- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.481
Senin bünyende böyle demek ki. Baksana önceki gebeliklerim demesen ben sana daha erken diyecektim.. Koyulaşmayı takip et bence birkaç gün daha duruma göre beta testi verirsinKızlar ne olursunuz bana da bir el atın benim yumurtlamamın dün 8.günüydü bugün de 9.günü dünde bugün de Ovalüsyon testinde tekrar pik olmaya başladı sizce gebelik mi oluştuda böyle yoksa tekrar mı yumurtlama pco yok bende ki yıllardır Ovalüsyon kullanıyorum daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da Ovalüsyon 9.gün koyulaşmaya başlardı ben 10 yada 11. Gün gebelik testinde silik çizgiyi görürdüm ve öğrenirdim şimdi kafam karıştı bu kadar erken 8.gün tekrar koyulaşması ne anlama geliyor varmı bu durumu yaşayanPkolu_anneadayi ArasaNillGerek Candy7777 Zumruduanka96
Canım evet o yaşadıklarım olmasa ihtimal vermezdim ama onlarda koyuya yakın çıkardı yani pike yakın 9.günde bunda bildiğin dünden beri aynı koyulukta değerlendirmedim de belirti olarak hafif kasık batması var arada birer 2 3 gündür beyaz yapışkanlı gibi akıntı varSenin bünyende böyle demek ki. Baksana önceki gebeliklerim demesen ben sana daha erken diyecektim.. Koyulaşmayı takip et bence birkaç gün daha duruma göre beta testi verirsin
Değerlendir bence es geçme sen yine de garanti olsunCanım evet o yaşadıklarım olmasa ihtimal vermezdim ama onlarda koyuya yakın çıkardı yani pike yakın 9.günde bunda bildiğin dünden beri aynı koyulukta değerlendirmedim de belirti olarak hafif kasık batması var arada birer 2 3 gündür beyaz yapışkanlı gibi akıntı var
Öyle yapayım en iyisiDeğerlendir bence es geçme sen yine de garanti olsun
Çok kasık ağrısı yaşıyorum kızlarDeğerlendir bence es geçme sen yine de garanti olsun
Kuzucum normal nasıl bir ağrı
Bende akıntı var bi saat önce falan geldi böyle kahreverengi beyaz karışık
Böyle yürüdükçe üstüne yattıkca sağ kasıgım batıyor dolu gibiKuzucum normal nasıl bir ağrı
Ayyyy hadı inşallahBende akıntı var bi saat önce falan geldi böyle kahreverengi beyaz karışık
Allahım işte tam olarak bu ağrıyı pik çatlamadan itibaren toplam 4 gündür çekiyorum böyle yürürken bir ağrı otururken sanki bildiğin taş var gibiBöyle yürüdükçe üstüne yattıkca sağ kasıgım batıyor dolu gibi
Evet çok garip bir ağrı belim de onunla birlikte ağrıyorAllahım işte tam olarak bu ağrıyı pik çatlamadan itibaren toplam 4 gündür çekiyorum böyle yürürken bir ağrı otururken sanki bildiğin taş var gibi
Kız sen beni öldürcen yerleşme olsa eşşek değil ya testte siliğini bile olsa görürdük çatlamadan sonra ki 14. Gün ben adet olurum yarın adetim sökülcek bak görayy ayyy bak yapmaaa sevinçte n ağlatcan beni
Bidaha mı yumurtluyon kız senBöyle yürüdükçe üstüne yattıkca sağ kasıgım batıyor dolu gibi
Aaa evet aynıydık şimdi hatırladım13-15 mayıs arası aşkım
Yooo hiçte bileeeee yerleşme kanamasından sonra pozitif çıkıyorrr hıh umutsuz seni dövcemKız sen beni öldürcen yerleşme olsa eşşek değil ya testte siliğini bile olsa görürdük çatlamadan sonra ki 14. Gün ben adet olurum yarın adetim sökülcek bak gör
Hamilelik olma ihtimali var canım burda da çoğu kişide gördüğüm kadarıyla adet yaklaştıkça lh testi koyulaşmaya başlıyor hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyorumKızlar ne olursunuz bana da bir el atın benim yumurtlamamın dün 8.günüydü bugün de 9.günü dünde bugün de Ovalüsyon testinde tekrar pik olmaya başladı sizce gebelik mi oluştuda böyle yoksa tekrar mı yumurtlama pco yok bende ki yıllardır Ovalüsyon kullanıyorum daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da Ovalüsyon 9.gün koyulaşmaya başlardı ben 10 yada 11. Gün gebelik testinde silik çizgiyi görürdüm ve öğrenirdim şimdi kafam karıştı bu kadar erken 8.gün tekrar koyulaşması ne anlama geliyor varmı bu durumu yaşayanPkolu_anneadayi ArasaNillGerek Candy7777 Zumruduanka96
Normal canım bu dönemde kasık ağrıları