- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.441
Kız oturmamıs bıle dur heleBak yok gördün müinsan hissetmez mi kuzucum klomenle olmucaktı zaten bu iş en başından biliyodum Zumruduanka96 Candy7777 tatluboncuk
Sen görmüyon mu şunu bi açıp çekermısınnn
Kız zaten daha otursun dur bakayım bidaha ceklk femara kullan sana neden klomenBak yok gördün müinsan hissetmez mi kuzucum klomenle olmucaktı zaten bu iş en başından biliyodum Zumruduanka96 Candy7777 tatluboncuk
Aşkım yok camın üstü çizik sildim elimle de geçmediSen görmüyon mu şunu bi açıp çekermısınnn
İlk kez başladık buna klomeni verdi hemen ırt zırt diyemedim bu ay femara isticem o da olmazsa koycercem gariKız zaten daha otursun dur bakayım bidaha ceklk femara kullan sana neden klomen
Ya ben bakar körüm yada sen
Ağam ben de görüyorum ama nasılYa ben bakar körüm yada senşu testi net çek nettt Nokia 3310 lamı çektin testi koy düz biyere
Su damlattım merakımdan ama kırmızılık var o aklımı karısıtıyor 3 yıl boyumca sürekli belirti aradım bu ay hiç biri yok sadece gece gunduz uyuyprum ve müthiş halsizliğim var o acabamı dedirtti bı sadece ama işteSen de tekrarla ben fe
Dalga geçme gencliğimin telefonu oYa ben bakar körüm yada senşu testi net çek nettt Nokia 3310 lamı çektin testi koy düz biyere
Yarın sabah burda buluşuyoruz test yapıpSu damlattım merakımdan ama kırmızılık var o aklımı karısıtıyor 3 yıl boyumca sürekli belirti aradım bu ay hiç biri yok sadece gece gunduz uyuyprum ve müthiş halsizliğim var o acabamı dedirtti bı sadece ama işte
Nerde görüyon inan cok merak ettimAğam ben de görüyorum ama nasıl
Mutfak da da ceker misinZumruduanka96 Pkolu_anneadayi tatluboncuk Candy7777 kızlarım bakın dümdüz. Oturd
Dalga geçme gencliğimin telefonu oabi nereye koyayım daha evin içinde nasıl gezdiriyim testi hani nerde allah aşkına tek çizgi kabak gibi ben burdayım diyo
Göremedim kuzum bendeZumruduanka96 Pkolu_anneadayi tatluboncuk Candy7777 kızlarım bakın dümdüz. Oturd
Dalga geçme gencliğimin telefonu oabi nereye koyayım daha evin içinde nasıl gezdiriyim testi hani nerde allah aşkına tek çizgi kabak gibi ben burdayım diyo
İnşallah böyle olup adet gördüğüm gunler cok oldu ama yarın yapmak istyorumYarın sabah burda buluşuyoruz test yapıp
Mutfak masası en son attığın kocam görse dalga geçer benle allasenMutfak da da ceker misinşaka bır yana kırmozo gelene kadar umut var yoksa femara ıste
Dil altından diyende var oyüzden sordum kuzumKoltuk altından değil mi kuzum
Dalga geçmedim ama bennnn ben neden önceki resimlerle gördüm o zamanZumruduanka96 Pkolu_anneadayi tatluboncuk Candy7777 kızlarım bakın dümdüz. Oturd
Hah hay aklınla bin yaşa yok yani 13. Günden sonra pozitife de dönmez çatlamanın 14. Günü bilemedin 16. Günü adet oluyoruz zaten. İğne grciktirmezse ben çatlamadan sonraki 14. Gğn adet oluyorum hepGöremedim kuzum bende
Dil altından diyende var oyüzden sordum kuzumKoltuk altından değil mi kuzum
Kız sen niye kendini şartlıyon klomenle olmıycak diyeBak yok gördün müinsan hissetmez mi kuzucum klomenle olmucaktı zaten bu iş en başından biliyodum Zumruduanka96 Candy7777 tatluboncuk