Allah razı olsun. Size bi neden söylediler mi? Bana bir neden söylemediler erken Doğum neden oldu bilmiyorum. Birde ne kadar sonra hamile kaldınız acabaRabbim sabır versin,
İkizlerimi 19 haftalıkken erken dogumla kaybettim bende, acinizi çok iyi anlıyorum. Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallah.
Bana da hicbirsey neden söylemedi ler ama ikiz gebelik zaten riskli gebelik tır. Böyle durumlar çok sık oluyor.Allah razı olsun. Size bi neden söylediler mi? Bana bir neden söylemediler erken Doğum neden oldu bilmiyorum. Birde ne kadar sonra hamile kaldınız acaba
Bende cok kucuk lerken kaybettm ıkı bebişimi gelicek derken gitmesi cok üzücü simdi bi kızım var cok skur dunya guzeli bol dua et canım allah sabır versnAllah razı olsun hepinizden. Yakınımdakilerle konuşamıyorum içimi buraya dökebildim. Sanki onlarla konuşursam tamamen kabul ederim gibi geliyor. Kabul etmek istemiyorum
Çok sağolun sağlıkla kavuşun inşallah. Tedaviyle mi oldu ikizleriniz. Benim normal yoldan olmuştu şimdi içimde hep ikiz isteği var birdaha olur mu diyorum riskli olmasına rağmen çok ama çok istiyorumBana da hicbirsey neden söylemedi ler ama ikiz gebelik zaten riskli gebelik tır. Böyle durumlar çok sık oluyor.
Sonrasında iki kaybım daha oldu birer aylık.
Çok şükür şimdi ikizlere hamileyim tekrar. Şimdide erken doğum riskim var.Yatarak geciyor gebeligim.
Rabbim seninkilerinde yerini doldurur inşallah.
Ben kendimi çok harap ettim çok üzüldüm, hala da üzülüyorum ana Allah ne emrettiyse o oluyor cnm.Yine de her halimize şükretmeliyiz.
Onlar en güzel yerdeler cennetteler elbet birgün kavusacagiz.
klomenle oldu bütün gebeliklerim.Çok sağolun sağlıkla kavuşun inşallah. Tedaviyle mi oldu ikizleriniz. Benim normal yoldan olmuştu şimdi içimde hep ikiz isteği var birdaha olur mu diyorum riskli olmasına rağmen çok ama çok istiyorum