- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
Kimse yazmamış ben yazayım bari spermde sıkıntı yoksa eğer yani eşinizin sperm sorunu yoksa 72 saate kadar yaşıyor korkmayın yani normalde 48 saat degil 72 saatKızlar kafama takılan bir soru var. Üç gün boyunca perhiz yapıldığını farz edelim. İlişkiye üç gün var diyelim. yumurtlama gününe denk geldi diyelim yumurta 24 saat yaşıyor ve eğer sperm de 48 saatten fazla yaşayamıyorsa döllenme nasıl olacak?
Bazı kişilerde sperm 48 saat yaşıyor o yüzden dedim. Mfk 3 2 3 2 yöntemi var. Üç gün de bir ilişki öneriyor. İnstagram sayfasına bakabilirsin canım. Sperm azlığı için de paketleri var sanırım.Kimse yazmamış ben yazayım bari spermde sıkıntı yoksa eğer yani eşinizin sperm sorunu yoksa 72 saate kadar yaşıyor korkmayın yani normalde 48 saat degil 72 saat
Teşekkür ederimBazı kişilerde sperm 48 saat yaşıyor o yüzden dedim. Mfk 3 2 3 2 yöntemi var. Üç gün de bir ilişki öneriyor. İnstagram sayfasına bakabilirsin canım. Sperm azlığı için de paketleri var sanırım.
Sonucunuz ne oldu acaba gebelik olmuştır inşallahBen de adalis advictor kullanıyorum. Bu yöntemi denedik bakalım nasip kismet
Ay galiba benKızlar hamile kalan yokmu ya hiç
Benim ilk ay yaptı fakat ikinci ay pozitif oldu bence deneyinAdet düzensizliği yaptığı söyleniyor sitede kullanmaktan vazgeçtim
MaşallahhhAy galiba bensabah kan vereceğim 2 ay kullandık inşallah kanda çıksın paylaşacağım sizlerle de
Ayy hadi hayırlı olsun canım benim saglıkla gelsin 2 ay eş paketi mi kullandınız bizim 3. Eş paketimiz sorunumuz yok artı advictor ve athena da ekledim bakalım insallah darısı bizlerin basına belirtin vs neler bideAy galiba bensabah kan vereceğim 2 ay kullandık inşallah kanda çıksın paylaşacağım sizlerle de
İnşaallah canımAy galiba bensabah kan vereceğim 2 ay kullandık inşallah kanda çıksın paylaşacağım sizlerle de
Eşin eş paketine ek olarak man mi kullandıKızlar bugün kan verdim ama sağlık ocağı Çarşamba ancak çıkar dediinşallah güzel haberle gelirim. 2 ay kullandık fodega,bee ve panacea bir de eşim Man kullandı.
Evet canım ama ben de arada kaşıkladim. Sirke aldık ama hiç kullanmadık. Ama kesinlikle mfk sayesinde oldu bizim çünkü öncesi tüp bile tutmadiEşin eş paketine ek olarak man mi kullandı
Sorun neydi canım ne kadar süredir deniyordunuz yaş kaç mfk takviyeleri haricinde yürüyüş yaptınız mı ben ve eşimde eş paketi kullanıyoruz adetime üç gün var bugün test yaptım çıkmadı sen adetin gecikince mi test yaptınEvet canım ama ben de arada kaşıkladim. Sirke aldık ama hiç kullanmadık. Ama kesinlikle mfk sayesinde oldu bizim çünkü öncesi tüp bile tutmadi
Yürüyüş yapamadık pek ama Su çok içtim bir de bu ay güzel yumurtlama oldu hissettim baya. 34 yaşındayım 3 yıldır olmuyordu sebepsiz . Bir de tüp denemiştik.. ben adete bir gün kala silik gördümSorun neydi canım ne kadar süredir deniyordunuz yaş kaç mfk takviyeleri haricinde yürüyüş yaptınız mı ben ve eşimde eş paketi kullanıyoruz adetime üç gün var bugün test yaptım çıkmadı sen adetin gecikince mi test yaptın
Bana da dua et canım Allah yüzümüzü güldürsün inşaallahYürüyüş yapamadık pek ama Su çok içtim bir de bu ay güzel yumurtlama oldu hissettim baya. 34 yaşındayım 3 yıldır olmuyordu sebepsiz . Bir de tüp denemiştik.. ben adete bir gün kala silik gördüm
Ayyy etmem mi her gece dualarimdasiniz nerde isteyen bekleyen hasret çeken varsa hayırlısı ile versin inşallah içinde de bizlereBana da dua et canım Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah