Meleklerim Uçtu...

Gözlerimi kapatıp hayal kuruyorum kucağıma veriyorlar evimize getiriyoruz. Hepimiz çok mutluyuz. Birkaç dakika olsun ferahlıyorum böyle yaparak. Sonra yine aynı sancılar. Aklımı kaçırmaktan çok korkuyorum. En zoru sabahlar. Uyanıyorum bi an unutuyorum elim karnıma gidiyor o boşluk ve ağlama krizlerim... Destek alacağım galiba geçmeyecek bu şekilde

Sanki düşünmeyi bırakınca unutmuşsun gibi hissedip vicdan azabı çeker İnsan.bebeğiniz olunca diniyor acısı. Unutulmuyor ama, hala düşünürüm şimdi yaşasaydı su yaşta olacaktı diye hala üzülürüm gözlerim dolar . O kadar iyi hissedebiliyorum ki acınızı bende normal doğumla kaybettim bebeğimi. Allah size en yakın zamanda bir bebek nasip eder inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sıkmayın kendinizi ağlayın bağırın çağırın. İnsanın ilk defa yaşadığı duyguyu acıyı atlaması cok zor.

Rabbim sabır versin,
İkizlerimi 19 haftalıkken erken dogumla kaybettim bende, acinizi çok iyi anlıyorum. Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallah.

Gözlerim dolu doly okudum oğlum suan göğüsjmde uyuyor bir ona baktim bir yazdıklarınıza Allah sabir versin diyecem hic birsey yok

Allah razı olsun. Size bi neden söylediler mi? Bana bir neden söylemediler erken Doğum neden oldu bilmiyorum. Birde ne kadar sonra hamile kaldınız acaba
Bana da hicbirsey neden söylemedi ler ama ikiz gebelik zaten riskli gebelik tır. Böyle durumlar çok sık oluyor.
Sonrasında iki kaybım daha oldu birer aylık.
Çok şükür şimdi ikizlere hamileyim tekrar. Şimdide erken doğum riskim var.Yatarak geciyor gebeligim.

Rabbim seninkilerinde yerini doldurur inşallah.
Ben kendimi çok harap ettim çok üzüldüm, hala da üzülüyorum ana Allah ne emrettiyse o oluyor cnm.Yine de her halimize şükretmeliyiz.
Onlar en güzel yerdeler cennetteler elbet birgün kavusacagiz.

Allah razı olsun hepinizden. Yakınımdakilerle konuşamıyorum içimi buraya dökebildim. Sanki onlarla konuşursam tamamen kabul ederim gibi geliyor. Kabul etmek istemiyorum
Bende cok kucuk lerken kaybettm ıkı bebişimi gelicek derken gitmesi cok üzücü simdi bi kızım var cok skur dunya guzeli bol dua et canım allah sabır versn

Bana da hicbirsey neden söylemedi ler ama ikiz gebelik zaten riskli gebelik tır. Böyle durumlar çok sık oluyor.
Sonrasında iki kaybım daha oldu birer aylık.
Çok şükür şimdi ikizlere hamileyim tekrar. Şimdide erken doğum riskim var.Yatarak geciyor gebeligim.

Rabbim seninkilerinde yerini doldurur inşallah.
Ben kendimi çok harap ettim çok üzüldüm, hala da üzülüyorum ana Allah ne emrettiyse o oluyor cnm.Yine de her halimize şükretmeliyiz.
Onlar en güzel yerdeler cennetteler elbet birgün kavusacagiz.
Çok sağolun sağlıkla kavuşun inşallah. Tedaviyle mi oldu ikizleriniz. Benim normal yoldan olmuştu şimdi içimde hep ikiz isteği var birdaha olur mu diyorum riskli olmasına rağmen çok ama çok istiyorum

Çok sağolun sağlıkla kavuşun inşallah. Tedaviyle mi oldu ikizleriniz. Benim normal yoldan olmuştu şimdi içimde hep ikiz isteği var birdaha olur mu diyorum riskli olmasına rağmen çok ama çok istiyorum
klomenle oldu bütün gebeliklerim.
Ben ikiz istemiyordum tekrar kaybetmekten korktuğum için.
Rabbime hep taşıya bileceğim evlatlar ver diye dua ettim.
Tekrar ikiz nasip etti İnşallah bu defa sıkıntısız ilerler.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın sizede sabır versin. Allah Yeniden anne baba olmayı nasip etsin gelen gideni unutturmaz ama acınızı hafifletir.

cocuklarimdan önce iki kaybim var , ne hissettiginizi cok iyi anliyorum , co cok seyler yazip yazip sildim , hic bir kelime teselli edemicek sizi biliyorum. Basiniz sagolsun , Allah sabir versin . dilerim sizde bu acinin üzerine yeniden baslama gücü bulup hayatinizi isiklarla doldurabilirsiniz .

Ahhh başınız sağolsun Allah sabır versin.cok zor çok..evlât acısı hiçbirşeye benzemez elbette..
Tekrar bol bol sabır diliyorum 😔

Tanımadığınız bir yabancı ben bile bu kadar ağladıysam siz kim bilir ne haldesiniz..
Rabbim yardımcınız olsun çok çok üzüldüm başınız sağolsun.. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

Rabbim sabirlar versin size.basiniz sag olsun.yalniz degilsiniz bunu bilin.burda bile ben ve benim gibi onlarla ayni aciyi yasayan arkadaslarimiz var maalesef.hic kimse unutmuyor.unutmamali da.evlat bu hepsinin yeri ayri.ama yeniden anne olunca en azindan yaran kanamiyor artik kabuk bagliyor.ben de oglumu kaybettim seneler once.sonra Allahim bi mucize verdi bana üçüz oglanlarim oldu.Allahim insallah sizi de tez zamanda sevindirsin

Bir ay boyunca yasayacaklar mi diye hastanede bekledigim günler geldi aklıma. Ben yavrularimi alıp çıktım evet ama dünya fani yarın başımıza ne gelecek bilmiyoruz ölumluyuz hepimiz Allah in takdiri deyip sabredin.Yeni cocuklariniz olunca bile elbette unutulmaz.Allah sabır versin.Olur da ikiz gebelik yaşanırsa lutfen riskli gebelik uzmanina haftada 1 gidin sabitleyin.

X