- 14 Haziran 2023
- 6.397
- 5.225
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.261
Yaa kuzum böyle gölgelerle falan uğraşmak istemiyorum artık yapmıycam test mest çok sıkıldım bu döngüden. Gecikirsem belki ozaman yaparım bilmiyorum. Hem çok hevesliyim test yapmaya hemde korka korka yapıyorum biraz kendimi salmam lazım.Aşkım evet silik bi. Çizgi var bende gördüm inşallah kimyasala falan dönmez işte böyle olunca kahroluyoruz erken görmemek lazım Allahım yarabbim şöyle pozitifini görsek de bi kucak dolusu sevinsek.bende iyi ki test diye diretmemişim kendime bugün ağrım var alt bölgem cok hassaslaştı adet olcam işte
Üç falanEvet canım görüyorum kaç dakikada çıktı
Olmaz yarın da yapalımmmmmYaa kuzum böyle gölgelerle falan uğraşmak istemiyorum artık yapmıycam test mest çok sıkıldım bu döngüden. Gecikirsem belki ozaman yaparım bilmiyorum. Hem çok hevesliyim test yapmaya hemde korka korka yapıyorum biraz kendimi salmam lazım.
ÇOK KÖTÜYÜM YAAAAAAAA
O zaman umut verici bir test. Dün tamamen negatifdi senin hadi inşallah koyulaşarak devam ederÜç falan
Valla canısı 3 gün falan var yarın netlesır cızgı eğer bır tık daha Koyulasırsa sevınırım yoksa sokturucu ye baslıcamKaç gün kaldı bata kuzum
Yok kuzum ben yapmıycam sen yap seninkine bakalım hep beraberOlmaz yarın da yapalımmmmm
Amın senınde inşallah koyulasır evet 9-10 tamamen negoydu bugün bende sasırdım ama yarım gene nego cıkabılır BldmedmO zaman umut verici bir test. Dün tamamen negatifdi senin hadi inşallah koyulaşarak devam eder
Ama benı komayınnnn yarı yollarda bı basımaaaaa bı careeeYok kuzum ben yapmıycam sen yap seninkine bakalım hep beraber
Ay ben şimdi utanmasam akşam erken gebelık alıp yapcamYaa kuzum böyle gölgelerle falan uğraşmak istemiyorum artık yapmıycam test mest çok sıkıldım bu döngüden. Gecikirsem belki ozaman yaparım bilmiyorum. Hem çok hevesliyim test yapmaya hemde korka korka yapıyorum biraz kendimi salmam lazım.
ÇOK KÖTÜYÜM YAAAAAAAA
Bi geciksin bakalım kan vermeden niye söktürücü kullanıyosun olur mu öyle şeyValla canısı 3 gün falan var yarın netlesır cızgı eğer bır tık daha Koyulasırsa sevınırım yoksa sokturucu ye baslıcam
Ne diyim aşkım dedim ben sanaYaa kuzum böyle gölgelerle falan uğraşmak istemiyorum artık yapmıycam test mest çok sıkıldım bu döngüden. Gecikirsem belki ozaman yaparım bilmiyorum. Hem çok hevesliyim test yapmaya hemde korka korka yapıyorum biraz kendimi salmam lazım.
ÇOK KÖTÜYÜM YAAAAAAAA
İnşallah koyulaşır balımÜç falan
Evet gölge var umarım koyulaşır kuzumGünaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek tatluboncuk Pkolu_anneadayi @Minaa95 @goldBride Eki Görüntüle 3425736
Çok hafif görünüyor ama adet gecikince yapman en mantıklısı kuzumGünaydın kızlar bugünki testim çoook silik birşeyler var ama böyle silik olunca pek umutlanamıyorum. Ben birdaha test yapmamaya karar verdim gecikmem olursa öyle yapıcam inşallahArasaNillGerek tatluboncuk Pkolu_anneadayi @Minaa95 @goldBride Eki Görüntüle 3425736
Kuzum sen yap biz bakarız ben bu tür silik çizgileri çok gördüm her döngüde 10 tane test çöp oluyor biraz ara vericem çok stres oluyorumAma benı komayınnnn yarı yollarda bı basımaaaaa bı careee
Aynen kuzucum yorulduğumu hissediyorum artık yapmıycam kafamada takmamaya çalışıcam başarabilirsemNe diyim aşkım dedim ben sanaen iyisi batın gecikmesini beklemek. Başka seçenek alternatif yok
İnşallah pek umudum yok ama bakalımEvet gölge var umarım koyulaşır kuzum