Meleklerim Uçtu...

19. Haftada kizimi kaybettim bende.cok zordu.yazdiklarinizi okurken Birkez daha yasadim o gunleri.

Kanamali bir hamileligim vardi.10 hastanede yatmistim.son gun kanamam ve sancim Kesilince taburcu oldum.gece sancilarim artti ve bir Anda suyum geldi.anladim ama inanmak istemedim.doktor kirmizi kan gelmedigi surece korkma demisti.tecrubesizim ve aklima getirmek istemiyorum bir baktim kirmizi kan geldi.esim cok korktu.onu sakinlestirdim ve hastaneye nasil yetistigimi hatirlamiyorum.ben bebegim oldu sandim bilmiyorum tecrubesizim.utrasonla bir baktilar yasiyor.Allahim sana sukurler olsun dedim.esime donup sabahina kurban keselim melegim bizimle bizi biramamis dedim ama sancidan oluyorum.sabaha kadar o sanciyi cektirdiler.ve dedim ki Allahim 4 ay daha bu sanci ile yasarim ama bebegimi alma benden.ama saat 10.30 da melegim artik dayanmadi.bende bakamadim.korktum.dusunebiliyir musun.korktum.cok kizdim kendime.kendi Canıma kanima bakamadim.
Hastaneden gitmek istedim.1 saat surmedi ustumu giyip ciktim odandan.tum agrilarim dinmisti.ama melegim yoktu.
Cok ozluyorum.

Yalniz degilsiniz arkadasim.meleklerimizle bir gun bulusabilmek umidiyle.

Başınız sağolsun çok üzüldüm ve kendi acımı, güçlü durmaya çalıştığım acımı tekrar yaşadım. Allah sabırlar versin. Ben de 5 aylıkken doğum yapmak zorunda kaldım... Ben göremedim bile yüzünü... İnşallah bekliyorlardır bizi ben öyle inanmak istiyorum. Rabbim sabırlar versin...

Çok benzer şeyler yaşamışız. Evet bende korktum bakmaya sonrada nasıl kızdım kendime. Bende çok tecrübesizdim 3 gün ara ara ağrılarım oldu ben normal diye düşündüm kanama felan olmayınca ıslaklık oluyordu normal akıntı sandım. Kondurmak istemedim galiba. Birde her gittiğimde herşey iyi diyorlardı aklıma gelmedi ki. Şimdi tekrar hamilesiniz sanırım allah yavrunuzu sağsalim kucağınıza versin. Biliyorum erken ama bende çok istiyorum hemde tekrar ikiz kızlarım olmasını en büyük hayalim bu dünya için artık bu belki geri dönerler...

Allah sabırlar versin. Kalbinize ferahlık genişlik versin.
Şefaatçiniz olacaklar şüphesiz. Siz ne güzel anne baba oldunuz, iki meleğin şefaatini kazandınız.
Başka tesellisi yok...
Sabır...

Sağolun sizinde başınız sağolsun. Bizi bizlerden daha iyi kimse anlayamaz o yüzden açtım bu konuyu. Bir nebze olsun rahatlarım diye. Yüzlerini görmek iyi mi oldu kötü bilemiyorum çünkü hiç çıkmıyor aklımdan. Saçları bile vardı meleklerimin gitmiyor gözümün önünden. Bende öyle inanmak istiyorum umarım öyledir

Bir yakınım 8 aylık ikiz kızlarını kaybetti (karnında öldüler sebepsiz)
Aynı acıyla kavruldular.
Sonra Allah onlara ardarda iki kız evlat daha nasip etti.
Her biri ayrı elbet ama şükür kucakları boş kalmadı.

Yüce Allah sizi tekrar sevindirsin, sağlıkla tamamına erdirsin gönlünüzün muradını versin inşallah.

