Meleklerim Uçtu...

Lütfen bir psikologtan destek alın. Eminim daha iyi hissedeceksiniz. Çünkü bu şekilde sürekli onları düşünerek daha çok acı çekeceksiniz.
Aklıma geliyor ama cesaret edemiyorum diyorum ya kabul edemedim daha bunun için tedavi olmak aklıma gelince sinirlerim bozuluyor sanki geçmesin bu acı geçerse onlara ihanet olur diye düşünüyorum

Aklıma geliyor ama cesaret edemiyorum diyorum ya kabul edemedim daha bunun için tedavi olmak aklıma gelince sinirlerim bozuluyor sanki geçmesin bu acı geçerse onlara ihanet olur diye düşünüyorum
Hayır asıl siz sürekli bu acıyla kavrulursanız önce kendinze sonra da eşinize yazık edersiniz. İhanet olur mu hiç? Böyle şeyler düşünmeyin. Demek ki kader böyleymiş.

Hüngür hüngür ağladım resmen
Benim de bir kaybım oldu daha kalp atışını bile duymamıştım ama yıkılmama yetmişti.
Rabbim yardımcınız olsun acınızı hafifletsin...

Okurken gözyaşlarıma engel olamadım,acınızı yaşadım sanki kendi başıma gelmiş gibi, çok içten yazmışsınız... İnşallah en kısa zamanda yine hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize....

Meleklerle oynuyor şimdi onlar annesi ve size şefaat edecekler kıyamet gününde...

Kendinizi de suçlamayın, isyan da etmeyin biliyorum çok zor ama hayatta herkesin bir sınavı var , sizinki de bu galiba....Allahım eşinize ve size bol sabır versin...

Okadar benzer seyler yasamisiz ki.. Bende 16 haftalik ikizlerimi erken dogumla kaybettim. Ustelik tup bebek tedavisyle hamile kalmistim. Bir kiz bir erkek evladim olacakti. Benim yasadiklarimi duysan inanamazsin bile canim ölumlerden dondüm. Keske o gun erken dogumla kaybetseydim diyorum ne oldugunu anlmadan cunku beni gerizekali bir doktor cocuklarimin yasayacagina inandirip hayatimi tehlikeye atti. Yillarca kendime gelemedim. Bir suru saglik problemi yasadim. Suan cok sukur bir oglum var.Rabbimin mucizesi oglumla teselliyi buluyorum. Gececek ama sadece zaman. Zamana ihtiyaciniz var aciniz en azindan hafifleyecek.

Soyleyecek soz bulamiyorum, ekrani bugulu goruyorum, mahvoldum okurken
Allahim gonlunuze genislik versin,cok zor..

Başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten..çok zor Allah sabır versin ben ilk bebegimin kalp atışını bile duyamamıştım ona rağmen eşimle çok ağladık üzüldük sizi tahmin bile edemiyorum..

Çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ağladım bazen böyle acılar yaşayan anneleri düşününce hemen karnımı kapatmak istiyorum üzülüyorum aklıma geldikçe Allah size sabır versin ve sizin gibi herkese inşallah gün gelince tekrar güzel yavrularına kavuşursun acılarını sararsın bir nebze olsun dualarımdasın

Hiç anne olmadım bılmıyorum ama , tüm duygunuz gecti.
İnsallah diğer dünyada cennette kavusacaksınız. Allah size sabır versin. Eşinizle birlikte cennette minik kuzularla, kavusun insallah.
Rabbim tüm cocukları korusun,dualarımda olcaksınız

Bizler okurken o aciyi taaa icimizde hisettik. Rabbim size ayakta kalma dayanma gücü versin insaAllah. Her sey Allah'tan. Basiniz sagolsun insaAllah....

Çok üzüldüm. Allah sabırlar versin size başınız sağolsun. Ama lütfen kendinizi çok üzmeyin evet inanınki zor ama dirayetli olmanız lazım.

Allah razı olsun dua eden herkesten. Ben birkaç gün önce odaları hangi sıcaklıkta olmalı yatak odasında mı olmalı odalarında mı yatırmalı diye araştırıyordum. Çünkü onlar için en iyisi olmalıydı. Kimse konduramıyor işte kendi başına geleceğini hiç düşünmüyor. Ben hep doğurursun alırsın eve getirirsin bu hikaye böyle gidiyor diye düşünürdüm. O hastaneden elim boş çıktığımda geldi aklıma hep bunu daha önce yaşamış anneler

oyy nasıl ağladım yaa boğazım düğüm düğüm oldu allah acınızı tez zamanda dindirsin inşallah

Lütfen bir psikologtan destek alın. Eminim daha iyi hissedeceksiniz. Çünkü bu şekilde sürekli onları düşünerek daha çok acı çekeceksiniz.
Bu arada arkadaşa katılıyorum. Ben bu şekilde atlatmıştım. Baska türlü tekrar hamile kalmayı düşünemezdim bile. Ona rağmen 2.hamileligim güllük gulistanlik degildi

Canım ne desek boş ne yazılır bilemedim cennette onlarla kavuştursun Allahım dünya gözünde de kucağınızı boş bırakmasın inşallah

Çok etkilendim, tarifsiz...
Ne denir bilmiyorum...
Rabbimden size sabır diliyorum...

hickiriklarla agladim. hem kaybettigim bebegimi dusundum hem sizi... rabbim ferahlik versin...

ben (sizden cok daha erken haftalarda kaybetmeme ragmen) destek almadan atlatamamistim sureci. size de mutlaka tavsiye ederim. cok agir cunku kendi kendinize asmayi denemeyin bile.

allah bir evlat nasip etsin sarilin yavrunuza insalah.emin olun unutmuyorsunuz kaybettiklerinizi. ben hal her gece duamda o evladimi da sayarim. bir cocuk gorsem yasasa simdi su yasinda olacakti derim gozlerim dolar. cennette beklediklerini bilerek rahatlatiyorum bende kendimi, ve rabbim cok sukur bir evlat verdi ona tutunuyorum. tez vakitte sizde atlatirsiniz insallah

Offf yemin ederim gözyaşımı durduramadım, böyle bi konu çıkacağını başlıktan anladığım için sabahtan beri tıklamıyordum. Allah sana hayırlı bir evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…