• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

açıkcası aramasını beklediğini biz de biliyorduk:))
içinde bir umut olduğu belliydi kelimelerinden.
şu aşamada dürüst ve doğru davranan o olmuş.
keşke hiç buluşmasaydınız bu da doğru.
o adım atsaydı sen 2. 3. buluşmalara da gidecektin ne yazık ki bu da doğru.
nişanlısını hiç sevmemiş olsa eminim bırakmanın yolunu bulurdu.
burada ona da duygularının ve bağlılığının olduğunu düşünüyorum.
gerçekten ahını almaktan korkacak kadar duyarlı ve derin düşünür mü bu adam?
onu da sen bilebilirsin.
sana da düzen zaten en başında yapman gerektiği gibi uzak durmak,uzak durmak ve uzak durmak.
kendisi söyleyeceklerini söylemiş.
dönecek olsa dönerdi.
ama sana benden uzak dur diyor kısaca

Eskiden böyle duyarlı değildi, artık 33 yaşında bir şeyleri görmüş geçirmiş bir adam.
Benim ahımı aldığını benden sonra hayatında hiç bir şeyin iyi gitmediğini söylüyor.
Şimdi yeni yeni düzene girmeye başladı diyor, o dönemdeki hoyrat ilişkimizi yaşayacak gücü de yok sanırım.
Şuan mutlu olma ihtimali üzerine gidiyor kaldı ki beni kaybetmeyecek kadar çok sevse ah alırım diye düşünmezdi,

O söylemesi gerekenleri söyledi, hayatıma eskisi devam etmekten başka yapacak bir şeyim yok şu aşamada.

Sen onun oyuncağı değilsin yoluna gitsin bırak .seni çok seviyor olsaydı nişanlısıyla birlikte seni idare etmeye çalışmazdı

idare etme durumu yok, yukarıda son olayları yazdım, oda zaten dağıttın beni keşke görüşmeseydik diyor.

yoluma bakmaktan başka çarem yok, yeterince yoruldum bu hayattan.

Lütfen, kendi iyiliğiniz için, yeni hayatınıza mutlu başlayabilmeniz için bu adamı kafanızdan tamamen çıkarmaya çalışın..

Hayatıniza devam edin.. silin aklinizdan geçmişi. . Zaten onun sevdigi bi kiz varmis.. inanki hayat cok garip.. bi bakmissin yarın yeni biriyle tanışıp aşık olup mükemmel bi ilişkin olmuş. . Neden olmasin:)

Hayatıniza devam edin.. silin aklinizdan geçmişi. . Zaten onun sevdigi bi kiz varmis.. inanki hayat cok garip.. bi bakmissin yarın yeni biriyle tanışıp aşık olup mükemmel bi ilişkin olmuş. . Neden olmasin:)

eve çok garip bir dünya,
hayatıma devam etmek zorundayım, kendi kabuğumda kaldığım yerden.

eski hisleri kıpırdatmak cazip gelmiş olabilir ancak bunun doğru olmadığının hepimiz bilincindeyiz. düğüne daha var görüşelim ne demek, düğün stresi, kız evi naz evi vs streslerinden ne zmn bunalırsam sen sığınacağım limanım ol demek. bu şekilde adam senin yanında dinlenecek, diğer taraf sıkıntı stres. sen daha çok terich edilesi halde olacaksın onu dinlendirebildiğin, onu anlayabildiğin için. nişanlısını sevip sevmemesi bence senin yorum yapmanı gerektirecek bir olgu değil. sevmiyorlarsa nişanı atabilirler de ama bunun sebebi siz olmamalısınız. bence hiç bir şekilde aramalrına dönmeyin, msjları cvplamayın. kendinize paspas altındaki anahtar güvenini ona verirseniz bu işin sonunu hiç getiremezsiniz ve ömür boyunca vicdanın ile hesaplaşır durursun. bırak onu canım, bırak. başka insanlar tanı, farklı hisler yaşamaya çalış. adam kıtlığına girmedik henüz.
yolunda başarılar

