• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

evet gün itibariyle şöyle bir gelişme oldu, sosyal medya hesaplarından ulaşamıyor engeli var,
mail döşemiş, baya küfüre yakın şeyler saydırmış, ben kariyerin için bırakamıyorsun demiştim dana önce ona.

Bir sebep olsa da nişan bozulsa diye bekliyorum, kız kendisi bıraksa umrumda olmaz, bana çok aşık çok seviyor ahını almak istemiyorum, senin hayatının mahvolmasına ben sebep oldum yeni birine daha sebep olmak istemiyorum diyor.

Nişanda nişan elbisesini almadım, istedikleri takıları takmadım bir pürüz çıksın da nişan bozulsun diye.
Annesi arza çıkardı ama kız kabul ediyor her şeyi, hatta nişanda takılanların hepsi kız tarafına kalırken ben bana takıları aldım sorun çıkarsınlar diye. Kız arnavutmuş adetleri çok fazla bu exin anasıda cimri kadın biraz girmişler birbirlerine.
Bunları anlatıyor bana. Senin yüzünden kimlerle muhattap oldum ailesi aileme hiç uygun değil yazmış.

Birde demiş ki; biz konuşsakta görüşmesekte zaten aklımda hep sen varsın, çıkmazdayım mal gibi olanı biteni seyrediyorum demiş.

Bu durum aldatmadan daha beter değilmi hanımlar, aklında sürekli birinin olması, içinde yarım kalan birinin olması,
bu duygularla evlenmeye kalkışmak. Bilemiyorum inanın aklım almıyor.

Ben bu durumlar karşısında hiç bir şey diyemiyorum, nişan atılsa biz birlikte olamayacağız belki. Büyüdük fikirlerimiz dünyalarımız değişti. Had birlikte olduk belki mutlu olamayacağız.

Şuan zorlansamda tek yaptığım, uzakta kalmak ve hayırlısını dilemek.

Eğer bi sorun çıkarsa da nisan atılırsa ve o tekrar sizle olmak ister de siz istemezseniz, sizi bu nişanı bozmakla suçlayabilir gibi geldi bana. Siz ona göre önleminizi alın, guzelce konusup ifade edin kendinizi. Sonradan başınızı agrıtmasin...

Eğer bi sorun çıkarsa da nisan atılırsa ve o tekrar sizle olmak ister de siz istemezseniz, sizi bu nişanı bozmakla suçlayabilir gibi geldi bana. Siz ona göre önleminizi alın, guzelce konusup ifade edin kendinizi. Sonradan başınızı agrıtmasin...

Nişanlısına ve ailasine bu şekilde davranan kendisi, benim suçum ne olabilir ki bu durumda.
İnsan gerçekten severek nişanlandığı biriyle bu hesapları yapmaz ki, kızı ailesine rezil etmiş oldu. Kızın aileside adetlere ve gösterişe bağlı arnavutlar.

Bu arada ben kendisiyle olan görüşmemde bir duygusal etkileşimde hissedemedim.
Sadece geçmiş yılların masumluğuydu hislerim.

Ben bu eski sevgili muhabbetlerini hiç anlamıyorum küs barış bir hayatınız oluyor adamların bazıları sizi yorabildiği ve üzebildiği kadar üzüyor sonra ayrılıp bitince de ah şöyleydi vah böyleydi valla demek ki defeye diken insanı öpen :) daha çok yaranırmış..

evet gün itibariyle şöyle bir gelişme oldu, sosyal medya hesaplarından ulaşamıyor engeli var,
mail döşemiş, baya küfüre yakın şeyler saydırmış, ben kariyerin için bırakamıyorsun demiştim dana önce ona.

Bir sebep olsa da nişan bozulsa diye bekliyorum, kız kendisi bıraksa umrumda olmaz, bana çok aşık çok seviyor ahını almak istemiyorum, senin hayatının mahvolmasına ben sebep oldum yeni birine daha sebep olmak istemiyorum diyor.

Nişanda nişan elbisesini almadım, istedikleri takıları takmadım bir pürüz çıksın da nişan bozulsun diye.
Annesi arza çıkardı ama kız kabul ediyor her şeyi, hatta nişanda takılanların hepsi kız tarafına kalırken ben bana takıları aldım sorun çıkarsınlar diye. Kız arnavutmuş adetleri çok fazla bu exin anasıda cimri kadın biraz girmişler birbirlerine.
Bunları anlatıyor bana. Senin yüzünden kimlerle muhattap oldum ailesi aileme hiç uygun değil yazmış.

