- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.461
Ağız da olabilir doğru çünkü bebeklerde makat ölçüm önemli ama cıkan dereceden bi derecede düşerek buluyoruz sonucuDil altından diyende var oyüzden sordum kuzum
Aşkım bu işler şartlamaya bakmıyo mu hep yazdıklarım bu yöndeydi ilaca başladığım gğnden beri en son adamı boşucam ondan sonra kesim hamile kalırım benim bu konuda işlerim tersKız sen niye kendini şartlıyon klomenle olmıycak diye
Bende sabah kı sonuç a bakacağımAğız da olabilir doğru çünkü bebeklerde makat ölçüm önemli ama cıkan dereceden bi derecede düşerek buluyoruz sonucu
Benim bir görüyorum bir görmüyorumZumruduanka96 Pkolu_anneadayi @tatluboncuk Candy7777 kızlarım bakın dümdüz. Oturd
Dalga geçme gencliğimin telefonu oabi nereye koyayım daha evin içinde nasıl gezdiriyim testi hani nerde allah aşkına tek çizgi kabak gibi ben burdayım diyo
Tamam kuzum bak da haber et emiBende sabah kı sonuç a bakacağım
Yok çünkü o camın üstünde bi çizik vardı sildim elimle geçmedi açınca net oldu ama onu da ikinci de gördünüz olmadığınıBenim bir görüyorum bir görmüyorum
Kız adamı niye boşuyonAşkım bu işler şartlamaya bakmıyo mu hep yazdıklarım bu yöndeydi ilaca başladığım gğnden beri en son adamı boşucam ondan sonra kesim hamile kalırım benim bu konuda işlerim ters
Anladım senin bat ne zamanYok çünkü o camın üstünde bi çizik vardı sildim elimle geçmedi açınca net oldu ama onu da ikinci de gördünüz olmadığını
Bizim cocuk denklemi bekarken oluyo aşkım ondanKız adamı niye boşuyon
Aynı marka testi gece yaptığımdaki çıkan netlikle şimdi yaptığımda çıkan siliklik beni şüpheye düşürdü yaTamam kuzum bak da haber et emi
13-15 mayıs arası aşkımAnladım senin bat ne zaman
Offf işte bu yüzden erken öğrenmeyi sevmiyorum. Sen sabah yap ilk idrarla devam et bikaç günAynı marka testi gece yaptığımdaki çıkan netlikle şimdi yaptığımda çıkan siliklik beni şüpheye düşürdü ya
Ya erken gebelik testinde çok çok net ama aynı marka testin gece 4'te yaptığımla çıkan sonucu yani kaset testi şimdiki yaptığında açıktan sonuç böyle gözle görülemeyecek kadar SilikOfff işte bu yüzden erken öğrenmeyi sevmiyorum. Sen sabah yap ilk idrarla devam et bikaç gün
Bak adet günü gelmediği için kaset test zaten silik verir ama kaset testte tam pik görmen için bat günü gelmesi veya geçmesi lazım amaYa erken gebelik testinde çok çok net ama aynı marka testin gece 4'te yaptığımla çıkan sonucu yani kaset testi şimdiki yaptığında açıktan sonuç böyle gözle görülemeyecek kadar Silik
Bu gece 4 ilk idrarBak adet günü gelmediği için kaset test zaten silik verir ama kaset testte tam pik görmen için bat günü gelmesi veya geçmesi lazım ama
Buda sımdı yaptıgım aynı marka testBak adet günü gelmediği için kaset test zaten silik verir ama kaset testte tam pik görmen için bat günü gelmesi veya geçmesi lazım ama
Gece ki ilk idrar gibi bişey oluyo sen sabah yap bidaha yani bat gelene kadar tarihi yani sabah ilk idrarla yapBuda sımdı yaptıgım aynı marka test
Salı bat yarın 9.3 da kan vercem netlesıtGece ki ilk idrar gibi bişey oluyo sen sabah yap bidaha yani bat gelene kadar tarihi yani sabah ilk idrarla yap
Tamam canım haber edersinSalı bat yarın 9.3 da kan vercem netlesıt