Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Ben de de gebelik olmadı mfk ile ama vitamin değerlerim yükseldi. Bi de daha önce boş çıkmıştı yumurtaların bazıları ama mfk dan sonra dolu çıktı. Ancak yine de 5. Güne gelemedi hiç biri. Anca bu kadar yaradı galiba. Fiyatları çok arttı artık alınacak gibi değil. Ama daha uyguna araştırılıp alınabilir vitaminler var
Özellikle
Resvaratrol
Naicin
Q10
Omega 3
Magnezyum complex
Melatonin
Nadh
D3k2
B12
Buğday çimi tozu
Açai blend
Gün aşırı 45 dk yürüyüş
Bol sebze ve meyve.
Nadh nerden alınabilir

Hanımlar belki birilerine umut olurum diye yazıyorum. Amh 02 yumurta rezvri çok az ve zayıftı erken menopoz dediler tüp bebek tedavisi sonuç vermez dediler dedilerde dediler. Nisan ayında Mehmet fatih hocayı buldum ve rezevr paketini aldım kullandım bitti ve bugün adetim gecikti kendi kendime kesin menepoza girdim adet olmadım diye düşünüyordum. Ama her ihtimale karşı kaset test aldım ve şükür rabbime çift çizgiyi gösterdi. Allahım yerden göğe kadar razı olsun mfk hocamdan
Canım kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın

Merhaba 1 aydır mfk eş paketi advictor kullaniyorum bu ay yumurtlamadan sonra 4 gün sonra çok açık kahve lekelenmem geldi ve çok nadir olacak şekilde 1 2 defa daha gördüm bugün regle 5 gün var ama cok açık kahve gene geldi erken regl olma gibi bir etkisini yaşayan oldu mu

Bee ve fodega günde bir tane içiliyor bana öyle demişti asistan diğerlerini bilemiyorum canım kullanmadım kutunun üstünde de yazıyodur oraya bakıver canım
Peki ben bir şey soracaktım bu Folik asiti tek başına kullanıp gebelik elde eden var mı Hani bazı Folik asitler gebeliğe yardımcı oluyormuş ya

X