Meleklerim Uçtu...

Canım benim ne denir ki
Sabır diliyorum sana, allah sabır versin sana da eşine de.

Nasıl yürekten ve içten anlatmışsın duygularını,içinin yangınını yüreğimde hissettim, herşey anlamını kaybediyor,insan unutmuyor zamanla alışıyor bu duygularla yaşamaya,Allah sabrınızı artırsın, güç versin..başınız sağolsun

Sizi tanımadan acınızı taa derinden hissettim. Allah sabır versin size ve eşinize. Her acı ve kayıp zor da evlat acısı daha zor derler. Rabbim bu zor gününüzde size yardım etsin.

Başınız sağolsun boğazım düğümlendi.
2 kez tattım bu acıyı.
ne tarifi var,ne tesellisi..

yaşamış biri olarak söyleyebileceğim,
Biraz dinlenin,vücuduz dinlensin.
tabi kısmet ne zamansa o zaman olur.
şimdi bunları duymak acı gelecek belki ama,
Kucağınıza alacağınız bebeğiniz acılarınıza merhem olacak. Dilerim bunu en doğru zamanda ,sağlıkla yaşarsınız.
üzgünüm,acınızı paylaşıyorum

Bende 3 aylık kaybettim.
Acınızı çok iyi anlıyorum.
Hepsini birebir yaşadım.
Üstüne dış gebelik yaşayıp tüpümün biride gitti.
Bütün acılarım 2 ile çarpıldı.
Bağıra bağıra ağladım aylarca.
ümitsiz umutsuz ruh gibi yaşıyordum.
İlaca başladım kötüydüm çünkü.
Sonra ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Unutamam dediğim herşey o haberle başka bir şekil aldı.iyi hissetmeliydim bebeğim için.herşeyin yolunda gitmesi odak noktamızı değiştirdi.
Elbet unutmadım acılarımı ama şuan miniğim odasında mışıl mışıl uyurken ,şükürlerimin artmasına sebep oldu o acılar.
Merak etmeyin zaman herşeyi hafifletiyor.

Ağlayarak okudum. Ne desek boş.. Hiç bi söz hafifletmez o acıyı. Benim miniğim 6 haftalıktı düşük yaptığımda. 1 sene olacak nerdeyse. Hala gitmez gözümün önünden. Sizinki çok çok daha zoru. Rabbim sabır versin..

Rabbim eşinizinde sizinde yardımcınız olsun, gönlünüze genişlik versin.. Hiç bi söz bu acıyı hafifletemez biliyorum .. Cennette kavuşursunuz inşallah hayal ettiğiniz ne varsa orda yaşarsınız

Allah sabır versin okadar candan yazmissinki ağlamamak elde değil rabbim kuvvet versin size

Sanırım en iyi ilaç o olacak yeni bir can. Umarım bu kez sizin gibi sağlıkla alabilirim kucağıma. Ama şuan herşey çok taze tabi onlara bu bile ihanet olur diye düşünüyorum. Doktorum 4-5 ay geçmeli dedi o zamana kadar psikolojimde düzelirse çok istiyorum

Ben teselli olurmuydum dedim olmazdım evet. Nasıl bı cümle teselli edebilirki bı anneyi Allah'ım sabır versin.

3 yıl önce sabah annem namaz kılarken başladı sancım.
Heyecan, hüzün tarifsiz duygu.
Sonra gittik hastaneye kalp atışın doğum sancısı derken akşam saat 7ye kadar süren bekleyiş.
Doğmuyordun bi türlü herkes doğum yaptı odasına geçti ben hala sancı çekiyordum.
Son muayeneye gelen doktor anneyi kurtaralım bebeğin kalp atışları çok yavaş dedi yyan tarafta bende koptu kıyamet... Çığlık çığlığa eşimi çağırdım koridorda herkes ağlıyordu. Bebeğime bişey olursa beni kurtarayın dedim kordon dolanmış boynuna ölmek istiyorum dedim gitti sandım ameliyata aldılar mosmor doğdun. Ama pes etmedin bebeğim. Şimdi 3 yaşında hiçbirşeyine kızmıyorum.
Şimdi o yaşadığım 1 saatlik evlat acısı korkusu bile dünyadaki hiçbir acı kadar zor değil.
Tesellisi yok, ilacı yok Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin
Yar ve yardımcınız olsun. 2 melek ANNESi. Biri sağ biri sol omzundadır onlar senin. Sakın isyan etme kendine onlar seni en güzel yerde sonsuzlukta bekliyor. Allah sabır versin

boğazım düğümlendi, ağladım. belki teselli cümlesi veremem ama Allah sevdiği kulları ile alışveriş yaparmış. siz Allah’ın sevdiği kulusunuz hem de 1 değil 2 kez. cennet kapısında kavusmanız ümidiyle. Allah yüreğinize ferahlık versin çok üzgünüm çok.

Rabbim sabrınıza sabır katsın.
Cennet gülleriniz şefaatçiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…