- 14 Haziran 2023
- 6.416
- 5.235
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.421
Koltuk altından değil mi kuzum
Ben burdayım diyor testlerine baktım kuzum yarın direk kan verTeşekkürler darısı bekleyen herkesse
Aynı benımde sağda bır tane
Başka yoktu ga valla ikna olamıyorum
Demı blmıyorum ama en kolayı da hemen kan vermek
Gerçekten miBen burdayım diyor testlerine baktım kuzum yarın direk kan ver
Evet kuzumGerçekten mi
Umarım canım hepımız hamıle oluruz bu ayEvet kuzuminş yanıltmaz çoğu arkadaşımız da var demiş inanıyorum beta yüksek çıkacak
Benimde 13. Gün oldu kuzucum. Gece oğlan cok uyandı uyut et derken 4 bucukta uyumuşum 10 da anca uyanabildim uyku sersemi de testsiz cıktım lavaboya. Şimdi yapsam olur mu bilmiyorumArasaNillGerek bebeğim yaptın mı hiç test falan bugün benim 12. Günüm ama yapmıyorum hiç bir belirtim de yok zaten
Olur olur bak bende şimdi yaptımBenimde 13. Gün oldu kuzucum. Gece oğlan cok uyandı uyut et derken 4 bucukta uyumuşum 10 da anca uyanabildim uyku sersemi de testsiz cıktım lavaboya. Şimdi yapsam olur mu bilmiyorum
Kız sen daha niye yapıyonnOlur olur bak bende şimdi yaptım
Kız erken gebelıgı simdi yaptım ya bır saat oldu sende sımdı yapKız sen daha niye yapıyonn
Az daha gelsin de yapıyım o zamanKız erken gebelıgı simdi yaptım ya bır saat oldu sende sımdı yap
Etıketle benı de mutlakaAz daha gelsin de yapıyım o zaman
Sanki belli belirsiz bir çizgi var gibi. Bence tekrarla takip etkızlar ya regle 3 gun kaldı ben mi görmek istiyorum eşim yok dedi ama deliricem galiba artıkve test artı ben gecen ay yaptım cıkmadı birsey bu ayda böyle testler bana kafayı bozdurucak
Dil altı kuzum
Yaparsa beni etiket yapmazsan fururum seniAz daha gelsin de yapıyım o zaman
Yarın bir daha yekrarlayım hayırlısı inşaallahSanki belli belirsiz bir çizgi var gibi. Bence tekrarla takip et
Sen de tekrarla ben feYarın bir daha yekrarlayım hayırlısı inşaallah
Bak yok gördün müEtıketle benı de mutlakavalla çok merak ediyorum bugünün ıkıncı suprızı olsun
Sen görmüyon mu şunu bi açıp çekermısınnnBak yok gördün müinsan hissetmez mi kuzucum klomenle olmucaktı zaten bu iş en başından biliyodum Zumruduanka96 Candy7777 tatluboncuk