Bu is boyle bitmez. Ikinizde biri iletisim kurar mutlaka. Cevap da alir. Bu arada siz 17 yasinda degilsiniz o da degil. Aski yasayiz tarziniz o gunlerdeki gibi kalmayacaktir. Aranizda tutku var ben oyle hissettim anlatiklarinizdan. Nisanlisini aldatacak siz zaten nisanli bir adamls goruserek sinirlarinizi belli ettiniz. Gerci en azindan bekarsiniz o Neredeysr yari evli. Nisanlisi kiz burays konu acsaydi yasananlari yazsaydi kufur hakaret edilen kisi kim olacakti tahmin edin ?

eski hisleri kıpırdatmak cazip gelmiş olabilir ancak bunun doğru olmadığının hepimiz bilincindeyiz. düğüne daha var görüşelim ne demek, düğün stresi, kız evi naz evi vs streslerinden ne zmn bunalırsam sen sığınacağım limanım ol demek. bu şekilde adam senin yanında dinlenecek, diğer taraf sıkıntı stres. sen daha çok terich edilesi halde olacaksın onu dinlendirebildiğin, onu anlayabildiğin için. nişanlısını sevip sevmemesi bence senin yorum yapmanı gerektirecek bir olgu değil. sevmiyorlarsa nişanı atabilirler de ama bunun sebebi siz olmamalısınız. bence hiç bir şekilde aramalrına dönmeyin, msjları cvplamayın. kendinize paspas altındaki anahtar güvenini ona verirseniz bu işin sonunu hiç getiremezsiniz ve ömür boyunca vicdanın ile hesaplaşır durursun. bırak onu canım, bırak. başka insanlar tanı, farklı hisler yaşamaya çalış. adam kıtlığına girmedik henüz.
yolunda başarılar

yorumunuz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.
son durumla ilgili güncel mesajım var, oda dağılmış durumda keşke görüşmeseydik diyor,
ben zaten bu vicdan azabıyla yaşayamam, ayrıl bana gel diyemem,
birbirimizi iyi tanıdığımız için kendisini benim yanımda iyi hissedecek çok haklısınız.

Bu is boyle bitmez. Ikinizde biri iletisim kurar mutlaka. Cevap da alir. Bu arada siz 17 yasinda degilsiniz o da degil. Aski yasayiz tarziniz o gunlerdeki gibi kalmayacaktir. Aranizda tutku var ben oyle hissettim anlatiklarinizdan. Nisanlisini aldatacak siz zaten nisanli bir adamls goruserek sinirlarinizi belli ettiniz. Gerci en azindan bekarsiniz o Neredeysr yari evli. Nisanlisi kiz burays konu acsaydi yasananlari yazsaydi kufur hakaret edilen kisi kim olacakti tahmin edin ?

aşk yaşayımızda, yaşam tarzlarımızda değişmiş, bunu sohbet ederken fark ettik, başka dünyalara savrulmuşuz.
evet aramızda tutku var, 1 kalp 2 kişiyi sevemez böyle bir şey olamaz, oda zaten inkar etmiyor, seni hala aynı yoğunlukta seviyorum, senin hayatını mahveden ben oldum, işim gücüm rast gitmedi mutlu olmak için kendimi harcadım ama olamadım diyor, şimdi yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum diyor, nişanlısını da hiç sevmiyor değildir, illa duyguları vardır.

küfür edilecek olan ben olacaktım elbet, zaten durumu yasayanlar olabilir farklı bakış açıları olabilir diye konu açmayı uygun gördüm,

Hanımlar güncel durum,

O görüşmeden sonra yüz yüze bir daha görüşmedik, mesaj üzerinden konuştuk birkaç kez.

Sözlümün üzülmesini istemiyorum, ah almak istemiyorum, kopamayacak noktadayız diyen adam, evlendikten sonrada görüşelim ben senden kopmak istemiyorum demeye başladı. Yaşanmamışlıkların içinde bıraktığı sancı büyük çünkü.

