- 14 Haziran 2023
- 6.388
- 5.223
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.161
Anladım canım vardır elbet bir zamanı. Bizimki yanımızda da ne oldu hiç birşey elde var sıfırBende bi degisiklik yok sekerim esim kisa sure gelip gidiyor onda da yumurtlama donemine denk gelmiyor
Taaam baktırırmEe bacım elin ayağın soğuk bayılcak gibi deyince aklıma o geldi direkt uzun sürerse bidaha baktır emi
Olsun canim en azindan deniyorsun insallah bu yaz bitmeden mujdemizi aliriz. Denemeyince sikinti var mi deniyoruz olmuyor diye doktora da gidilmiyor. Denemeyince doktor ne yapsin yaptigimiz kürler ne yapsinAnladım canım vardır elbet bir zamanı. Bizimki yanımızda da ne oldu hiç birşey elde var sıfır
Sperm sorunu yoksa yumurtlama dönemi her gün yapabilirsiniz diyor doktorlarKızlar gün aşırı ilişki diyorlar ya yumurtlama dönemi her gün olsa ne olur mesela tam pik dönemi bir gün öncesi ve sonrası olarak 3 gün gibi
Günaydın canım. 10. Gündü demi bugün senin dün yaptın bi. 2-3 gün sonra tekrarla bence bidaha
Evet bugün on salıya kadar denerım artıkGünaydın canım. 10. Gündü demi bugün senin dün yaptın bi. 2-3 gün sonra tekrarla bence bidaha
Evet bugün on salıya kadar denerım artık
Günaydın canım. 10. Gündü demi bugün senin dün yaptın bi. 2-3 gün sonra tekrarla bence bidaha
Ay gelsin sende yapıp af benı de etıketleeeebenim testlerde akhisarda kaldı yarın akşama anca gelir
Tamam kuzum etiketlerim tabiAy gelsin sende yapıp af benı de etıketleeee
Maşallah sağlıcakla artsın daha cok yeniArkadaşlar iki gün önce 24 çıkmıştı bugün 64 çıktı nasıl sizce
Sağlıkla artmış mı şuanlık canımMaşallah sağlıcakla artsın daha cok yeni
Şuan öyle görünüyor stres yapma o yüzden en zor şeyi başarıp gebe kalmışsın sevinçten havalara uçmak senin hakkın maşallah sizeSağlıkla artmış mı şuanlık canım
Çoook teşekkür ederimŞuan öyle görünüyor stres yapma o yüzden en zor şeyi başarıp gebe kalmışsın sevinçten havalara uçmak senin hakkın maşallah size
Ateş takibi sabah uyanır uyanmaz hiç hareket etmeden ölçülmesi gerekiyor hatta en net sonucu alabileceğin saat 07:00-08:00 saatleri ,gün içinde ölçülen ateşi dikkate almayın çünkü bulunduğunuz yerin havası ,evin sıcaklığı ve hareketlilik bile çok etkiliyorYok kuzum ben hasta gibi değilim ya