Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folactive 90 kullanıyorumMerhaba folicasıt folbiol verdi doktorum yalnızız bazı dr bunu önermiyormuş sizler neler kullanıyorsunuz
Merhaba hangi kürleri uyguladınız acaba biraz anlatır mısınız? İki kür hangisi merak ettim. Bir de soğan kürünü yaparken korunmak gerekir mi acaba siz kürü uyguladığınız ay mı hamile kaldınız. Düşük yapar diye korkuyorum açıkçası.Büyük ihtimalle görürsün canım, soğan kürünü düzenli uygula ama 15 gün boyunca, ben yaklaşık 2 senedir hamile kalamıyordum, bu ikisi sayesinde oldu :)
Kürü kullanırken gebelik olursa düşük olmazmıKızlar bugün kürde 5. günüm ve inanır mısınız 3 gündür yumurtlama akıntım var, bu akıntı bende ayda sadece 1 kez olurdu o da iki reglinin ortasında, soğan kürüyle birlikte hem daha erken oldu hem de 3 gündür üstüste olmasına çok şaşırdım, gün aşırı değerlendiriyoruz bu arada, gelişmelerden sizi sıksık haberdar edeceğim, sizden de bekliyorum :) hadi kızlar gelsin bebişlerimizz
Ne zaman başladınız kullanmayaMerhaba hanımlar bende soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım ve siteden baktığımda olumlu sonuçlanırsa mutlaka yorum yazıp ümitsizliğe kapılanlara öneri de bulunmak istedim kesinlikle işe yarıyor yumurtalıkları çalıştırıyor iltihap söktürüyor tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama kullandığım ay hamile olduğumu öğrendim Allahım isteyen dileyen gerçekten bakacak olan tüm bayanlara nasip etsin anneliği inşallah
Günaydı
Günaydın canım;
Adet skötürücü ilacım bitti.26 sına kadar adet olmam lazım yoksa bana yine doktor yolu gözükecek.Gün aşırı ilişki devam ediyor bende ama ne ovu biliyorum ne adet zamanı saldım öyle gidiyo işte :)
Sen nasılsın canım her şey yolunda mı?
Merhaba şu an 34 haftalık gebeyim:) eski bir yazı o tatlıdan kullanmıştımmerhaba hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
CAnm hamilemisinHerkese merhabalar,
Çoğumuz çok kolay hamile kalabilirken, ben de dahil bazılarımızın da bu konuda uğraş vermesi gerekebiliyor.
Ben daha önce 1 düşük yaşadım malesef turner sendromu dendi ve 9. haftada kalbi durmuştu meleğimin.
Daha sonrasında 9 ay kadar korunduk ve tekrar denemeye başladık, gelin görün ki 1,5 seneden fazla zamandır hala denemekteyiz. Bu süreçte eşime 2 defa spermiogram testi yapıldı, sonuçlar mükemmel olmasa da kötü değil dedi doktor, Benim hormonlarım normal, en son Eylül ayında HSG çekildim ,tüplerim açık çıktı. sonrasında 1 ay korunduk ve diğer ay tekrar denedik ama regl oldum, Regl olunca, burada da daha önce okuduğum soğan kürü geldi aklıma, baya araştırdım ve neredeyse yapan bayanların hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlar. Beni de bir heyecan sardı tabii, denemekten ne kaybederim ki dedim, hem birçok faydası da varmış.
Bu süreci sizlerle birlikte takip edip, güzel haberlerimizi birbirimize verelim , şu soğan kürünün faydasını bizler de kanıtlayalım istiyorum :)
Ben 29 Ekimde soğan kürüne başladım arkadaşlar ve bugün 3. günüm, normalde adet ve yumurtlama günlerim hiç şaşmaz, ama bugün yumurta akı kıvamında ,yumurtlama akıntısı gibi yoğun bir akıntım oldu, ben bu durumun kürden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu beni mutlu etti. Bu arada gün aşırı değerlendiriyoruz, kür boyunca yaşadıklarımı sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kürün nasıl yapılışını bizzat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden alıp sizlerle paylaşıyorum;
,Benimle birlikte başlayanlar haydi buyrun bekliyorum deneyimlerinizi :)
Hepimize şifa olsun
Prostatit | Polikistik Over | Çikolata Kisti | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Soğan kürünü uygulayıp şafak sayan güzel anne adaylarımız
@ISTANBULLUGELINN --> Hamile
badenzi --> Hamile
@cennetkokulumm --> Hamile
@Azra 1 --> Hamile
@BilgeUfuk --> Bat 1 Mart
@junes --> Bat 7 Mart
soğan kürünü yazabilir misiniz
2 aydır regl olmadım. yogun streslı bır donemdeyım. zaten erken menopozdayım uzun suredır
yas 37
sogan kuru fayda edebılır
cyclo progynova ıcerek adet oluyorum normalde
Ben de bugun basladim. Bu sekilde yapiliyor.
Eki Görüntüle 2698378
Sabah kalkinca hemen ocaga koy sonra termosa koyup yanina alabilirsin. Zaten ise gidene kadar anca sogur.cok tskler
ama her defasından taze yapılmalıdır dıyor
ben ısyerınde taze yapamam kı. 7 ya da 10 gun boyunca.
Sabah kalkinca hemen ocaga koy sonra termosa koyup yanina alabilirsin. Zaten ise gidene kadar anca sogur.
Sabah kalkinca hemen ocaga koy sonra termosa koyup yanina alabilirsin. Zaten ise gidene kadar anca sogur.
Termosa alirken soganlari da koyun isyerinde suzersiniz bu arada hemen soganlari almayin iyice demlenmeli.aksam nasıl olacak pekı
evde mı ıcecegız taze taze yapıp
Termosa alirken soganlari da koyun isyerinde suzersiniz bu arada hemen soganlari almayin iyice demlenmeli.
Aksam da gece yatmadan icecegim ben. Yine o zamanda taze hazirlanacak.
[/QUOTE
cokkkkkk tsk ederım
sıze yazacagım ınsaallah sıze de bana sıfa olur