• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

Şuan o kadar çelişki yumağısın ki bir dediğin diğeriyle kesişiyor!her nekadar şu sözü sevmesemde paralel olsun!

gayet netim bence çelişki değil, olayı objektif olarak yazmaya çalışıyorum ki, farklı bakış açılarını göreyim.
Seven insanın gözü görmez, nişanlısını deli gibi sevse bana ulaşmaya çalışmazdı.

seven insan kadın olsun erkek olsun 2 bacak arasına bakmaz kalbe bakar.

Mevcut durumla ilişki sürdürecek kadar basit değil benim hayatım, helede boşanmış bir kadın olarak, bazı yıkımlar yaşamış bir kadın olarak.

ortada başlayan bir ilişkide kesinle yok.

1 yıldır kurslar hobiler, kısa tatiller aile arkadaş desteğiyle boşanma durumunun üstesinden gelmeye çalıştım.
Gönül ilişkisi bakımından bir şeye girişmedim hazır değildim çünkü.

gayet netim bence çelişki değil, olayı objektif olarak yazmaya çalışıyorum ki, farklı bakış açılarını göreyim.
Seven insanın gözü görmez, nişanlısını deli gibi sevse bana ulaşmaya çalışmazdı.

seven insan kadın olsun erkek olsun 2 bacak arasına bakmaz kalbe bakar.

Mevcut durumla ilişki sürdürecek kadar basit değil benim hayatım, helede boşanmış bir kadın olarak, bazı yıkımlar yaşamış bir kadın olarak.

ortada başlayan bir ilişkide kesinle yok.
Birincisi erkekler; macerayı sever,
İkincisi duyguları bacak arasında olanlar çoğunluktadır,
Üçüncüsü onların ulaşamadıkları bayanlar çoğunlukla,elde edince kolay vazgeçilir olur,
Dördüncüsü nişanlı olması,sizinle görüştüğü anda karşıda ki bayanı aldatmasıdır( bence),
Beşincisi cümlelerinde bir aklıyor,bir karalıyorsun,ağlaması seni etkilemiş belliki ama malesef seni sevdiği anlamına gelmiyor!buna inandırmaya çalışması ve senin de inanman büyük çelişki olur!

Allahaskina kendini kullandirtma... bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.. nişanlı kızın yerinde olmak istemezdim. Yazım. Kıza yahu

Allah şaşırtmasın
Onun mevcut durumuyla görüşmeyi devam ettirmek benim hayatıma uymaz.
konu başlığında nasıl başedeceğim dediğin için sormuştum.
açıkcası ısrarlarına direnmekte zorlanırsın gibi geliyor.
ancak tabiki haysiyetli bir duruş sergilemeli ve kesinlikle kabul etmemelisin.
nişanlısına olan sevgisini bırak kendisi tartsın biçsin.
sendeki gibi bir duygu fırtınası yaşamı o da ilk buluşmada.
ağlaşmışssınız filan.
ama bu onun kimi ne kadar sevdiğinin bir terazisi olamaz.

Allah şaşırtmasın
Onun mevcut durumuyla görüşmeyi devam ettirmek benim hayatıma uymaz.
konuşmayı kestir at yazık günah bu adamdan da adam olmaz nişanlısı varken bunları konuşması bile saçma istersen çok çok çok büyük aşk yaşasın.tutki kızı bıraktı sana döndü evlendiniz.yıllar sonra o kız çıktı adamın karşısına sendende hevesini aldı aaa aslında ben seni seviyordum diye bile konuşssaa SEN ne hissederdin ? pardon? bu kadar konuşman bile fazla adamla.,

konu başlığında nasıl başedeceğim dediğin için sormuştum.
açıkcası ısrarlarına direnmekte zorlanırsın gibi geliyor.
ancak tabiki haysiyetli bir duruş sergilemeli ve kesinlikle kabul etmemelisin.
nişanlısına olan sevgisini bırak kendisi tartsın biçsin.
sendeki gibi bir duygu fırtınası yaşamı o da ilk buluşmada.
ağlaşmışssınız filan.
ama bu onun kimi ne kadar sevdiğinin bir terazisi olamaz.

bu durum duygusal anlamda bir travma oldu bende, gerekirse destek almayı düşünüyorum
içimi dökmek istedim bir bakıma, yapmacık olan şeyleri yazsaydım asıl sonuca almam gerekene ulaşamazdım.
evet ağlaştık ama sevgisinin terazisini ben bilemem.

çok seviyorsa evlenir kimse engel olamaz buna, ayrılmak isterse de kendi tercihi olsun.

Eğer bizim kaderimiz bir yazılmışsa da hayırlısı neyse o olsun.

Tercihini yapmadan ısrarcı olması bir işe yaramamalı.

