- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.361
Hahahha daha kahvaltı yapmadım tuvalet yokOlmaz bananeeee
Püğğğ sanaHahahha daha kahvaltı yapmadım tuvalet yok
Olmaz bananeeee
Hahahha daha kahvaltı yok tuvalet yok bişey yemedimOlmaz yapmalısın benceeesendeeee
Bana çişin lazımHahahha daha kahvaltı yok tuvalet yok bişey yemedim
Eve çok mu varr
Hem erken hem normal yaptım beklıyorum çok heyecanPüğğğ sana
BakamıyorumHahahha daha kahvaltı yok tuvalet yok bişey yemedim
umutluyum heyecanlıyımGeldi benim test perim
Bak bakkk
Ama bu artımedHadi sonuc hadiiiiii
Kuzum daha ne olsunnnn ayyy hamilesinnnAma bu artımed
Olsun bariz çıkmış işte maşallahAma bu artımed
Neler yaptın belirtin nelerdi hadi anlat anlattAma bu artımed
Ay ama aglarımKuzum daha ne olsunnnn ayyy hamilesinnn
Ama bunun yanında bir de normal bebe Time'ın testini yaptım onda çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok silik bir çizgi çıktı Yani kamerayla görünmüyor dünkü daha belirgindi Yani gece 04.00'te yaptığımNeler yaptın belirtin nelerdi hadi anlat anlatt
Benim tek belirttim kasık ağrım başka bir şeyim yok bel ağrısı ve kasık ağrısı bir de koku hassasiyeti oğlumda da öyle anlamıştım Ama bu kaset testi de Çok silik çıkması beni umutsuzlandırdıNeler yaptın belirtiniz nelerdi hadi anlat anlatt
Kuzum kaset testler ilk idrarla daha doğru sonuç veriyor var işteAma bunun yanında bir de normal bebe Time'ın testini yaptım onda çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok silik bir çizgi çıktı Yani kamerayla görünmüyor dünkü daha belirgindi Yani gece 04.00'te yaptığım
Kasık ağrın ne zaman başladı kuzum birde nasıl bir ağrıydıBenim tek belirttim kasık ağrım başka bir şeyim yok bel ağrısı ve kasık ağrısı bir de koku hassasiyeti oğlumda da öyle anlamıştım Ama bu kaset testi de Çok silik çıkması beni umutsuzlandırdı