- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.301
Nasıp inşallahEvet varsa yarın belli olur koyulaşmış olur inşallah yarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıp inşallahEvet varsa yarın belli olur koyulaşmış olur inşallah yarına
Kimyasal gebelik oldum dün doktora gittim adetin 4 günü gel rahimini daha net göreyim dedi şimdi dem diyor ki ya miyim ya polip duruma göre rahim film isteyecekmişHiç denediniz mi peki gebelik oluşuyor mu
Verdiğin tarihlere bakınca adetine yaklaşık bir hafta kalmış gibi umutlandırmak istemem ama korunmasız ilişki olduysa yerleşme kanamasıda olabilir. Biraz daha bekleyin bakalımMerhaba kızlar bendede pkos var adetim düzensiz ama her ay olurum ilaçsız. 30 gunde 1 oluyorum. mayis 19 adet gösteriyor yumurta takibi yapmadım ama bugün hafif kan geldi ama çok afedersiniz silince ve çok az sizce adet yaklaştığı için mi yoksa yumurtlama mi oluyor
Aynı durumu bende yaşıyorum sat 20nisan bat23 Mayıs ama sol kasığımda batma ve birkaç gündür dayanılmaz mide bulantılarım varKızlar merhaba benim de sat 24 nisan , bir kaç gündür kasiklarimda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ve göğüslerde akşamüstü şişkinlik hissettim ama öncesinde sis değildi cok belirgin de sis degil , bat 24 26 mayıs civarı regl için çok erken ama gebelik için de çok erken sanki sizce ben mi abartiyorum test için erken mi
Yumurtlama oluyordur bugünleri değerlendir canımKızlar merhaba benim de sat 24 nisan , bir kaç gündür kasiklarimda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ve göğüslerde akşamüstü şişkinlik hissettim ama öncesinde sis değildi cok belirgin de sis degil , bat 24 26 mayıs civarı regl için çok erken ama gebelik için de çok erken sanki sizce ben mi abartiyorum test için erken mi
Yumurtlama testi negatif çıkıyor tek çizgi koyu sadeceYumurtlama oluyordur bugünleri değerlendir canım
Operasyon kolay mıydı ?Benim 17 mm bir tane polip vardı benim sürekli ara kanamam olduğu için gebeliğe engel dedi doktor ve aldırdım.
İlginç canım eğer hamilelik olsa yine çift çizgi olması lazım dı ama peki yumurtlama olmadımıYumurtlama testi negatif çıkıyor tek çizgi koyu sadece
Evet akıntı da çok fazla ben de yumurtlama diye düşündüm geçen ay yumurtlama hemen belli olmuştu testte sanırım ben abarttım başka bir şey de olabilirİlginç canım eğer hamilelik olsa yine çift çizgi olması lazım dı ama peki yumurtlama olmadımı
İnşallah öyledir. Bakalım beklemedeyimVerdiğin tarihlere bakınca adetine yaklaşık bir hafta kalmış gibi umutlandırmak istemem ama korunmasız ilişki olduysa yerleşme kanamasıda olabilir. Biraz daha bekleyin bakalım
Anestezi altında olduğu için hicbirsey hissetmedim. Operasyondan sonra 1 pedi dolduracak kanamam anca oldu ve ertesi gün işe gidebildim. Aylarca operasyonu olmamak için boşa direnmişim demiştim yani düşündüğümden çok daha kolay geçtiOperasyon kolay mıydı ?
Düne göre koyu üç dakika da çıktı ArasaNillGerekEvet varsa yarın belli olur koyulaşmış olur inşallah yarına
Buda om dakıka beklemiş halı ArasaNillGerek baya pembe gözüküyorEvet varsa yarın belli olur koyulaşmış olur inşallah yarına
Evet canım koyulaşmış sağlıkla devam eder inşallahBuda om dakıka beklemiş halı ArasaNillGerek baya pembe gözüküyor
Varmıdır ya ben 4 senrdır hoc pozıtıf görmedim o yüzden inanamıyprum kan versem kaç coıkarEvet canım koyulaşmış sağlıkla devam eder inşallah
Testi çok erken yapmışsınız olsa dahi adetinize o kadar vakit varken çıkmaz adetinizden 5 gün önce kan verebilirsiniz ama en iyisi adet gününü ve ardından geçmesini beklemekMerhabalar ya benimde adet tarihim 19 Mayıs görünüyor ama şişkinlik kaşık ve bel ağrısı var bir haftadır hatta bugün daha fazla oldu hamilelik olabilirmi dayanamayıp test yaptım beş gün önce 0.100 çıktı yukselirmi