Sen inanma, onaylama..Ama saçma sapan diyemezsin! Saygı göstermek zorundasın.Mehirin anlamini cok iyi biliyorum, arastirin siz de öğrenin. Bu devirde mehrin bir anlami yok sacma sapan adet olarak kalmis iste.
Bir talak hakkı istenebiliyor. Sen kabul etmeden boşayamıyor böylece, ama bu şaşırtıcı olmaz sanırımMerhabalar hanımlar. Benim dini nikahım yapılıcam ama mehir ne isticem bilemiyorum..Eşimi maddi açıdan zora sokmak istemiyorum üstelik mehirede ihtiyacı olan bi kadın değilim şükürler olsun. Öyle bişey isteyeyim ki eşimi şaşırtayım ama bu para mal mülk olmasın istiyorum.. Aklınıza değişik fikirler gelirse benimle paylaşırsanız mutlu olurum
Inanma inanmama meselesi değil, mantikli bir sekilde amacinin ne olduğunu acikliyorum ama anlamamakta israr ediyorsunuz. Bir daha alinti yapmayın cunku cevap alamayacaksinizSen inanma, onaylama..Ama saçma sapan diyemezsin! Saygı göstermek zorundasın.
Ben aldım. Alan çok insan da tanıyorum, zengin fakir hiç de fark etmiyor, her ekonomik güçten insan alıyorYahu bu mehiri uygulayan alan erkek var mı acaba...boşa istiyoruz ne istiyorsak sanki
Mahkeme boşayınca bitiyor ama her şey.Talak haklarından birini isteyebilirsin. Dini anlamda da sen istediğin zaman eşini boşayabilirsin. Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum. Kesinlikle bu dört nikah meselesine karşıyım eşim de böyle biri değil ama birilerinden duymuştum
Bitmiyor diyen mi oldu hayırdırMahkeme boşayınca bitiyor ama her şey.
Allah AllahBitmiyor diyen mi oldu hayırdır
Mehir demek para mal mülk demek zaten .siz mehir değil kendinize eğlence istiyorsunuzMerhabalar hanımlar. Benim dini nikahım yapılıcam ama mehir ne isticem bilemiyorum..Eşimi maddi açıdan zora sokmak istemiyorum üstelik mehirede ihtiyacı olan bi kadın değilim şükürler olsun. Öyle bişey isteyeyim ki eşimi şaşırtayım ama bu para mal mülk olmasın istiyorum.. Aklınıza değişik fikirler gelirse benimle paylaşırsanız mutlu olurum
Siz neden sataşıyorsunuz. Soru soran arkadaşa bildiğimi anlattım. Tarih öğretmeniyim. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Allah Allah
Niye celalleniyorsunuz.
Mehir bir gün senden sıkıldım, aldattım, boşanıyorum dediğinde alıcağın 6 ay geçinebileceğin bir altın para.Merhabalar hanımlar. Benim dini nikahım yapılıcam ama mehir ne isticem bilemiyorum..Eşimi maddi açıdan zora sokmak istemiyorum üstelik mehirede ihtiyacı olan bi kadın değilim şükürler olsun. Öyle bişey isteyeyim ki eşimi şaşırtayım ama bu para mal mülk olmasın istiyorum.. Aklınıza değişik fikirler gelirse benimle paylaşırsanız mutlu olurum
Iyi de senin rızan yoksa zaten kıyamıyor nikahTalak haklarından birini isteyebilirsin. Dini anlamda da sen istediğin zaman eşini boşayabilirsin. Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum. Kesinlikle bu dört nikah meselesine karşıyım eşim de böyle biri değil ama birilerinden duymuştum
Dini nikahtan bahsettiğim gayet açık bir şekilde ortada. Ben de buna karşı olduğumu belirttim farkında mısınız bilmiyorumIyi de senin rızan yoksa zaten kıyamıyor nikah
Erkegin 4 kadina nikah kiyma hakki var, sizin de bu haklari elinden almaya hakkiniz var yani?Talak haklarından birini isteyebilirsin. Dini anlamda da sen istediğin zaman eşini boşayabilirsin. Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum. Kesinlikle bu dört nikah meselesine karşıyım eşim de böyle biri değil ama birilerinden duymuştum
Deneme sınavı iyi geçmiş olduğu için formunda olan Z kuşağıGeldi Z kuşağı
Bi siz eksiktiniz. Şimdi binlerce yorumla uğraş. Siz inkar ediyor ya da inanmıyor olsanız da bazı gerçekler var. Ben asla bunu kabul etmiyorum!!Erkegin 4 kadina nikah kiyma hakki var, sizin de bu haklari elinden almaya hakkiniz var yani?
Hic zorunuza da gitmiyor boyle isteklerde bulunmak.
Esiniz sizin ustunuze 4 kadinla daha nikahlanma potansiyeli varsa o yemin mi durdurur onu.
Valla billa yallah bilmem nereye diyesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?