- 6 Mayıs 2024
- 662
- 523
- 26
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.761
Benim bat da 8 gün sonra 23 ündeBat gününüz ne zaman? Benim 10 gün sonra ama yumurtlamadan beri bu ağrılar devam ediyordu bazen sağ bacağıma vuruyor ağrısı
Kızlarımmm iğnenin 16. Gününden bildiriyorum adet oldum yeni bat ne zaman bilmiyorum bakamadan size yazıyorumCandy7777 Zumruduanka96 Pkolu_anneadayi tatluboncuk
İnşallah kuzum ❤❤❤bır daha kı sefere inşallah öbür aya
Teşekkür ederim canim atlattım çok şükürGeçmiş olsun kuzumbilmiyordum çok üzüldüm ama rabbim bizim de yüzümüze gülecek inşallah doktorum 6 ay dedi ama ben 5.ayda bırakmak istiyorum açıkçası
Kaset testler adet geçtiği baya bi sure sonra cikiyor diye biliyorum canim erken gebelik testin varsa tekrarlasana1mayista yumurtalama oldu degerlendirdim ve 13 Mayıs'ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Meraktan 12 Mayıs'ta kaset test yaptım negatif çıktı ama adette olamadım tekrar test yapmalı mıyım yani geç döllenme olabilir mi
Yok şuan test için çok erken adet günümü bekleyeceğim. Bazen psikolojik olabiliyor belirtiler mesela iki ay önce tüm belirtiler vardı nerdeyse ama adet oldum. Bu ay sadece bahsettiğim ağrılar var.Benim bat da 8 gün sonra 23 ünde
o kadar bacağıma vuran ağrı yok ama mide bulantım kaşık ağrım çok fazla iki gündür kaşık ağrım azaldı gibi ama çok şiddetli mide bulantım var bende yumurtlama günlerini hep değerlendirdim ay boyu da gün aşırı ilişkim oldu ama bilmiyorum
Test yapacak mısınız
Erken gebelik testim yok bir tane daha kaset testim var okadarKaset testler adet geçtiği baya bi sure sonra cikiyor diye biliyorum canim erken gebelik testin varsa tekrarlasana
Bence bide sabah ilk idrarla dene kaç gün gecikmişligin var yarin 4 olucak sanırımErken gebelik testim yok bir tane daha kaset testim var okadar
umarım psikolojik değildir bende bundan çok korkuyorumYok şuan test için çok erken adet günümü bekleyeceğim. Bazen psikolojik olabiliyor belirtiler mesela iki ay önce tüm belirtiler vardı nerdeyse ama adet oldum. Bu ay sadece bahsettiğim ağrılar var.
ayy aynı belirtiler benim de 8 gün var bat a ama bilmiyorumBenimde reglime 9 gün kaldı ama kasık ağrım kasık batması, göğüslerimde acı yanma gibi şeyler var bi de midem bulanıyor gibi yanıyor gibi sık acıkıyorum sürekli uyku hali bakalım reglim gecikirse test yapacam bende
Valla kendimi de umutlandırmak istemiyorum gerçi bizim bu ay ilk korunmasız ilişkimiz ama bakalım biraz daha sabırAynı
ayy aynı belirtiler benim de 8 gün var bat a ama bilmiyorum
Kuzucum ben de adet oldum bugün aynı gittik gene sanırımKızlarımmm iğnenin 16. Gününden bildiriyorum adet oldum yeni bat ne zaman bilmiyorum bakamadan size yazıyorumCandy7777 Zumruduanka96 Pkolu_anneadayi tatluboncuk
Ayy canım benim bu ay hakkında hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah mutlu haberlerini bekliyorum❤❤❤ bana da dr um adet olursan üçüncü günü gel demişti. Benim normalde cok ağrım olur, bu yüzden majezik alırım bi tane kanamayı engellemez fakat ağrımı baya hafifletir. Bugün de akşam kahverengi yarım pedi doldurmayacak kadar geldi ağrım vardı hafif coğalmasın eşimde yok diye majezik aldım. Hiç kanama kesmezdi, kesildi. Cuma günü dr a giderim diyodum nasıl olcak şimdi bilemedim hiç başına geldi mi böyle bişey yarına sökülmeye başlar mı acabaKuzucum ben de adet oldum bugün aynı gittik gene sanırımben de yarın aşılama için doktora gidiyorum gonalf yazmıştı onunla başlıyorum yarın bol dua edelim birbirimize
Kuzum benim de normalde lekelenme olmazdı direk gelirdi şimdi lekelenme oldu akşam saatlerinde biraz söküldü şimdi artık tam söküldü kuzum senin de öyle olur belki. Amin hepimizin hakkında en güzel haberleri alalım bu ay inşallahAyy canım benim bu ay hakkında hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah mutlu haberlerini bekliyorum❤❤❤ bana da dr um adet olursan üçüncü günü gel demişti. Benim normalde cok ağrım olur, bu yüzden majezik alırım bi tane kanamayı engellemez fakat ağrımı baya hafifletir. Bugün de akşam kahverengi yarım pedi doldurmayacak kadar geldi ağrım vardı hafif coğalmasın eşimde yok diye majezik aldım. Hiç kanama kesmezdi, kesildi. Cuma günü dr a giderim diyodum nasıl olcak şimdi bilemedim hiç başına geldi mi böyle bişey yarına sökülmeye başlar mı acaba
Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah canım bir sıkıntı vs varmı
Merhaba digerlerinde değil de benim de majezik içince kesiliyorAyy canım benim bu ay hakkında hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah mutlu haberlerini bekliyorum❤❤❤ bana da dr um adet olursan üçüncü günü gel demişti. Benim normalde cok ağrım olur, bu yüzden majezik alırım bi tane kanamayı engellemez fakat ağrımı baya hafifletir. Bugün de akşam kahverengi yarım pedi doldurmayacak kadar geldi ağrım vardı hafif coğalmasın eşimde yok diye majezik aldım. Hiç kanama kesmezdi, kesildi. Cuma günü dr a giderim diyodum nasıl olcak şimdi bilemedim hiç başına geldi mi böyle bişey yarına sökülmeye başlar mı acaba
Bayadir kullanmadim ama eskiden majezik benim de kanamami azaltirdi.Ayy canım benim bu ay hakkında hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah mutlu haberlerini bekliyorum❤❤❤ bana da dr um adet olursan üçüncü günü gel demişti. Benim normalde cok ağrım olur, bu yüzden majezik alırım bi tane kanamayı engellemez fakat ağrımı baya hafifletir. Bugün de akşam kahverengi yarım pedi doldurmayacak kadar geldi ağrım vardı hafif coğalmasın eşimde yok diye majezik aldım. Hiç kanama kesmezdi, kesildi. Cuma günü dr a giderim diyodum nasıl olcak şimdi bilemedim hiç başına geldi mi böyle bişey yarına sökülmeye başlar mı acaba