Kalbinin anahtarını isteyin. Hoca sorunca anahtarı çıkarın hoca da şok konuklar da şokMerhabalar hanımlar. Benim dini nikahım yapılıcam ama mehir ne isticem bilemiyorum..Eşimi maddi açıdan zora sokmak istemiyorum üstelik mehirede ihtiyacı olan bi kadın değilim şükürler olsun. Öyle bişey isteyeyim ki eşimi şaşırtayım ama bu para mal mülk olmasın istiyorum.. Aklınıza değişik fikirler gelirse benimle paylaşırsanız mutlu olurum
Başlık parası falan mı mehir ?
Yahu bu mehiri uygulayan alan erkek var mı acaba...boşa istiyoruz ne istiyorsak sanki
TeşekkürlerHayır başlık parası ile ilgisi olan bir durum değil.
İslam'da nikah kıyılırken kadının geçimini sağlayacağı miktarda eşinin evlenirken vereceği bir miktardır. Tabi herkesin imkanı bir değildir. Ancak ana mantığı kadının ekonomik hakkıdır.
Şu anda çok ayrıntılara girmeye gerek yok.
Sonuç olarak burası dini bir forum değil. İslam hukuku akademisyenlerinden bununla ilgili makale, tez vs okuyabilirsiniz.
Ondan sonra şakalanan nikah memurları gibi hoca da ters yapmasın.Kalbinin anahtarını isteyin. Hoca sorunca anahtarı çıkarın hoca da şok konuklar da şok
Aşıklara bir şey demez hocalar yaOndan sonra şakalanan nikah memurları gibi hoca da ters yapmasın.Nikah memuru defteri toplayıp kıymıyorum dedi valla. Hoca da derse evlenemezler mazallah.
:) Valla tersine denk gelirseniz der bence Cal.Aşıklara bir şey demez hocalar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?