Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan o kadar çelişki yumağısın ki bir dediğin diğeriyle kesişiyor!her nekadar şu sözü sevmesemde paralel olsun!
yani dedim ya aşkından ölüyorsa dürüst davransın o kıza .Bence bunları nişanlısınında bilmeye hakkı var.
Bence bunları nişanlısınında bilmeye hakkı var.
Birincisi erkekler; macerayı sever,gayet netim bence çelişki değil, olayı objektif olarak yazmaya çalışıyorum ki, farklı bakış açılarını göreyim.
Seven insanın gözü görmez, nişanlısını deli gibi sevse bana ulaşmaya çalışmazdı.
seven insan kadın olsun erkek olsun 2 bacak arasına bakmaz kalbe bakar.
Mevcut durumla ilişki sürdürecek kadar basit değil benim hayatım, helede boşanmış bir kadın olarak, bazı yıkımlar yaşamış bir kadın olarak.
ortada başlayan bir ilişkide kesinle yok.
seninle görüşmek için ısrarcı olursa dayanabilecekmisin peki?onada kendisi karar versin,
seninle görüşmek için ısrarcı olursa dayanabilecekmisin peki?
konu başlığında nasıl başedeceğim dediğin için sormuştum.Allah şaşırtmasın
Onun mevcut durumuyla görüşmeyi devam ettirmek benim hayatıma uymaz.
konuşmayı kestir at yazık günah bu adamdan da adam olmaz nişanlısı varken bunları konuşması bile saçma istersen çok çok çok büyük aşk yaşasın.tutki kızı bıraktı sana döndü evlendiniz.yıllar sonra o kız çıktı adamın karşısına sendende hevesini aldı aaa aslında ben seni seviyordum diye bile konuşssaa SEN ne hissederdin ? pardon? bu kadar konuşman bile fazla adamla.,Allah şaşırtmasın
Onun mevcut durumuyla görüşmeyi devam ettirmek benim hayatıma uymaz.
konu başlığında nasıl başedeceğim dediğin için sormuştum.
açıkcası ısrarlarına direnmekte zorlanırsın gibi geliyor.
ancak tabiki haysiyetli bir duruş sergilemeli ve kesinlikle kabul etmemelisin.
nişanlısına olan sevgisini bırak kendisi tartsın biçsin.
sendeki gibi bir duygu fırtınası yaşamı o da ilk buluşmada.
ağlaşmışssınız filan.
ama bu onun kimi ne kadar sevdiğinin bir terazisi olamaz.
ne kadar bu durum bana uymaz desende, konuyu anlatış tarzında sana uyduğu çok belli. O kadar vurgulamışsın ki bazı şeyleri, ne sen unutmuşsun ne de o. Yani herhangi bir ısrarında senin dik duramayıp, kendini bırakacağın belli...
Öyle gözden yaş akıtmakla olmuyor bazı şeyler. Ciddiyse, seni seviyorsa nişanlısını bıraksın, dürüst olsun. Ben böylesine kusura bakma ama adam demem.
olduğu gibi yazmak adına vurguladım bazı şeyleri, sizlerden de o şekilde yorumlar gelsin çünkü bir bakıma terapi yapıyoruz burada, dürüst olmak zorundayız, tercihini kendisi yapacak elbet.
Çok zor bir durum, sizi kesinlikle yargılamak kimsenin haddine değil öncelikle bunu bilin. Ama görüşmenin çok da doğru olacağını sanmıyorum. Sonuçta nişanlanmış ve o kızın yerine kendinizi koyduğunda demek istediğimi anlarsınız sanırım. Keşke nişanlanmasaydı siz tekrar birlikte olurdunuz ama yapacak bir şey yok. Size karşı hisleri nişanlısına olan hislerinden fazlaysa ayrılması en doğrusu kimseye haksızlık yapmamak için.