Meleklerim Uçtu...

Allahımmm allahım size sabır versin başınız sağolsun

Rabbim sabırlar versin sana canım benim. Harika bir annesin sen ve öyle güzel evlatlar yetistireceksin ki ilerde iyi ki benim annemsin diyecek sana kuzuların. Cennet meleklerin sana dua edecek güzel annesi ❤❤❤

Başınız sağolsun.... Rabbim peygamber sabri versin.
Evlât acısı hz muhammed sav i bile aglatmis bir acıymış.
Rabbim sizden razı olsun inşallah sizleri cennet kuşlarınızla zamanı geldiğinde kavuştursun.
Rabbim sizlere bir daha anne baba olmayı karı etsin inşallah

Amin Allah razı olsun

ahh canim benim okurken gercekten cok kötü oldum şu an bir arkadaşım aynı durumda nasıl teselli verecegimi bilmiyorum onada 28 haftasinda sezeryanla aldilr bebegi ama gelisme geriligi.olsugu icin 24 haftayla uyumlu sadece 540 gram dogdu 2 gundur tutunmaya calisiyo hayata erkek bebek off bilmiyorum siz çok ozel annelersiniz Allah sabir versin

Sağolun. Lütfen arkadaşınızla konuşurken çok hassas olun. İyi olalım diye söylenen teselli cümleleri canımızı çok yakıyor. İyi olacaksın hep yanındayım ne zaman istersen demek bile yeterli. O kadar patavatsızca şeyler duyuyorum ki bugünlerde etrafımda kimsenin telefonunu cevaplamama kimseyle konuşmama kararı aldım.

çok haklısın canım bazen insanlar anlamıyor teselli eselim derken saçmalıyolar

Siz ağladınız bende agladim kilometrelerce uzaklardayiz belki ama aciniz acim.dayanma gücü versin allah birde yeni bir bebek. Bende ilk bebegimi kaybettim ardindan 2 tane evlada kavustum sizde oyle olcaksınız

Anne ya da anne adayı değilim, buna rağmen okurken çok ağladım. Acınızı yüreğimde hissettim. Allah en kısa zamanda yeni bir bebek ya da bebeklerle kucağınızı doldursun diliyorum. Biliyorum acınız daha çok yeni, çok uzak geliyor bu ihtimal ama bu da geçecek. Hiç unutmayacaksınız kızlarınızı ama acınız biraz olsun soğuyacak. Kendinize biraz zaman verin, zaman her şeyin ilacı gerçekten. Yas tutmanız gerekiyor, sağlıklı olan budur. Sizin için dua edeceğim, Allah başka acı yaşatmasın diliyorum. Başınız sağ olsun.

Allah razı olsun. Çok sağolun. Sadece zamana bıraktım kendimi uyuşmuş bir durumda zamanın geçmesini açımı hafifletmesini bekliyorum. Geçmesi için sürekli dua ediyorum. Ama geçmesinden de çok korkuyorum.. Böyle garip bir hal işte Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…