Senin sevginin üzerinde bir şey yok ama sevginin yetmediği yerler var deyip duruyor. Konuşmalarını birleştirince esas konu şuymuş, bu kızla aynı kurumda çalışıyorlar, resmi bir kurum orası şimdi ayrılırsa kariyerini geleceğini etkileyecek ve hedeflerine ulaşamayacak, yani çıkar söz konusu.

Normal bir insan zorla sevmeye çalıştım dediği birinden, son 3 – 4 ayda her şey çok ilerledi deyip kopamayacak noktada olmaz. Hadi kopamayacak noktadasın, insan daha evlenmeden aldatmayı düşünür mü.

Ben ne yaptım, azına bir güzel z……m. Bana ulaşacağı her yeri engelledim.

Ben bu adamla sevgili sürecimizdeykende tüm yamuklarını ilahi bir şekilde öğreniyordum.

Kız benim adımı biliyor kolaylıkla ulaşabilirim kendisine ama inşallah böyle bir adamla evlendiğini evlenmeden fark eder, bunları bilmeye hakkı var. Ben söylersem bu gerzek bana iyice bulaşır o yüzden karışmak istemiyorum.

Hanımlar güncel durum,

O görüşmeden sonra yüz yüze bir daha görüşmedik, mesaj üzerinden konuştuk birkaç kez.

Sözlümün üzülmesini istemiyorum, ah almak istemiyorum, kopamayacak noktadayız diyen adam, evlendikten sonrada görüşelim ben senden kopmak istemiyorum demeye başladı. Yaşanmamışlıkların içinde bıraktığı sancı büyük çünkü.

Senin sevginin üzerinde bir şey yok ama sevginin yetmediği yerler var deyip duruyor. Konuşmalarını birleştirince esas konu şuymuş, bu kızla aynı kurumda çalışıyorlar, resmi bir kurum orası şimdi ayrılırsa kariyerini geleceğini etkileyecek ve hedeflerine ulaşamayacak, yani çıkar söz konusu.

Normal bir insan zorla sevmeye çalıştım dediği birinden, son 3 – 4 ayda her şey çok ilerledi deyip kopamayacak noktada olmaz. Hadi kopamayacak noktadasın, insan daha evlenmeden aldatmayı düşünür mü.

Ben ne yaptım, azına bir güzel z……m. Bana ulaşacağı her yeri engelledim.

Ben bu adamla sevgili sürecimizdeykende tüm yamuklarını ilahi bir şekilde öğreniyordum.

Kız benim adımı biliyor kolaylıkla ulaşabilirim kendisine ama inşallah böyle bir adamla evlendiğini evlenmeden fark eder, bunları bilmeye hakkı var. Ben söylersem bu gerzek bana iyice bulaşır o yüzden karışmak istemiyorum.
Bu adamın genlerinde var demekki aman canım uzak dur bulaşma bence hiç hayatına kaldığı yerden devam et..

ben önüme bakmaya devam ediyorum, bana sıçramayacağını bilsem o kıza anlatmak lazım her şeyi,
ne hali varsa görsün.

Hanımlar son gelişmeler,

Düğüne kadar görüşelim diyen adam, o buluşmamızdan sonra hiç aramadı, açıkçası aramasını bekliyordum, merakta ediyordum. Dün bana sosyal medyadan mesaj göndermiş.

Bana karşı hislerinin hiç değişmediğini, onu düşündürenin 3 aylık bir nişan mevzusu değil de, söz verdiği bir kızın nişanı bozarsa ahını alacağından korktuğunu söylüyor.

17-25 yaş arası birlikteydik, seni çok üzdüm sonrasında affettirmek için çabaladım ama geç kalmıştım.

Senden sonra mutlu olmak için her yolu denedim, seni unutamadım. Şimdi geçmişe sünger çekip, mutlu olma ihtimali üzerine yeni bir hayat kurmaya karar verdim. Senin hayatındaki mutsuzlukların sebebi benim, o kıza bunları yaşatmak istemiyorum diyor.

