek bu adam benden söylemesi.

Merhaba Hanımlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum, kendi içimde bir türlü çözemediğim, hatta terapi desteği almayı düşündüğüm bir durum içindeyim. Aynı durumu yaşayanlar ve farklı bakış açılarını görmek için yazmaya karar verdim.

17 yaşında ünv. hazırlık için gittiğim dershanede hayatıma damga vuran ilk aşkımla tanıştım, benden 1 yaş büyüktü. 17 yaşımdan 25 yaşına kadar milyonlarca kez küs- barışlı bir ilişki yaşadık, çok sevdik birbirimizi ama bir şeyleri oturtamadık, hastalıklı bir sevgiydi birbirimizi yoruyor hırpalıyor ama kopamıyorduk. Ne yaşarsak yaşayalım birbirimizin için özel olduğumuzu hep bildik.

25 yaşına geldiğimde artık bir şeyler için ciddi adımlar atılmasını yoksa bu sürecin beni hırpaladığını yorduğunu konuşmaya başladığımız günlerin akabinde güvenimi sarsmasından dolayı iletişimimi kopardım. Sonraki 2 yılda çok irtibat kurmaya çalıştı benimle, duygularım tam olarak bitmemiş olmasına rağmen dönmedim, dönemedim aynı sıkıntıları yaşamaktan korktuğum için cesaret edemedim, ona karşı çok öfkeliydim. Bu yüzden hiç bağlantı kurmadan unutmaya çalıştım. 28 yaşına girerken bir arkadaşım aracılığıyla eşimle tanıştım, eşim iyi bir insandı ona karşı içimde bir elektriklenme sevgi doğdu ortalama 1 yıl içinde evlendik. Sonra anladım ki eşim bir eş olamayacak özelliklere sahip evlenilmemesi gereken bir adamdı, çok detaylara girmek istemiyorum konu evliliğim değil çünkü. Hep düzelir umuduyla 3 sene geçirdim artık dayanamayacağımı anlayınca birbirimizi yıpratmamak adına boşanma kararı aldık ve 1 yıl önce boşandım.

25 yaşındayken bağlantımı kopardığım ilk aşkımla yakın semtlerde oturmamıza rağmen hiçbir karşılaşmamız olmadı neyin şansı yada şanssızlığı bilemiyorum. Bu süre içinde sadece ailesinden birileriyle karşılaştım.

Yakın zamanda ortak bir arkadaşımızdan aldığım haberlere göre, (bu arkadaşım benim yakınımda olan bir kişiydi yaşadıklarımıza şahitti kafam karışmasın diye bahsetmemiş bunca zamandır) ex aşkım benden sonra çok dağılmış dağıtmış, sonra uzaklaşmak için başka şehire çalışmaya gitmiş, birkaç yıl önce yaşadığımız şehire geri dönmüş, evlendiğimi bilmesine rağmen hep beklemiş bir gün ona dönerim diye. Böyle böyle 8 yıl geçti, onu unutmadım ama duyguların şiddetinde de zaman aşımı diye bir şey var elbet. Onunla dinlediğimiz şarkılar çaldığında, onun parfüm kokusunu duyduğumda, onunla yürüdüğümüz yollardan geçerken hep burnumum direği sızladı.

Evli olduğumu bildiği için asla bir ulaşım çabası olmadı bana, boşandığımı öğrenmiş, yakın zamanlarda sosyal medya hesaplarından bana ulaştı, öyle sohbet ettik, yıllar sonra onunla konuşunca içim bir tuhaf oldu haliyle.

Nihayetinde 33 yaşında genç bir adam çok kişi girmiş hayatına, ama hep beni aramış ona döneceğimin umudunu kaybetmemiş.

Yaklaşık 6 ay önce çalıştığı kurumdan bir kızla tanışmış, onu sevmek için zorladım kendimi, 3 ay öncede nişanlandım. Artık sevmeye başladım kopamayacak bir haldeyim diyor. Keşke boşandığın zaman beni arasaydın, senden bir umut olsa ömrümün sonuna kadar beklerdim diyor. Hala seni seviyorum ama sevgim artık bir noktaya kadar, sevmek bazı şeyler için yetmiyor diyor.

