- 27 Ekim 2022
- 5.496
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.919
- 178
- Konu Sahibi zorlusurecc11
Cok yalan var ortada devam etmeyin bu iliskiye. En ufak birseyde bile yalan soylemis demek ki yalan soylerken yuzu kizarmiyor her zaman yaptigi birsey. Kadini kucumsemek icin mi artik neden yalan soylediyse bu isin altindan daha bir suru yalan cikar hic ugrasmayin derim.Bu kişiyle daha detaylı konuştum ve özellikle dosyayı görmek istediğimi belirttim. Çok yoğun mücadele ederek dosyayı gösterdi ama telefon kendi elinde duruyor ve resmen gizleyerek gösteriyor. ( Aslında burda konuşmayı bırakıp ne halin varsa gör demem gerekiyordu ama iyice görmek istedim.) Bana pek çok noktada yalan söylediğini fark ettim. Örneğin covid döneminde tanıştık, memleketlerimiz farklıydı bu yüzden sürekli görüp tanıyamadım durumu gerçek değilmiş. Karşı tarafın atanmadigini söylemişti. Hiçbiri gerçek değilmiş hep carpitilmis. Mesela kadın bunun memleketine atanıyor ve bu ise o dönemde farklı bir şehir de görev yapıyor eş durumu tayini ile geliyor. Yine kadının koymuş olduğu bazı whatsapp yazışmaları var. Karşılıklı argo kullanmışlar, tehdit ederce konuşmalar. Aslında ben yine çoğu şeyi göremedim çünkü göstermiyor. Şuan aklıma gelmeyen pek çok durum var. Birde birbirlerine karşı sanırım cirkinleşmişler ve konu intikam almaya dönmüş. Örneğin normal zamanlarda birbirleriyle olan konuşmalarını ayrıldıktan sonra tehdit şeklinde yansıtıp boşanmaya kaçınılmaz hale getirmiş. Tam anlamıyla geçimsizlik. Her şeyden bağımsız olarak bu kişinin öfkeli ve kendini açıklarken kendinden gecercedine hararetlendgidi fark ediyorum. Belki ayrılık yaşamasaydı bende her davranışından anlam çıkaramazsın ve geçmişine yormayabilirdim ama yine orta yol bulmakta zorlanırken. Sizler ne düşünüyorsunuz? Başlı başına dosyayı göstermek istememesi şüpheliyi zaten de ayrıca kişinin ismini görmemi filanda istemedi. Örneğin bu kişinin mesleğini önce sağlık sektörü olarak söyledi sonra sınıf öğretmeni en sonda lise matematik öğretmeni olduğu dosyayı okuyunca anlaşıldı çünkü bir sınıf öğretmeni nasıl lisede çalışabilir ki dedim. Yani bir insan bunun için neden yalan söyler ki çok tuhaf değil mi ? Branşı neden önemli olsun benim için ki.