- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.341
Kuzum evet baya baya ben burdayım diyor ay maşallah yaa koyulaşmayı mı takip edeceksin yoksa kan mı vericeksinBuda om dakıka beklemiş halı ArasaNillGerek baya pembe gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum evet baya baya ben burdayım diyor ay maşallah yaa koyulaşmayı mı takip edeceksin yoksa kan mı vericeksinBuda om dakıka beklemiş halı ArasaNillGerek baya pembe gözüküyor
Yok yok canısı almıyoruz yarın sağlık ocağında ver dediler Ben de bir tane erken gebelik 2 tane de normal kaset test aldım Şimdi erkeni yapacağım normalleri de yarın yaparım artıkSonuç alıcaklar mııı
Kan verecektim Hevesim kursağımda kaldı kan almıyoruz bugün dediler Ben de erken gebelik aldım şimdi erken gebeliği yapacağım Çünkü bunu gece 4'te yapmıştımKuzum evet baya baya ben burdayım diyor ay maşallah yaa koyulaşmayı mı takip edeceksin yoksa kan mı vericeksin
Ayyy yaaa o zaman hemen eve koş koşYok yok canısı almıyoruz yarın sağlık ocağında ver dediler Ben de bir tane erken gebelik 2 tane de normal kaset test aldım Şimdi erkeni yapacağım normalleri de yarın yaparım artık
Evet bat öncesi en netini erken gebelik cıkarır. Ben o saatte anca uyuyabildim zor uyandım bugün benim test yarına kaldı hadi koş erken gebelik al da gelKan verecektim Hevesim kursağımda kaldı kan almıyoruz bugün dediler Ben de erken gebelik aldım şimdi erken gebeliği yapacağım Çünkü bunu gece 4'te yapmıştım
Aldım sımdı yapacağımEvet bat öncesi en netini erken gebelik cıkarır. Ben o saatte anca uyuyabildim zor uyandım bugün benim test yarına kaldı hadi koş erken gebelik al da gel
Ayyy heyecanlıyım bu markadan da nefret edıyorum ama bakalkmAyyy yaaa o zaman hemen eve koş koş
Haydi bismillahAldım sımdı yapacağım
Bunda da çıkarsa çıkarsa net zaten kuzum patının test neydi önçekiAyyy heyecanlıyım bu markadan da nefret edıyorum ama bakalkm
Annelik içgüsünde öyle uzun dönemeçli yollar var ki böylesine emeği, sevgiyi karşılıksız yeryüzünde başka hiçbir canlı gösteremezbenim ballarım kimilerimiz ikincikez evlat sahibi olmaya çalışıyor kimilerimiz ilk evlat sahibi olmaya uğraşıyoruz evet belki henüz şuan biz anne değiliz ama annelik için yaptığımız emeklerimiz ve çabalarımız bizi bir anne kadar güçlü kılıyor dünyanın en güzel anne adayları anneler günümüz kutlu olsun
Hadi bugün hediye ver bize test yapAnnelik içgüsünde öyle uzun dönemeçli yollar var ki böylesine emeği, sevgiyi karşılıksız yeryüzünde başka hiçbir canlı gösteremez
Annelik ruhu taşıyan hepimizin günü kutlu olsun ❤
BebetımeBunda da çıkarsa çıkarsa net zaten kuzum patının test neydi önçeki
Yapacagım simdiHadi bugün hediye ver bize test yap
Eve çok mu varrBebetıme
Acayip ödemle uyandım bence yok benim adetten önce ki gün hep ödem olur ay gece sokakta kavga vardı cok üzüldüm kadına polis geldi falan oğlum uyandı uyuyamadı sabah da uyku sersemi direkt lavaboya gittim ama testsiz gittim yarın sabaha yapayım olmaz mıHadi bugün hediye ver bize test yap
Yaptım beklıyprum ben artımed den hıc umutlu deilim kesın negatıf çıkarırEve çok mu varr
Olmaz yapmalısın benceee sendeeeeAcayip ödemle uyandım bence yok benim adetten önce ki gün hep ödem olur ay gece sokakta kavga vardı cok üzüldüm kadına polis geldi falan oğlum uyandı uyuyamadı sabah da uyku sersemi direkt lavaboya gittim ama testsiz gittim yarın sabaha yapayım olmaz mı
Olmaz bananeeeeAcayip ödemle uyandım bence yok benim adetten önce ki gün hep ödem olur ay gece sokakta kavga vardı cok üzüldüm kadına polis geldi falan oğlum uyandı uyuyamadı sabah da uyku sersemi direkt lavaboya gittim ama testsiz gittim yarın sabaha yapayım olmaz mı
Ayyy hadi bakalımYaptım beklıyprum ben artımed den hıc umutlu deilim kesın negatıf çıkarır