- 20 Ağustos 2016
- 247
- 233
- 103
- 28
evet gün itibariyle şöyle bir gelişme oldu, sosyal medya hesaplarından ulaşamıyor engeli var,
mail döşemiş, baya küfüre yakın şeyler saydırmış, ben kariyerin için bırakamıyorsun demiştim dana önce ona.
Bir sebep olsa da nişan bozulsa diye bekliyorum, kız kendisi bıraksa umrumda olmaz, bana çok aşık çok seviyor ahını almak istemiyorum, senin hayatının mahvolmasına ben sebep oldum yeni birine daha sebep olmak istemiyorum diyor.
Nişanda nişan elbisesini almadım, istedikleri takıları takmadım bir pürüz çıksın da nişan bozulsun diye.
Annesi arza çıkardı ama kız kabul ediyor her şeyi, hatta nişanda takılanların hepsi kız tarafına kalırken ben bana takıları aldım sorun çıkarsınlar diye. Kız arnavutmuş adetleri çok fazla bu exin anasıda cimri kadın biraz girmişler birbirlerine.
Bunları anlatıyor bana. Senin yüzünden kimlerle muhattap oldum ailesi aileme hiç uygun değil yazmış.
Birde demiş ki; biz konuşsakta görüşmesekte zaten aklımda hep sen varsın, çıkmazdayım mal gibi olanı biteni seyrediyorum demiş.
Bu durum aldatmadan daha beter değilmi hanımlar, aklında sürekli birinin olması, içinde yarım kalan birinin olması,
bu duygularla evlenmeye kalkışmak. Bilemiyorum inanın aklım almıyor.
Ben bu durumlar karşısında hiç bir şey diyemiyorum, nişan atılsa biz birlikte olamayacağız belki. Büyüdük fikirlerimiz dünyalarımız değişti. Had birlikte olduk belki mutlu olamayacağız.
Şuan zorlansamda tek yaptığım, uzakta kalmak ve hayırlısını dilemek.
Eğer bi sorun çıkarsa da nisan atılırsa ve o tekrar sizle olmak ister de siz istemezseniz, sizi bu nişanı bozmakla suçlayabilir gibi geldi bana. Siz ona göre önleminizi alın, guzelce konusup ifade edin kendinizi. Sonradan başınızı agrıtmasin...