- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.321
Bak bu on benımBenim bugün çatlatma iğnesi vurulmamın 10. Günüydü. Dayanamayıp sabah idrar testi yaptım sonuc negatif çıktı. 10. Gün negatiften sonra pozitife dönen var mı? Bir yandan olumsuzu görmüşken boşuna tekrar bir ihtimal diyerek umutlanmak ta istemiyorum tabi
Bu acık içi olan 11 sımdıde 12 bugün kapalı olanBenim bugün çatlatma iğnesi vurulmamın 10. Günüydü. Dayanamayıp sabah idrar testi yaptım sonuc negatif çıktı. 10. Gün negatiften sonra pozitife dönen var mı? Bir yandan olumsuzu görmüşken boşuna tekrar bir ihtimal diyerek umutlanmak ta istemiyorum tabi
Bu acık içi olan 11 sımdıde 12 bugün kapalı olan
Benim senin 12.gün gibiyken 65 çıkmıştı. Test Laboquickti. İnşallah bugün anneler günü hediyesi olur sana ve sağlıkla ilerlerVarmıdır ya ben 4 senrdır hoc pozıtıf görmedim o yüzden inanamıyprum kan versem kaç coıkar
Kuzum sana bugünün en güzel hediyesi yavrun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu acık içi olan 11 sımdıde 12 bugün kapalı olan
Canım var hayırlı olsun olmasa böyle kaset teste çıkmazdı elinde varsa birde erken gebelik testi yapVarmıdır ya ben 4 senrdır hoc pozıtıf görmedim o yüzden inanamıyprum kan versem kaç coıkar
Kan vermeye gıdıyorjmCanım var hayırlı olsun olmasa böyle kaset teste çıkmazdı elinde varsa birde erken gebelik testi yap
Valla kana geldım ama umarım alırlar acılde almıyorlar burda amaKuzum sana bugünün en güzel hediyesi yavrun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbence kan vermelisin
Amın ınsallah kızlar çok heyecanlıyım allah isteyen herkese nasıp etsın tez vakıtteBenim senin 12.gün gibiyken 65 çıkmıştı. Test Laboquickti. İnşallah bugün anneler günü hediyesi olur sana ve sağlıkla ilerler
Hadi hayırlı haberlerle inşallah benide etiketle merak ederim darısı bizlere olsun inşallahKan vermeye gıdıyorjm
Amın inşallah ben negatif hissediyorum acıkcası ama umarım hepımkz yakın zamanda hamıle kalıırızzzHadi hayırlı haberlerle inşallah benide etiketle merak ederim darısı bizlere olsun inşallah
Kan almıyoruz hafta sonu dedılerHadi hayırlı haberlerle inşallah benide etiketle merak ederim darısı bizlere olsun inşallah
Canım besbelli çizgi var ben bundan çok çok silik görüp gebe olduğumu öğrenmiştim tabi düşüklerim var bende şuan olsun diye uğraşıyorum hayırlısıAmın inşallah ben negatif hissediyorum acıkcası ama umarım hepımkz yakın zamanda hamıle kalıırızzz
Kuzum kan almazlarsa eczaneden erken gebelik testi al bitaneValla kana geldım ama umarım alırlar acılde almıyorlar burda ama
anım ben ilk gebeliğimde laboquick yapmıstım çıkmadı bi saate kaldırdım koydum kenara dısarı cıktım eve bi geldim cızgı cıkmıs sonra ertesi gün erken genelik aldım onda belli belirsiz cıktı ertesi gün kan verdim 37 cıkmıstıBu acık içi olan 11 sımdıde 12 bugün kapalı olan
Bugünkü nobetcı de sadece artımedın erken gebelok testı varmışKuzum kan almazlarsa eczaneden erken gebelik testi al bitane
İnşallah kan alırlar o zaman abart biraz kendimi iyi hissetmiyorum sürekli kusuyorum falan deki alsınlar kanıBugünkü nobetcı de sadece artımedın erken gebelok testı varmış
C
anım ben ilk gebeliğimde laboquick yapmıstım çıkmadı bi saate kaldırdım koydum kenara dısarı cıktım eve bi geldim cızgı cıkmıs sonra ertesi gün erken genelik aldım onda belli belirsiz cıktı ertesi gün kan verdim 37 cıkmıstımuhtemelen değer o zaman 10 falandı onu bile aldı sen gebesin insallah
Dedim dedim Dişim çok ağrıyor dedim antibiyotik kullanmam lazım dedim Yani bir gebelik şüphem var dedimİnşallah kan alırlar o zaman abart biraz kendimi iyi hissetmiyorum sürekli kusuyorum falan deki alsınlar kanı
Sonuç alıcaklar mıııDedim dedim Dişim çok ağrıyor dedim antibiyotik kullanmam lazım dedim Yani bir gebelik şüphem var dedim