- 14 Haziran 2023
- 6.398
- 5.225
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.281
Bekliycem zaten birdaha yapmıycam kuzum çok stres oluyorumÇok hafif görünüyor ama adet gecikince yapman en mantıklısı kuzum
Bi sorun yoksa akışa bırakamadığımız için alamıyoruz o pozitifleri bebeğimAynen kuzucum yorulduğumu hissediyorum artık yapmıycam kafamada takmamaya çalışıcam başarabilirsem
Valla ben utanmasam bir tane daha yapcam cızgı doğru mu degıl mı dıyeKuzum sen yap biz bakarız ben bu tür silik çizgileri çok gördüm her döngüde 10 tane test çöp oluyor biraz ara vericem çok stres oluyorum
Yaa harika umudumuz var en azından kuşummmmGünaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek @tatluboncuk Pkolu_anneadayi Minaa95 @goldBride Eki Görüntüle 3425736
Öyle valla kuzum. Ben daha koyu bir çizgi bekliyordum oysaki.Bi sorun yoksa akışa bırakamadığımız için alamıyoruz o pozitifleri bebeğim
Pek umudum yok kuzum ya niyeyse gecikme olana kadar yapmayı düşünmüyorum. 2-3 gün falan varYaa harika umudumuz var en azından kuşummmminşallah bu ay olsun hayırlısıyla. Kaç gün vardı
Valla ben utanmasam bir tane daha yapcam cızgı doğru mu degıl mı dıye
Onlar seni cennette bekliyor kuzum bu dünya için dayanılması zor bi acı tahmin edebiliyorum ama bildiğim kesin bişey var geldiğimiz yere geri dönecek olmamız yani Allah a. Dilerim en büyük sınavın olmuş olsun, daha başka acılar yaşamaÖyle valla kuzum. Ben daha koyu bir çizgi bekliyordum oysaki.
Bugün dolapları düzenlerken bebeklerimin kıyafetlerini buldum en üst rafa tıkıştırmışım kaybetmenin acısıyla. Küvezdeyken giydikleri çorapları eldivenleri şapkaları falan vardı. Oturdum bir turda ona ağladım hiç iyi değilim bugün
Morfoloji hariç diğerleri fena değil kuzu. Ama morfoloji 0 bu şu demek oluyor. Baş boyun kuyruk düzgün olan sperm sayısı %0 bulunamamış yaniEki Görüntüle 3425815 l
Kızlar eşimin sperm sonuçları çok mu kötü
Yaptım valla gene aynı gözle zor görünen bır cızgı cıktı telefonda bellı olmuyor yarı sabah netleşirKız yapsana ne duruyon sen bana bakma biraz kötü günümdeyim bugün ama sen yap hadiiiiiiiii bakalımmmm
Bekle bakalım kuzumm inşallah güzel haberler alırız. Ateşin nasıl kaç çıkıyor hala 37 dolaylarında mıPek umudum yok kuzum ya niyeyse gecikme olana kadar yapmayı düşünmüyorum. 2-3 gün falan var
Bugün benim 12. Günüm daha test yapmadım. 14. Günden önce yapmayın diyenler varArkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi kaçıncı güne geçiyordu idrar testinde? Öneriniz kaç günden önce idrar testini yapmamam yalancı etkiyle karşılaşmamak için?
Onları çok özlüyorum ama kötü günler geçicek inşallah. Rabbim bana güzel bir gelecek hazırlıyor oyüzden oluyor bütün bunlar. İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmazOnlar seni cennette bekliyor kuzum bu dünya için dayanılması zor bi acı tahmin edebiliyorum ama bildiğim kesin bişey var geldiğimiz yere geri dönecek olmamız yani Allah a. Dilerim en büyük sınavın olmuş olsun, daha başka acılar yaşama
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallah gazan mübarek olsun. Burayada at emiCandy7777 testler geldi benim de şimdi. Sabahtan beri cıktığım tuvaletim haddi hesabı yok. Yarın sabaha vira bismillah 13. Gün olcak
Evet varsa yarın belli olur koyulaşmış olur inşallah yarınaYaptım valla gene aynı gözle zor görünen bır cızgı cıktı telefonda bellı olmuyor yarı sabah netleşir
Bekleyebildiğim kadar bekliycem inşallah. Evet kuzum hala 37 ve üzeri çıkıyorBekle bakalım kuzumm inşallah güzel haberler alırız. Ateşin nasıl kaç çıkıyor hala 37 dolaylarında mı
Bu da iyiye işaretBekleyebildiğim kadar bekliycem inşallah. Evet kuzum hala 37 ve üzeri çıkıyor