Biz ayrılırken doğru düzgün vedalaşamamıştık, bir akşam kahve içmek için sözleştik, hem eski bir dost hem de hakkını veremediğimiz vedamızı yapalım diye. Oturduk ve daha konuşmadan ikimizden de yaşlar boşaldı, öyle baktık birbirimize. Hayatımızın en güzel ve kavgalı yıllarını birlikte geçirmiştik biraz eskilerden konuştuk. Vedalaşırken öyle sarıldı ki, titriyorduk ikimizde. Kalp atışları duyuyordum neredeyse. Bir kadın sevilip sevilmediğini hissedebilir bilirsiniz hanımlar.

Benim evlilikten ağzım yandı kolay kolay evlenmem diye düşünüyordum bu saatten sonra, henüz 1 yıl oldu boşanalı. Zaman ne getirir bilemiyorum tabii, kesin konuşmakta doğru değil.

Bu buluşmadan sonra kimyam bozuldu, unuttuğum sandığım adam meğer küllerinin arasında bir kıvılcımla içimde yaşıyormuş. İnsan peşinde koşturandan kaçabiliyormuş , ama içinde koşturandan kaçamıyormuş.

Onun hayatının düzenini bozamam biliyorum, bir karar vermiş onu etkileyemem biliyorum.
Ama Hala beni sevdiğini söylüyor, ama nişanlısını da seviyormuş onun hayatını karartamazmış.

Bunca yıl ciddi bir ilişkiye girmemesi, benim boşanmam sonrasında onun nişanlanması, kaderden başka bir şey değil, alnımıza yazılan neyse onu yaşıyoruz işte.

Ben evlenmiş boşanmış bir kadınım, yaşlarımız da yakın kendisiyle. Nişanlısı olan kız ise hiç evlenmemiş ve ondan 6 yaş küçük. Ailesine gelince birlikteliğimiz döneminde beni kızları gibi severlerdi ancak şu durumda elbette nişanlısını tercih ederler, her aile gibi.

Evlilik tarihine çok süre olduğunu söyleyip benimle görüşmeye devam etmek istiyor. Görüşmeye devam edersek kopmak daha zor olacak bizim için, aramızdaki çekim bitmemiş çünkü. Çok fazla özlemişiz birbirimizi.

Böyle sancılı bir durum içine girdim, akıl ve duygular her zaman örtüşmüyor, bu durumla nasıl başa çıkmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.

Yargılamadan yermeden sadece yol gösterici yorumlar bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

eski sevgilin tutarsız, 3 ay önce nişanlanmış, sevmeye başlamış ve seninle tekrar iletişime geçiyor, şöyle olsaymışmış, böyle olsaymışmış,sen boşanmış bir kadınsın, açık olan şu ki bekaretini de kocana verdin, bunu sıkıntı olarak görüyor, ailesi de istemicek, bir de aynı çevredeymisniz.

denemişsiniz olmamış işte, bu adamı unut, hayatına gerçekten seni sevebilecek, çelişkili konuşmayan adam gibi bir adamı al, yeni boşanmışsın, evlenmek için çok erken, kafa dinle...

Merhaba Hanımlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum, kendi içimde bir türlü çözemediğim, hatta terapi desteği almayı düşündüğüm bir durum içindeyim. Aynı durumu yaşayanlar ve farklı bakış açılarını görmek için yazmaya karar verdim.

17 yaşında ünv. hazırlık için gittiğim dershanede hayatıma damga vuran ilk aşkımla tanıştım, benden 1 yaş büyüktü. 17 yaşımdan 25 yaşına kadar milyonlarca kez küs- barışlı bir ilişki yaşadık, çok sevdik birbirimizi ama bir şeyleri oturtamadık, hastalıklı bir sevgiydi birbirimizi yoruyor hırpalıyor ama kopamıyorduk. Ne yaşarsak yaşayalım birbirimizin için özel olduğumuzu hep bildik.

