Benim sarı akıntım var sogan suyunun 3.gunu basladi sogan kürü biteli 2 gun oldu hala geliyorCanım benşm yumurtlamasan bir iki gün sonra ilk gebeliğimde de olmuştu sol kasığımda seyirme oldu ve süt kesiği gibi sıvı akıntım var devam eden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sarı akıntım var sogan suyunun 3.gunu basladi sogan kürü biteli 2 gun oldu hala geliyorCanım benşm yumurtlamasan bir iki gün sonra ilk gebeliğimde de olmuştu sol kasığımda seyirme oldu ve süt kesiği gibi sıvı akıntım var devam eden
Cok sabirsizlaniyorum ya test alsammi
Esim test alacak 15 20 dkya gelcek cok heyecanlıyım ya negatif olursa cok üzülürüm diye korkuyorumBat ne zaman canım akıntı rengi kişiden kişiye değişiyor kuzeniminde hamilelikte akıntısı sarıydı
Benim adetlerim duzensiz pcos var gecen ay söktürücü kullandim subat 18de adet oldum adet bitince sogan suyu yaptimBat ne zaman canım akıntı rengi kişiden kişiye değişiyor kuzeniminde hamilelikte akıntısı sarıydı
Kanama ayri kanama alani ayri bisey canim. Brnim kizimda 5haftalikken kese gorundu 6haftalikkrn kalp atisi duyuldu ve 7.5haftalikti icimde bi korku olustu icim rahat etsin die dr a gittim baktiki kanama alani gorunuyor ama kanama yada lekelenmem yoktu progesyanin jeli var ondan vermisti dr . Yani ben biraz pimpirkliyim cok stresli hep korku dolu bir gebelikti yine oyle olurum icim rahat etmez bekleyemem heralde .yinede sen bilirsin cnm bazisida bi gidiyo bebek 8 haftalik )) bende nerde oyle sans hbersiz hamile kalicak :))Zaten kanama olunca leken oluyo mecbur gidiyorsun ama müdahale edecekleri hiçbirşey yok bide geç döllenme ise yada erken gittiysende yok kese var bebek yok haftaya gel haftaya gidiyorsub bebek var kalp haftaya gel kalbe yani hep bi sitres benim bir öncekide geç döllenmeymiş çok gerilmiştim onyüzden sekiz dememin sebebi kalp 7 de zaten ama geç döllenme ihtimalinr karşın sekiz tam ideal olacak bana zaten vitamin değer kerime bakıldı normaldi birtek folik asit kullanıcam bir iki tane kalmıştı içtim ama yenisini alıcam yarın
Tabi bunlar şuanki fikrim öğrenince dayanabilirmiyim bilmiyorum
Ayyy cok heyecanli . Hadi guzel haberler verirsin insalahEsim test alacak 15 20 dkya gelcek cok heyecanlıyım ya negatif olursa cok üzülürüm diye korkuyorum
NegatifAyyy cok heyecanli . Hadi guzel haberler verirsin insalah
hayırlısı olsun inşallah canım ay çok heyecanlıEsim test alacak 15 20 dkya gelcek cok heyecanlıyım ya negatif olursa cok üzülürüm diye korkuyorum
Son adetin üzerinden kaç gün geçti canımNegatif
Adetin 28.gunuSon adetin üzerinden kaç gün geçti canım
Ama pcolusunua belki gec dollenmedir canim uzulme hemen daha 28. Gunmus 2gun somra bir daha yap istersenNegatif
Allah kolaylik versin canim yoklugun belli bilmis ol :) . Cok sukur iyiyim cnm 3gundur cok agrim vardi kasigimda bugun gecti diyemesemde azaldi biraz daha rahatladim . Tedavim bitti calismada bitti bi kac gun dinlencem yaramazlik yok . Kizimda iyi teyzesi bu ara masallah birazcik rahatladik sanki. Wc ye kendi gidip isini hallediyor abla olcakya kuzum . Hic kardes lafi etmiyor artik benide germiyor haliyle :)
Amiiinn insallahh canimmmmm. Sen nasilsin masalalh yaa 12 haftalik oldu kuzucuk
Teşekkür ederim sanada çok çok geçmiş olsun. Sonrasında güzel gebelikler, sağlıklı bebekler nasip olsun inşallah hepimize.Kesinlikle tedbiri alalım gerisi rabbimden inşallah bidaha yaşamayalım sana da çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah
Abla insulin direnci hamileliye engelmi? Bendede varO zamana bünyene uyan tedaviler sana fayda sağlayacaktır canım. Soğanla olacağına da inanman çok güzel çünkü kesinlikle boşa yapmadığını anlayacaksın. Bitkisel yağları bilmiyorum canım neyin nesidir. Ben artık bitkisel adı altında olarak satılan ürünlere pek güvenemiyorum. Anca bitkinin kendisiyle muhattap olursam o ayrı. İnsülin için ilaç kullanıyorsan çok geçmeden onu kontrol altına alırsın. Bende oğlumda emzirmeyi bırakınca kilo verememekten şikayetçiydim doktora gittim insülin direnci çıktı. İlaç kullandım ve değerlerim çok geçmeden normale döndü ve çok güzel kilo vermiştim.