Meleklerim Uçtu...

Ben doktor ihmalini düşünmek bile istemiyorum eğer düşünürsen kafayı yerim hemen atıyorum onu kafamdan. İdrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç vermedi doktor bol su dedi. Şimdi o yüzden mi oldu diyorum yok o kadar ileri değildi diyor. Bir ihmal varsa en başından beri söylüyorum hakkımı helal etmiyorum diye başka ne gelir elimden
İnan benımde kafamda bır ton soru ısaretı.
Rahım ağzı yetmezlıgı desen o bır anda oluyor dogum kolay oluyormus ben bır hafta sancı cektım.
Ben bır hafta pıhtı attım resmen plesenta muhtemelen erken ayrıldı.
Ben yurtdısında yasıyorum ınan burda hersey daha zor sağlık sıstemı çok kotu.
bır kaç haftaya testler araştırmaya baslayacaksın bılıyorum.ben hem burda hem turkıyede yaptırdım.aklına takılan bısey olursa yardımcı olmak ısterım.

Yaşadığınız acıyı yürekten hissettim rabbim yardımcınız olsun size ve dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte sizin de eşinizin de yuzunu guldursun 😢

Aglarak okudum,icim parcalandi.Bende bir dusuk yaşadım fakat sizinki daha büyük.Rabbim bol sabır versin.İnsAllah bundan sonrasi icin yuzunuz hep güler,tum gönlünuzden gecenler kabul olur🙏

Ağlayarak okudum yazdıklarınızı, 5 ay önce bende 3 aylık ikizlerimi kaybettim.
Onları canlı olarak hiç görmedim, dokunamadım ama en başından beri hep hissettim.
Acınızı çok iyi anlayabiliyorum, Allah'ım sabırlar versin. :KK43::KK43:

:KK43:Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı Rabbim size Sabırlar versin:KK43:

Gozyaslarimi tutamadım ama daha çok yeni zmaanla hafifler inşallah acınız rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Ahh canım ahhh... Rabbim sana dayanma gücü versin imtihan edilsin iki yavru ile cennette buluşacaksınız siz merak etme rabbimiz sana bu imtihanı boş yere vermedi o seni çok seviyor senin için hayirlisi iki meleğinin hayattan kopyasıymış üzülme nolur Allah bizim evlatlara olan merhametinizden daha çok merhametlidir nolur topla kendini daha hayırlı daha sağlıklı yavruların gelecek inşallah yine kendi kanınızdan canınızdan rabbim seninle olsun dua ile....

Ilk defa bir konuyu okurken ağladım. Dağıldım. Ben de kaybettim ilk bebegimi. 2.hamileligimde yüreğim ağzımdaydi aynı senaryoyu yaşayacağım diye 9 ay zehir gibi geçti. Ama çok şükür oğlum bir yaşına girecek. Acisigecti mi, asla. Bir yazı bile dün yasamiscasina tekrar dağıtabiliyor iste. Ama külleniyor. Kabulleniyorsun. Sadece zaman gerekli. Allah kalbine ferahlık versin

Başınız sağolsun :/
Elbette bu acıyı unutturmaz ama inşallah allah size hayırlı evlatlar verir tekrar da tekrar mutlu olabilirsiniz.

Lütfen bir psikologtan destek alın. Eminim daha iyi hissedeceksiniz. Çünkü bu şekilde sürekli onları düşünerek daha çok acı çekeceksiniz.

Okurken kendimi sizin yerinize koydum ya basima gelseydi ikizlerim de boyle olsaydi diye.O aciyi iliklerime kadar hissettim.Ben alabildim kucagima sukurler olsun.Sizin icin dua edecegim Allah tekrardan nasip etsin diye.Insallah tez vakitte tekrardan o guzel iki kalp sesini duyarsiniz.🙏🙏

Bizim iki kuşumuz vardı eşim almıştı birinin adı Limon birinin adı Evaydı ikiside kızdı. Sırayla ölmüşlerdi ne çok üzülmüştük ağlamıştık günlerce eşimle. Şimdi diyorum yıllar önce gelmiş işareti. İsimlerini bile hiç aklımıza gelmeden benzer koymuşuz...

Hiç görmediği Bebeği için nasıl büyük acı yaşar bir insan diye düşünürdüm ama yazdığınızı görünce çok derinden anladım. Allah acınızı unuttursun yeni evlatlar versin hepinizi de cennette buluştursun 💕

Ilk defa bir konuyu okurken ağladım. Dağıldım. Ben de kaybettim ilk bebegimi. 2.hamileligimde yüreğim ağzımdaydi aynı senaryoyu yaşayacağım diye 9 ay zehir gibi geçti. Ama çok şükür oğlum bir yaşına girecek. Acisigecti mi, asla. Bir yazı bile dün yasamiscasina tekrar dağıtabiliyor iste. Ama külleniyor. Kabulleniyorsun. Sadece zaman gerekli. Allah kalbine ferahlık versin
Çok korkuyorum bende bir yandan çok istiyorum bir yandan nefesim kesiliyor düşününce o 9 ay nasıl geçer diye...

X