Ne kadar bu durum bana uymaz desende, konuyu anlatış tarzında sana uyduğu çok belli. O kadar vurgulamışsın ki bazı şeyleri, ne sen unutmuşsun ne de o. Yani herhangi bir ısrarında senin dik duramayıp, kendini bırakacağın belli...
Öyle gözden yaş akıtmakla olmuyor bazı şeyler. Ciddiyse, seni seviyorsa nişanlısını bıraksın, dürüst olsun. Ben böylesine kusura bakma ama adam demem.

ne kadar bu durum bana uymaz desende, konuyu anlatış tarzında sana uyduğu çok belli. O kadar vurgulamışsın ki bazı şeyleri, ne sen unutmuşsun ne de o. Yani herhangi bir ısrarında senin dik duramayıp, kendini bırakacağın belli...
Öyle gözden yaş akıtmakla olmuyor bazı şeyler. Ciddiyse, seni seviyorsa nişanlısını bıraksın, dürüst olsun. Ben böylesine kusura bakma ama adam demem.

olduğu gibi yazmak adına vurguladım bazı şeyleri, sizlerden de o şekilde yorumlar gelsin çünkü bir bakıma terapi yapıyoruz burada, dürüst olmak zorundayız, tercihini kendisi yapacak elbet.

Kavuşmadan içinizdeki ateş sönmeyecekmiş gibi.Benim anlamadığım nokta ikinizi birden nasıl seviyor ?Seni bir yere kadar seviyorum dediğine göre nişanlısını daha çok seviyor olmalı.İkinizle de aynı anda görüşüp ona göre mi karar verecek?Çok saçma bir düşünce.
Böyle bir duruma düşmeyin .Diyelim başladınız çok ilerlediniz kopamayacak duruma gelirseniz ve o nişanlısıyla evlenirse daha çok yıkılırsınız.Metres durumuna düşersiniz.

Biraz zaman tanıyın görüşmeyin iyice duygularını ölçsün tartsın ya sizinle ya nişanlısıyla devam etsin.Ama pek tekin gelmedi adam bana.Hiç başlamasan daha iyi.Bi zaman sonra senden sıkılıp eski nişanlısına da dönmek isteyebilir.

Son düzenleme:
olduğu gibi yazmak adına vurguladım bazı şeyleri, sizlerden de o şekilde yorumlar gelsin çünkü bir bakıma terapi yapıyoruz burada, dürüst olmak zorundayız, tercihini kendisi yapacak elbet.

dürüst olduğunu gösterecek olan o..
iki gözyaşı akıtmakla olmuyor, gerçekten seven ben onu bırakamam laflarını söylemez, kim kaçırır ki böyle bir fırsatı eğer seviyorsa, gözü kimi görür ki (bahane etmiyorsa..)

Sizi seviyor ama nişanlısını da seviyor...?? Böyle bir cümleyi 30lu yaşlarına gelmiş bir kadın olarak kurabiliyorsunuz en çok buna şaşırdım. Şimdi mesele sizi yargılamak ya da taş atmak değil ancak bir adam(!) iki kadını seviyor ve bu iki kadın bununla yaşamak zorunda?? Sizi seviyorsa bu sevgi(sevgi deyince tamamen duygusal bakmayalım düşünce ve mantık da dahil) yeterli ise, sizinle olmak istiyorsa gelir sizi bulur. Ben nişanlandım geri dönemem diye birşey yok insanlar boşanıyor gerekirse ömrünün aşkını buluyor ama paşam bi ona bal çalayım bi buna aman hangisini seçsem o piti piti havasında. Aklınızı başınıza toplayın ergen değilsiniz koskoca kadınsınız nişanlı olan adamla görüşülmez, NET

Duygusal olarak etkilenmişsin aslında nişanlıyken seninlede görüşeyim demesi çok iğrenç bir durum seni basit bir kadın yerine koymuş,ne demek onun hayatını karartamam ya senin hayatın? Çocuk oyuncağımı bu.

Zaten 8 yıldır hastalıklı dengesiz bir ilişkiydi yoruyordu yıpratıyordu demişsin adam söylediklerinden pek değişmiş gözükmüyor.İki kadın bir adam durumunda olacaksınız.Senden hevesini alacak nişanlısıyla da evlenecek.

Çok zor bir durum, sizi kesinlikle yargılamak kimsenin haddine değil öncelikle bunu bilin. Ama görüşmenin çok da doğru olacağını sanmıyorum. Sonuçta nişanlanmış ve o kızın yerine kendinizi koyduğunda demek istediğimi anlarsınız sanırım. Keşke nişanlanmasaydı siz tekrar birlikte olurdunuz ama yapacak bir şey yok. Size karşı hisleri nişanlısına olan hislerinden fazlaysa ayrılması en doğrusu kimseye haksızlık yapmamak için.

GERÇEKTEN ÖYLE HANIMEFENDİ ŞİMDİYE DEK DAYANMIŞSINIZ GÖRMEMİŞSİNİZ ŞUAN DUYGULAR TAZE DİYE BÖYLESİNİZ AMA EMİN OLUN BU DUYGU BİRAZ AZALINCA ONU GÖRMEMENİZİN DAHA MANTIKLI OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ , NASİP BÖYLEYMİŞ FİLM GİBİ BİR HİKAYE GERÇEKTEN DAHA ÇOK GENÇSİNİZ HER AN HERŞEY OLUR HAYATTA

Back