- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.241
İşte kimyasal neden oluyor onunda tam sebebi yok. Bende ikinci için ilk korunmayı bıraktığım ay kimyasal yaşadım sonra bidaha olmadıAynen ya mesela 3 ay önce kimyasal geçirdim adete 1-2 gün kala aşı yaptıracaktım hemşire eğer hamilelik varsa zararlı ola bilir dedi test aldım umutsuzca çift çizgi çıktı anında yurtdışındaydım kan veremedim 4 tane test yaptım hepsi çift çizgi çıktı adet 5 gün gecikti adet oldum
Hayırlı uğurlu olsun şimdideno yaşım daha Türkiye vatandaşlığını almadım inşallah 5 yıl sonra 06 olucak memleket
Allahtan işte Allah ol dese olur demek ki sınavımız daha bitmemiş inşallah bu ay güzel haberler alırızİşte kimyasal neden oluyor onunda tam sebebi yok. Bende ikinci için ilk korunmayı bıraktığım ay kimyasal yaşadım sonra bidaha olmadı
İnşallah kuzumAllahtan işte Allah ol dese olur demek ki sınavımız daha bitmemiş inşallah bu ay güzel haberler alırız
Benimde bugün 12. Günüm olucak arada beni de yoklayan adet olcakmış gibi ağrı varken bazen de göbek deliğimin etrafı ağrıyo. Dün gece cok ağrıdı mesela. Ama daha test yapmadım iğnenin etkisi iyice gecsin diye bekliyorum bugün yapmayıp pazar yaparım sanırımArkadaşlar bugün çatlatma iğnemin 8. Günü, bugüne kadar bedenimde hiç bir belirti olmadı. Bugün kasık bölgemde ağrı başladı. Bu hem gebelik hem reglin erken belirtisi olabilir değil mi? Regl için erkenden belirti verir mi vücudum bu kadar, 1 haftadan fazla var, olumluya yorulabilecek bir belirti mi sizce? Teşekkürler şimdiden tüm fikirleriniz için
Benim çok nadirde olsa öyle oluyor adetten bir hafta önce adet olacakmış gibi ağrı ve sancı oluyor bazenArkadaşlar bugün çatlatma iğnemin 8. Günü, bugüne kadar bedenimde hiç bir belirti olmadı. Bugün kasık bölgemde ağrı başladı. Bu hem gebelik hem reglin erken belirtisi olabilir değil mi? Regl için erkenden belirti verir mi vücudum bu kadar, 1 haftadan fazla var, olumluya yorulabilecek bir belirti mi sizce? Teşekkürler şimdiden tüm fikirleriniz için
Günaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek tatluboncuk Pkolu_anneadayi Minaa95 goldBride tatluboncuk Pkolu_anneadayi Minaa95 goldBride Eki Görüntüle 3425736
Sımdı bende yaptım ve sılık çıktı dün hoc ısı olmayan test bugün sılık cıkarttıGünaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek tatluboncuk Pkolu_anneadayi Minaa95 goldBride Eki Görüntüle 3425736
Bugün sasırtıco bır cızgı cıkarttıTamam kuzum etiketlerim tabi
Benim çizgimde buna benzer. Ne düşüneceğimi bilemiyorum doğrusu. İnşallah koyulaşırSımdı bende yaptım ve sılık çıktı dün hoc ısı olmayan test bugün sılık cıkarttı
Görüyor musun pekkı sende kafamdan uydurmuom demıBenim çizgimde buna benzer. Ne düşüneceğimi bilemiyorum doğrusu. İnşallah koyulaşır
Bu da dünkü testım bakalım yarın nasıl çıkacak yarın tamamen nego da cıkabılır bilemem ama yanı çokta bı umudum yokBenim çizgimde buna benzer. Ne düşüneceğimi bilemiyorum doğrusu. İnşallah koyulaşır
Evet canım bende görüyorumGünaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek tatluboncuk Pkolu_anneadayi Minaa95 goldBride Eki Görüntüle 3425736
Aşkım evet silik bi. Çizgi var bende gördüm inşallah kimyasala falan dönmez işte böyle olunca kahroluyoruz erken görmemek lazım Allahım yarabbim şöyle pozitifini görsek de bi kucak dolusu sevinsek.bende iyi ki test diye diretmemişim kendime bugün ağrım var alt bölgem cok hassaslaştı adet olcam işteGünaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek tatluboncuk Pkolu_anneadayi Minaa95 goldBride Eki Görüntüle 3425736
Kaç gün kaldı bata kuzumBugün sasırtıco bır cızgı cıkarttı
Evet canım görüyorum kaç dakikada çıktıGörüyor musun pekkı sende kafamdan uydurmuom demı