- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 37
- Konu Sahibi Morusevenanne
Hem hastalığında kolay değil ; sinirden stresten uzak durmalısın. Beklentin olmasın o aileden, daha az üzülürsün.haklısınız. olan bize oluyor gerçekten. onlar huzurluca uyurken biz eşimle sahurlara kadar oturduk konuşup anlaşmaya dertleşmeye çalıştık. fevri olmazsam ne eşim ne ben üzülmücez anladığım kadarıyla. ben mesela hemen saldırırım kaç kez dicek bana daha diye yanlışlarım çok işte bi eş olarak biliyorum. ama düzelticem, inanıyorum kendime ve kocama.
Birde eşimin ailesinin bana ters gelen davranışları olduğunda çemkirmeden Eşime anlatırım , üzüldüğümü belirtirim. Eşimi bu sebepten asla kırmam çünkü o yapmadı ki herkes kendi davranışından mesul. Neyse ben yüzgöz olmayayım diye, eşimde o anda annesinin gururu incinmesin diye ( kimse başkasının yanında azarlanmaktan hoşlanmaz) annesiyle başbaşa konuşur, rahatsız olduğumuz konuları. Yani düşün kayınvaliden boş odaya giriyo diye tepki verdin bu kadar , benim Kv odada biz varken ( biz yatakta uyumaya hazırlanıyoruz) ee napıyosunuz canlarım diyip, sohbet etmeye çalışıyo. Düşün Eşime annen ne kadar saygısız, görgüsüz demedim yani. Sadece aşkım ya daha yakın olsaydık , mesela şöyle vs vs vs.. Uygulamalı gösterip, annenle konuş sevgilim biz evli bir çiftiz tamam mı dedim. Ve gidip kendi konuştu. Sende tatlı çözümler üret