- 23 Mayıs 2013
- 854
- 299
Canım hangi ilaçları nasıl kullandın yeşillik yedin mi yürüyüşü çok yapmadığını demiştin
2 ay fodega,panacea ve bee aldık eşim de Man karışım kullandı ben de arada karışımdan kullandım . Şükür oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hangi ilaçları nasıl kullandın yeşillik yedin mi yürüyüşü çok yapmadığını demiştin
Eşimle ilaçların hepsini akşam içiyoruz siz nasıl kullandınız sitede yazmıyor2 ay fodega,panacea ve bee aldık eşim de Man karışım kullandı ben de arada karışımdan kullandım . Şükür oldu
Yemekten sonra içiyoruz o çok önemli değil zatenEşimle ilaçların hepsini akşam içiyoruz siz nasıl kullandınız sitede yazmıyor
Eşimle ilaçların hepsini akşam içiyoruz siz nasıl kullandınız sitede yazmıyor
Kaç senedir olmuyoduki canım sorun varmıydı bizimkisi sebebsiz infertilite 3. Ay mfkm 2 aydıe advictor bu ay da athena ekledim artı yumurtalar için 3-2-3-2 yide tamamladım suan beklemedeyim arada regl agrılarım geliyo gidiypr ama gögüslerime dokunamıyorm suan bende cok yogun yumurtlama hissettim resmen yürüyememiştim yumurtlama döneminde kasık agrısından 1 haftaya bellöi olcak beklemedeyimCanım hiç belirtim olmadi sadece çok yoğun yumurtlama oldu onu hissettim ve adete bir gün kala idrar testimde çıktı kan verdim 192 beta ile gördüm şuan sadece bel ve kasık ağrım var adendo falan aldım tutunmaya yardımcı .. kesinlikle alın Şans verin tedaviler zaten pahalı ben kaldiysam herkes kalır
3 2 3 2 yöntemini uyguladınız mı yeme içmede dikkat ettiğiniz bir şey oldu muYemekten sonra içiyoruz o çok önemli değil zaten
İnşaallah canımKaç senedir olmuyoduki canım sorun varmıydı bizimkisi sebebsiz infertilite 3. Ay mfkm 2 aydıe advictor bu ay da athena ekledim artı yumurtalar için 3-2-3-2 yide tamamladım suan beklemedeyim arada regl agrılarım geliyo gidiypr ama gögüslerime dokunamıyorm suan bende cok yogun yumurtlama hissettim resmen yürüyememiştim yumurtlama döneminde kasık agrısından 1 haftaya bellöi olcak beklemedeyim
Bende de düzensizlik yaptı.7 gün erken adet oldum ben
Ya bendede 4 gün eeken oldu geçen ay niye ole olduk7 gün erken adet oldum ben
Bilmiyorum ki bu ayda adete 11gun kala mide bulandi inşallah birsey vardırYa bendede 4 gün eeken oldu geçen ay niye ole olduk
Ben de deniyorumMerhaba ,
Ben sadece bu ay mfk nın 3-2-3-2 yöntemini deniyorum. Deneyen var mı
Ben de yapmadıHanımlar, adet düzensizliği yaptı mı mfk ürünleri?
Yaşınız kaçtı.ne zamandır deniyordun ve ne kadar kullandın biraz anlatır mısın.bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim göz aydınlığı versirCanım hiç belirtim olmadi sadece çok yoğun yumurtlama oldu onu hissettim ve adete bir gün kala idrar testimde çıktı kan verdim 192 beta ile gördüm şuan sadece bel ve kasık ağrım var adendo falan aldım tutunmaya yardımcı .. kesinlikle alın Şans verin tedaviler zaten pahalı ben kaldiysam herkes kalır
Kaç gün kaldı sizin bataBende tam tersi geçen ay 4 gün erken gelmişti canım 3. Ayım mfkyla
1 hafta kaldı kuzum seninKaç gün kaldı sizin bata
Bendede geçen bulandı 3’gündğr de gögüslerime dokunamıyorm kol atından beri hassasiyet var benimde 1 hafta kaldı bataBilmiyorum ki bu ayda adete 11gun kala mide bulandi inşallah birsey vardır
Benimde 8 gun kaldı inşallah bu sefer olur bizde seviniriz artikBendede geçen bulandı 3’gündğr de gögüslerime dokunamıyorm kol atından beri hassasiyet var benimde 1 hafta kaldı bata
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım hiç belirtim olmadi sadece çok yoğun yumurtlama oldu onu hissettim ve adete bir gün kala idrar testimde çıktı kan verdim 192 beta ile gördüm şuan sadece bel ve kasık ağrım var adendo falan aldım tutunmaya yardımcı .. kesinlikle alın Şans verin tedaviler zaten pahalı ben kaldiysam herkes kalır
Belirti var mı inşallah pozitif olur bu seferBenimde 8 gun kaldı inşallah bu sefer olur bizde seviniriz artik
İnş kuzum benim haber verelimBenimde 8 gun kaldı inşallah bu sefer olur bizde seviniriz artik
Teşekkürler canım. Adendo kendim aldım regl olunca kullanmak daha iyi sanki ön hazırlık oluyor. Aç tok farketmez günde bir tane biz akşam yemekte.n sonra aldikTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Birkaç sorum olacak:
Adendo yu doktor mu önerdi yoksa siz mi aldınız ben de alayım mı
Regl olunca başlamak mantıklı mı yoksa hemen başlayayım mı
Pancea günde bir kere mi
Hangi saatlerde almalı
Benim kullandığım vitaminler ile kıyasladığimda hepsi var pancea hariç arı sütü polen propolis karışımını eğriçayırdan almıştım yeterli olur diye düşünüyorum