- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
İnsallah canım ya bende 3. Ayımdayım mfkylaAyyy etmem mi her gece dualarimdasiniz nerde isteyen bekleyen hasret çeken varsa hayırlısı ile versin inşallah içinde de bizlerehemen olmazsa da mutlaka devam edin takviyeye 3 ayda kesin olur cok etkili icerikler
Canım benim gezmedigim kapı kalmadı tüp de denedim tutmadı bence dene ne kaybedersin ki . Panacea nin icerigi özellikle çok etkiliGerçekten işe yarıyor mu ya alsam mı diye düşünüyorum
Allah razı olsun inşallahAyyy etmem mi her gece dualarimdasiniz nerde isteyen bekleyen hasret çeken varsa hayırlısı ile versin inşallah içinde de bizlerehemen olmazsa da mutlaka devam edin takviyeye 3 ayda kesin olur cok etkili icerikler
Mayısta karışım fodega kullandım Haziran ayında eş paketi kullandım kullanmaya devam ediyorum inşallah ben de pozitifi paylaşırım burdanCanım benim gezmedigim kapı kalmadı tüp de denedim tutmadı bence dene ne kaybedersin ki . Panacea nin icerigi özellikle çok etkili
Sonuç çıktı mı canımAyyy etmem mi her gece dualarimdasiniz nerde isteyen bekleyen hasret çeken varsa hayırlısı ile versin inşallah içinde de bizlerehemen olmazsa da mutlaka devam edin takviyeye 3 ayda kesin olur cok etkili icerikler
Evet canım hamileyimSonuç çıktı mı canım
Panecea içeriği nedir acaba ben bee fodega minera ve advictor kullanıyorumEvet canım hamileyimgüzel haber bekliyorum senden kısa sürede inşallah
Sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallahEvet canım hamileyimgüzel haber bekliyorum senden kısa sürede inşallah
Ürünlerim bitti ama mfk storeda ürün içeriği ürün arkasindaki tabloda vardı görsel olarak oraya bakabilirsiniz. Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için inşallah sizlerden de güzel haber alacağım birkaç haftaya:)Panecea içeriği nedir acaba ben bee fodega minera ve advictor kullanıyorum
İnşaallah canım. Bugün adet oldumEvet canım hamileyimgüzel haber bekliyorum senden kısa sürede inşallah
Merhaba ,Merhaba kızlarBu ay mfk es paketi denemeye basladik eşimle 1 hafta oldu kullanali. Adetime 11 gun var belki faydasi olmuşturda inşAllah nasip olur artık. 3 yildan beri korunmuyoruz 2 defa kimyasal gebelik oldu daha olmadi. Mfk ya baslayan varsa buyrun beraber bekleyelim birbirimize destek olur fikir veririz.
Adet düzensizliği yaptı mı ürün?Bende 2. Ayimdayim
Kuzum belirtilerin ne suan nasılsın bu aradaEvet canım hamileyimgüzel haber bekliyorum senden kısa sürede inşallah
Bende tam tersi geçen ay 4 gün erken gelmişti canım 3. Ayım mfkylaHanımlar, adet düzensizliği yaptı mı mfk ürünleri?
İlk ay gecikme yapıyor sonra olumlu olur ama kesinHanımlar, adet düzensizliği yaptı mı mfk ürünleri?
Canım hiç belirtim olmadi sadece çok yoğun yumurtlama oldu onu hissettim ve adete bir gün kala idrar testimde çıktı kan verdim 192 beta ile gördümKuzum belirtilerin ne suan nasılsın bu arada
7 gün erken adet oldum benAdet düzensizliği yaptı mı ürün?
Canım hangi ilaçları nasıl kullandın yeşillik yedin mi yürüyüşü çok yapmadığını demiştinİlk ay gecikme yapıyor sonra olumlu olur ama kesin