25 yaşına geldiğimde artık bir şeyler için ciddi adımlar atılmasını yoksa bu sürecin beni hırpaladığını yorduğunu konuşmaya başladığımız günlerin akabinde güvenimi sarsmasından dolayı iletişimimi kopardım. Sonraki 2 yılda çok irtibat kurmaya çalıştı benimle, duygularım tam olarak bitmemiş olmasına rağmen dönmedim, dönemedim aynı sıkıntıları yaşamaktan korktuğum için cesaret edemedim, ona karşı çok öfkeliydim. Bu yüzden hiç bağlantı kurmadan unutmaya çalıştım. 28 yaşına girerken bir arkadaşım aracılığıyla eşimle tanıştım, eşim iyi bir insandı ona karşı içimde bir elektriklenme sevgi doğdu ortalama 1 yıl içinde evlendik. Sonra anladım ki eşim bir eş olamayacak özelliklere sahip evlenilmemesi gereken bir adamdı, çok detaylara girmek istemiyorum konu evliliğim değil çünkü. Hep düzelir umuduyla 3 sene geçirdim artık dayanamayacağımı anlayınca birbirimizi yıpratmamak adına boşanma kararı aldık ve 1 yıl önce boşandım.

25 yaşındayken bağlantımı kopardığım ilk aşkımla yakın semtlerde oturmamıza rağmen hiçbir karşılaşmamız olmadı neyin şansı yada şanssızlığı bilemiyorum. Bu süre içinde sadece ailesinden birileriyle karşılaştım.

Yakın zamanda ortak bir arkadaşımızdan aldığım haberlere göre, (bu arkadaşım benim yakınımda olan bir kişiydi yaşadıklarımıza şahitti kafam karışmasın diye bahsetmemiş bunca zamandır) ex aşkım benden sonra çok dağılmış dağıtmış, sonra uzaklaşmak için başka şehire çalışmaya gitmiş, birkaç yıl önce yaşadığımız şehire geri dönmüş, evlendiğimi bilmesine rağmen hep beklemiş bir gün ona dönerim diye. Böyle böyle 8 yıl geçti, onu unutmadım ama duyguların şiddetinde de zaman aşımı diye bir şey var elbet. Onunla dinlediğimiz şarkılar çaldığında, onun parfüm kokusunu duyduğumda, onunla yürüdüğümüz yollardan geçerken hep burnumum direği sızladı.

Evli olduğumu bildiği için asla bir ulaşım çabası olmadı bana, boşandığımı öğrenmiş, yakın zamanlarda sosyal medya hesaplarından bana ulaştı, öyle sohbet ettik, yıllar sonra onunla konuşunca içim bir tuhaf oldu haliyle.

Nihayetinde 33 yaşında genç bir adam çok kişi girmiş hayatına, ama hep beni aramış ona döneceğimin umudunu kaybetmemiş.

Yaklaşık 6 ay önce çalıştığı kurumdan bir kızla tanışmış, onu sevmek için zorladım kendimi, 3 ay öncede nişanlandım. Artık sevmeye başladım kopamayacak bir haldeyim diyor. Keşke boşandığın zaman beni arasaydın, senden bir umut olsa ömrümün sonuna kadar beklerdim diyor. Hala seni seviyorum ama sevgim artık bir noktaya kadar, sevmek bazı şeyler için yetmiyor diyor.

Biz ayrılırken doğru düzgün vedalaşamamıştık, bir akşam kahve içmek için sözleştik, hem eski bir dost hem de hakkını veremediğimiz vedamızı yapalım diye. Oturduk ve daha konuşmadan ikimizden de yaşlar boşaldı, öyle baktık birbirimize. Hayatımızın en güzel ve kavgalı yıllarını birlikte geçirmiştik biraz eskilerden konuştuk. Vedalaşırken öyle sarıldı ki, titriyorduk ikimizde. Kalp atışları duyuyordum neredeyse. Bir kadın sevilip sevilmediğini hissedebilir bilirsiniz hanımlar.

Benim evlilikten ağzım yandı kolay kolay evlenmem diye düşünüyordum bu saatten sonra, henüz 1 yıl oldu boşanalı. Zaman ne getirir bilemiyorum tabii, kesin konuşmakta doğru değil.

Bu buluşmadan sonra kimyam bozuldu, unuttuğum sandığım adam meğer küllerinin arasında bir kıvılcımla içimde yaşıyormuş. İnsan peşinde koşturandan kaçabiliyormuş , ama içinde koşturandan kaçamıyormuş.

Onun hayatının düzenini bozamam biliyorum, bir karar vermiş onu etkileyemem biliyorum.
Ama Hala beni sevdiğini söylüyor, ama nişanlısını da seviyormuş onun hayatını karartamazmış.