Benim tekrar hamile kalmak gibi bir ümidim yok bende bu defter kapandı bazı sağlık problemleri yaşadığım için. Ama size inşallah tekrar Allah nasip etsin. Benim bi tane oğlum vardı Allah onuda öbür dünyada görmeyi nasip etsin. Çok taze acınız Allah sabırlar versin

Evet canım hamıleyım Rabbım nasıp ederse ınsallah.
Kızımdan sonra 10 haftalık kalbı duran bebegım var.onda büyük bır yıkım yasadım.
Cok zor bılıyorum her sabah uyandıgımda yatakta saatlerce bebeklerımı dusundum.nasıl anlatacagım bılmıyorum.sadece cok zormus.
Benımde ara ara akıntım olmustu anlamadım bebek büyüyor ıdrar kacırmıs bıle olabılırım sandım dıkkate almadım ama sanırım suyum gelıyormus.genetık ınceleme yaptırdık bır sorun cıkmadı enfeksıyon dediler ama hastanede yattım o kadar antıbıyotık tedavısı yapmadılar bılmıyorum.Melegımı doktorların ıhmalı yüzünden kaybettım bunu düşündükçe daha kötü oluyorum.

Çok sağolun. Çok dua ediyorum birdaha gelsinler diye. Sürekli araştırıyorum tüm risklerine rağmen ikiz olması için ne yapmalı diye. Böyle çare arıyorum puan psikolojimin sağlıklı olmadığını biliyorum ama tekrar ikizlere hamile kalırsam bu olanları hafifletir diye düşünüyorum kendimce işte...

Allah sabır versin.
Teselli cümleleri az gelir.
Bende çok riskli gebelik geçirdim.
Bi çok rahatsızlıkla mücadele ettim gebeliğim boyunca. Perinatoloji kontrolünde yüksek riskli gebelik geçirdim.
Kk da bı gün karın sertleşmesinin erken başlamasının iyi olmadığını okudum. Karnım taş gibiydi ve 4 aylık gebeydim.
Bı kaç gün bekledim. Doktor araştırdı eşim iyi bı hekim bulduk, riskli gebe olduğum içinde her doktor kabul etmiyordu beni.
Gittik doktora karnıma hafif dokunduğunda bas bas bağırdım, doğum sancılarıymış... Rahim boyum kısalmış...
Agresif tedavi uyguladı doktor bana.
Ağrılar, sızılarlar 37+4 doğum yaptım. Perinatoloji ilaçları 34. Hafta da kesti.
O günden doğum yapacağım güne kadar artık çığlık ata ata bağıra bağıra geçti günlerim.
Kk dan Allah razı olsun der dururum.
Rahim boyu kısalığı, karın sertliği vs vs hep kk dan öğrendim.
İnşallah Rabbim tez vakitte kucağını mucizeleriniz ile doldurur.

Son düzenleme:
Canım, yazdıklarını ağlayarak okudum. Teselli edebilecek bir cümle olduğunu sanmıyorum. Ancak sana bol bol dua edebilirim. Allahım yakın zamanda kucağını ikiz bebekle doldursun inşallah. Çok çok üzgünüm.

Rabbim öyle hayırlı kapılar açsın ki size hayırlara doymayasınız söylenecek hiç bir cümle iyi gelmeyecek teselli etmeyecek sizi o yüzden dua ediyorum size sadece

Ben doktor ihmalini düşünmek bile istemiyorum eğer düşünürsen kafayı yerim hemen atıyorum onu kafamdan. İdrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç vermedi doktor bol su dedi. Şimdi o yüzden mi oldu diyorum yok o kadar ileri değildi diyor. Bir ihmal varsa en başından beri söylüyorum hakkımı helal etmiyorum diye başka ne gelir elimden

Allahim dagildim resmen. Basiniz saolsun. Rabbim sabir versin. Aklima okurken ali emir bebek geldi,annesi semanin aci feryatlari sizin gibi evladina kavusmak icin sabirsizlandigi geldi. Rabbim yardimciniz olsun. Kimseye evlat acisi vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…