Seni görmeyi çok istiyorum, o gün gitme dememek için kendimi zor tuttum, görüşmeye devam edersek sonu daha kötü olacak kopamayacağız ve ben yeni bir ah almış olacağım dedi. Keşke o görüşmeyi de yapmasaydık beni dağıttın kimyamı bozdun diyor.

Ben ciddi adım atmadan önce boşandığını bilseydim, ömrümün sonuna kadar beklerdim seni, düştüğümüz durum beni senden daha çok üzüyor diyor.

Birlikteliğimiz süresince olan resimlerimizi silememiş atamamış, birkaç tanesin de gönderdi bana.

Yorumlardaki gibi, 2. Kadın olma, içinde uhde kalan cinselliği yaşama durumu yok arkadaşlar.

Çok dağıldım bende, yapacak bir şey yok ne yazık ki, bana düşen kendi köşemde olanı biteni uzaktan izlemek. Hayırlısı neyse o olsun artık.
Ayni benim olayim.Aynisi..Fark biz farkli ulkelerde oldugumuz icin yeni ayrilmistik.O birini denemis hemen.Ben hemen unutamamistim.Benle ilgilen biri var ama ben seni istiyorum dedigimde beni ellere vermisti.Ayrulisimizin ikinci ayinda nisanlanmis.O surede gorusuyorduk hiccc soylemedi sinsi.Ama beni unutamamis hem beni hem bana yaptigi yanlisi.Bir yol cizmek istemismis.Zayif bir adam.Evlenmeden bir ay once tr geldi.Beni de gormek istedi.Pismansan bana don dedim.Ayni kotulugu bir baskasina daha yapamam dedi.Ona kiyamadi.Bana kiydi yani.Cani cehenneme..

Ayni benim olayim.Aynisi..Fark biz farkli ulkelerde oldugumuz icin yeni ayrilmistik.O birini denemis hemen.Ben hemen unutamamistim.Benle ilgilen biri var ama ben seni istiyorum dedigimde beni ellere vermisti.Ayrulisimizin ikinci ayinda nisanlanmis.O surede gorusuyorduk hiccc soylemedi sinsi.Ama beni unutamamis hem beni hem bana yaptigi yanlisi.Bir yol cizmek istemismis.Zayif bir adam.Evlenmeden bir ay once tr geldi.Beni de gormek istedi.Pismansan bana don dedim.Ayni kotulugu bir baskasina daha yapamam dedi.Ona kiyamadi.Bana kiydi yani.Cani cehenneme..

kaç yıllık ilişkiniz vardı ki

kaç yıllık ilişkiniz vardı ki
Birbucuk yillik kesintisiz sevgililik.Su sebeple ayri dustuk.Ayri ulkeler.Ilgisizdi biraz ve bir araya gelmek icin maddiyat sorundu caba sarfetmiyordu..Cok issiz kaldi..Huyunda uyuzluk vardi yoksa sevgisi vardi...(O kiza daha betermis simdi)..Ben ilgilenen biri var ama ben seni istiyorum dedim...O da ellere verdi..Ben kizip engellwdim
Ayri dususumizun bir ayinda gorusmedik .Bir ay sonra ben unutamadigimi yazmaya basladim.O da artik olamayiz diyordu.Meger bir kizla baslamis bana hic soylemiyor bile..Ayri dusumuzun iki bucuk ay sonrasinda nisanlanmis.Bunu nisandan iki ay sonra ogreniyorum.Yasadigim travma tarif edilemez...sonra o kiza yazdim..Demek kiza neler soylediyse umursamadi kiz..
Fotolaromizi flasaatmis sakliyormus.Fake hesaptan profilime bakiyormus

.O kadinla arasinda tek sorunu benmisim.

Kadin cok iyiymis.Onu cok seviyormus..
Dort ayagi ustune dustu sinsi.(Biz de savrulup duralim)Tabi ayni sehirde daha kolay oldu onlar icin..

..Ben mutlu olmasini engelliyormusum.
..Olamasinlar ikisi de mutlu...