Bunca yıl ciddi bir ilişkiye girmemesi, benim boşanmam sonrasında onun nişanlanması, kaderden başka bir şey değil, alnımıza yazılan neyse onu yaşıyoruz işte.

Ben evlenmiş boşanmış bir kadınım, yaşlarımız da yakın kendisiyle. Nişanlısı olan kız ise hiç evlenmemiş ve ondan 6 yaş küçük. Ailesine gelince birlikteliğimiz döneminde beni kızları gibi severlerdi ancak şu durumda elbette nişanlısını tercih ederler, her aile gibi.

Evlilik tarihine çok süre olduğunu söyleyip benimle görüşmeye devam etmek istiyor. Görüşmeye devam edersek kopmak daha zor olacak bizim için, aramızdaki çekim bitmemiş çünkü. Çok fazla özlemişiz birbirimizi.

Böyle sancılı bir durum içine girdim, akıl ve duygular her zaman örtüşmüyor, bu durumla nasıl başa çıkmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.

Yargılamadan yermeden sadece yol gösterici yorumlar bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bence görüşmeniz pek doğru olmaz yani her görüşmenizde aranızda yaşananları hatırlayıp yanlış bir yola düşebilirsiniz. Nişanlısının yerine kendinizi koyun evleneceğiniz kişi eski ama hala unutamadığı sevgilisiyle görüşse ne yapardınız. Üstelik onn evliliğini görmek size daha çok acı verecektir. Bence daha fazla zaman kaybetmeden uzaklaşın ondan:KK43:

ben nişanlıyım. eğer nişanlım bu durumda olsaydı ve ben öğrenseydim kadın zamanında kıymetini bilememiş acı cektirmiş olsaydı kesinlikle ayrılmazdım seviyomuşlarda birbirlerini bence size yakışanı yapıp uzak durun o insanlardan..

Adam evlenecek
Siz evliyken o size ulasmaya calismamis, dogru davranmis
Peki su an sizin yaptiginiz nedir?
Sevgi kelimeleri ile susleyince ismi degismiyor ki yaptiginiz seyin
Yolunuza bakin, kafanizi karistirmayin. Karsinizdaki adamin da kafasini karistirmayin rica ederim

ben nişanlıyım. eğer nişanlım bu durumda olsaydı ve ben öğrenseydim kadın zamanında kıymetini bilememiş acı cektirmiş olsaydı kesinlikle ayrılmazdım seviyomuşlarda birbirlerini bence size yakışanı yapıp uzak durun o insanlardan..
Başka kadindan etkilendiği bariz olsa bile mi ayrilmazdiniz? Vantuz gibi...

Bence sakız gibi uzamasina izin verme.
Aldatmış sayılır bence nişanlısını.
De ki "seçimini yap. Ya ben ya o."
Nişanlısıni secerse düşünecek bir şey yok.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ama malesef gerçek hayat peri masalı gibi olmuyor işte. Görüşmeniz doğru değil. Hatta bence son kez görüşmeniz bile hoş olmamış.
Uzak durun. Zaten nişanlımdan vazgeçemem demiş ya, vazgeçecekse bile kendi kararı olsun. Görüşseniz ne geçecek elinize o da ayrı konu. Düğün günü daha çok koyacak size. Şimdiden araya mesafe koyarsanız en azından her şeyi kabullenir işinize gücünüze bakarsınız.

aynı anda ikinizi birden aynı şekilde nasıl seviyor?
nişanlı bir adamken seninle de görüşmeye devam etmek istemesi seni tiksindirmedi mi?
sonuçta görüşmeleriniz sevgili gibi olacak anlaşılan.
sen tecrübeli bir kadınsın.
bir daha hayatında derin üzüntüler yaşamamak adına uzaklaşmalısın.
seni seviyorsa seni seçsin.
nişanlısının hayatını mahvetmesin.
ikinizin de buna hakkı yok.
siz zamanında denemiş başarılı olamamışsınız ilişkinizde.
şimdi yalnız kaldığın için biraz da eski sevgiline ilgin canlandı diye de düşünmedim değil.
dediğim gibi aralarından çekilsen iyi olur herkes için.

Back