Birde demiş ki; biz konuşsakta görüşmesekte zaten aklımda hep sen varsın, çıkmazdayım mal gibi olanı biteni seyrediyorum demiş.

Bu durum aldatmadan daha beter değilmi hanımlar, aklında sürekli birinin olması, içinde yarım kalan birinin olması,
bu duygularla evlenmeye kalkışmak. Bilemiyorum inanın aklım almıyor.

Ben bu durumlar karşısında hiç bir şey diyemiyorum, nişan atılsa biz birlikte olamayacağız belki. Büyüdük fikirlerimiz dünyalarımız değişti. Had birlikte olduk belki mutlu olamayacağız.

Şuan zorlansamda tek yaptığım, uzakta kalmak ve hayırlısını dilemek.
hiç te inandırıcı değil anlattıkları.
inanma arkadaşım.
hem evlenip hem de senle ilişki yaşamak derdinde.
nerden bulaştın tekrardan bu adama sen.
bir erkek zorla kolay kolay asla evlenmez.
hikaye bütün yazdıkları.

hiç te inandırıcı değil anlattıkları.
inanma arkadaşım.
hem evlenip hem de senle ilişki yaşamak derdinde.
nerden bulaştın tekrardan bu adama sen.
bir erkek zorla kolay kolay asla evlenmez.
hikaye bütün yazdıkları.

karabela gibi çöktü üzerime
mail atıp duruyor
oradan engelleme şansım yok
cevap vermiyorum sadece
bu duygularla evliliğe başlayan bir ş......z ne kadar mutlu olur yada mutlu eder acaba

karabela gibi çöktü üzerime
mail atıp duruyor
oradan engelleme şansım yok
cevap vermiyorum sadece
bu duygularla evliliğe başlayan bir ş......z ne kadar mutlu olur yada mutlu eder acaba
ya boşver sen onu da evliliğini de.
dediğim gibi hepsi hikaye.
mutlu olup olmaması seni ilgilendirmez
mailleri engelleme yolu yok mu?
görüşme bu adamla

Hanımlar güncel durum,

O görüşmeden sonra yüz yüze bir daha görüşmedik, mesaj üzerinden konuştuk birkaç kez.

Sözlümün üzülmesini istemiyorum, ah almak istemiyorum, kopamayacak noktadayız diyen adam, evlendikten sonrada görüşelim ben senden kopmak istemiyorum demeye başladı. Yaşanmamışlıkların içinde bıraktığı sancı büyük çünkü.

Senin sevginin üzerinde bir şey yok ama sevginin yetmediği yerler var deyip duruyor. Konuşmalarını birleştirince esas konu şuymuş, bu kızla aynı kurumda çalışıyorlar, resmi bir kurum orası şimdi ayrılırsa kariyerini geleceğini etkileyecek ve hedeflerine ulaşamayacak, yani çıkar söz konusu.

Normal bir insan zorla sevmeye çalıştım dediği birinden, son 3 – 4 ayda her şey çok ilerledi deyip kopamayacak noktada olmaz. Hadi kopamayacak noktadasın, insan daha evlenmeden aldatmayı düşünür mü.

Ben ne yaptım, azına bir güzel z……m. Bana ulaşacağı her yeri engelledim.

Ben bu adamla sevgili sürecimizdeykende tüm yamuklarını ilahi bir şekilde öğreniyordum.

Kız benim adımı biliyor kolaylıkla ulaşabilirim kendisine ama inşallah böyle bir adamla evlendiğini evlenmeden fark eder, bunları bilmeye hakkı var. Ben söylersem bu gerzek bana iyice bulaşır o yüzden karışmak istemiyorum.

Sende anlamışsın sonunda ne mal olduğunu.Adi adam sizi metres yapmak istiyordu. En çokta nişanlısına üzüldüm.

Mail kutunu hiç açmasan ? Görmesen yazsa bile. Açmamaya dayanabilir misin kendini tutabilir misin?

Bana öyle geliyor ki o adam evlenecek , siz de zaafınızdan dolayı birşekilde sürüklenecek ve istemediğiniz bir durumun içine düşeceksiniz ... Ona ettiğiniz hakaretler bile bana savunma mekanızmanızmış gibi geliyor ..Hala meyliniz var..Ama unutmayın romantizm bazen şeytanın kullandığı bir araçtır, bu akıl kârı birşey değil bunu söylememe gerek bile yok ama nefis var işte...Uzak durmaktan başka çare yok ya da herşeye rağmen heveslerinizi yaşayıp başınıza geleceklere baştan eyvallah diyeceksiniz .....

Back