Son düzenleme:
Birbucuk yillik kesintisiz sevgililik.Su sebeple ayri dustuk.Ayri ulkeler.Ilgisizdi biraz ve bir araya gelmek icin maddiyat sorundu caba sarfetmiyordu..Cok issiz kaldi..Huyunda uyuzluk vardi yoksa sevgisi vardi...(O kiza daha betermis simdi)..Ben ilgilenen biri var ama ben seni istiyorum dedim...O da ellere verdi..Ben kizip engellwdim
Ayri dususumizun bir ayinda gorusmedik .Bir ay sonra ben unutamadigimi yazmaya basladim.O da artik olamayiz diyordu.Meger bir kizla baslamis bana hic soylemiyor bile..Ayri dusumuzun iki bucuk ay sonrasinda nisanlanmis.Bunu nisandan iki ay sonra ogreniyorum.Yasadigim travma tarif edilemez...sonra o kiza yazdim..Demek kiza neler soylediyse umursamadi kiz..
Fotolaromizi flasaatmis sakliyormus.Fake hesaptan profilime bakiyormus

.O kadinla arasinda tek sorunu benmisim.

Kadin cok iyiymis.Onu cok seviyormus..
Dort ayagi ustune dustu sinsi.(Biz de savrulup duralim)Tabi ayni sehirde daha kolay oldu onlar icin..

..Ben mutlu olmasini engelliyormusum.
..Olamasinlar ikisi de mutlu...

gerçekten mutlu mu bilemeyiz
ama bizde durum şöyle onun tüm yalvarmalarına karşı ona dönmeyen sonrada gidip başkasıyla evlenen ben oldum.
aslında şuan ki durumu normal yani başkasıyla hayat kurmak onunda hakkı, ama beni unutamadığı halde bunu yapmaya çalışması saçma olan kısım.
yıllar sonra beni gördüğünde karşımda çocuk gibi ağladı, sevginin yetmediği yerler var deyip duruyor oda çıkarı olan kısmı. bilmiyorum evlenir mi, sonu ne olur.

Var mı bir gelişme canım?

evet gün itibariyle şöyle bir gelişme oldu, sosyal medya hesaplarından ulaşamıyor engeli var,
mail döşemiş, baya küfüre yakın şeyler saydırmış, ben kariyerin için bırakamıyorsun demiştim dana önce ona.

Bir sebep olsa da nişan bozulsa diye bekliyorum, kız kendisi bıraksa umrumda olmaz, bana çok aşık çok seviyor ahını almak istemiyorum, senin hayatının mahvolmasına ben sebep oldum yeni birine daha sebep olmak istemiyorum diyor.

Nişanda nişan elbisesini almadım, istedikleri takıları takmadım bir pürüz çıksın da nişan bozulsun diye.
Annesi arza çıkardı ama kız kabul ediyor her şeyi, hatta nişanda takılanların hepsi kız tarafına kalırken ben bana takıları aldım sorun çıkarsınlar diye. Kız arnavutmuş adetleri çok fazla bu exin anasıda cimri kadın biraz girmişler birbirlerine.
Bunları anlatıyor bana. Senin yüzünden kimlerle muhattap oldum ailesi aileme hiç uygun değil yazmış.

Birde demiş ki; biz konuşsakta görüşmesekte zaten aklımda hep sen varsın, çıkmazdayım mal gibi olanı biteni seyrediyorum demiş.

Bu durum aldatmadan daha beter değilmi hanımlar, aklında sürekli birinin olması, içinde yarım kalan birinin olması,
bu duygularla evlenmeye kalkışmak. Bilemiyorum inanın aklım almıyor.

Ben bu durumlar karşısında hiç bir şey diyemiyorum, nişan atılsa biz birlikte olamayacağız belki. Büyüdük fikirlerimiz dünyalarımız değişti. Had birlikte olduk belki mutlu olamayacağız.

Şuan zorlansamda tek yaptığım, uzakta kalmak ve hayırlısını dilemek.

Back