- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.121
38e yaklaşcak nerdeyseKızlar acaba benim ateşim mi varyani hastamıyım acabaEki Görüntüle 3425178
Bak kuzum atıyımBilmiyorum ki ben benzetemedim ama hani görsel nerde bidaha attın mı kaçırdım ben
38e yaklaşcak nerdeyse
Ya bal kuzum nasıl olayım sizlerle aynı şekilde çizgi mi o değil mi yumurtladık mı çatladık mı patladık mı aynen devam
Yaaa canım benim seviyorum seniYa bal kuzum nasıl olayım sizlerle aynı şekilde çizgi mi o değil mi yumurtladık mı çatladık mı patladık mı aynen devamokuyorum yazılanları maşallah koyuyorum amin diyorum kalbim sizinle hep isteyen herkes gebe kalsın hepimizin içi umutla dolsun inşallah
Garip bir şekilde ellerim ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum38e yaklaşcak nerdeyse
Yazarım tabi bebiş seni takip ediyorum batına az kalmış benim de pazar. Herkes mutlu haber alsın biz de alalım inşallahYaaa canım benim seviyorum seniarada yaz kuzum özletme kendini. İnşallah canım inşallah
Aaa yakınmışız benimde pazartesi gibi. Test yapcan mı ne zaman yapcanYazarım tabi bebiş seni takip ediyorum batına az kalmış benim de pazar. Herkes mutlu haber alsın biz de alalım inşallah
Test bol bende yrndan itibaren başlarımAaa yakınmışız benimde pazartesi gibi. Test yapcan mı ne zaman yapcan
Anladım kuzum. İyi haberle inşallahHaber alıyorum kuzu iyi çok şükür ama eşi şehir dışında çalıştığından hiç denk gelemediler desem yeridir. Selamını iletirim
Canısı yarın da yapayım net negatıfı göreyim yarın 10. Gün zatenBence ara ver 13.14. Günlerde yap, yaeın yaparsan aynı sonucu alabilirsin. Bi hanımefendiyle konuşmuştum akşam 11. Gün negatifmiş 13. Gün silik çizgi görünmüş şimdi hamile. ama sen bilirsin tabiki benimki bi tavsiye
Kuzum valla umutlabdırıcı bir durum bu hasta hissetmiyorsun demi kendiniKızlar acaba benim ateşim mi varyani hastamıyım acabaEki Görüntüle 3425178
Değildir o zaman kuzum doktordan daha iyi bilemeyizYoooo öyle bişey demedisadece tüpler kapalıydı açıldı herşey yolunda dedi. Gördün mü sen benim hsgyi kalp rahim mi benimki
Kızlar beni hatırlayanınız belki vardır ben regliden birkaç gün önce bir idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı kenara koymuştum testi yaklaşık 1 saat sonra teste baktığımda aşağıdaki gibi aşırı ince bir çizgi çıkmıştı buradan sormuştum hamile miyimdir diye evet hamileymişim
Gebeliğin aşırı aşırı başıymış ve ben fark ettim erken gebelik testi ile anında çıkmadı ama test iyice kuruyup oturduktan sonra çizgi belli oldu yani kuruma çizgisi her zaman olmuyormuş böyle çizginiz varsa sizin için de bir umut vardır
Regli olmam gereken gün kan verdiğimde beta 140 çıktı şimdi haftaya perş keseyi görmeye gidiceğiz inşallah
Belirtilerim şu şekildeydi reglye 2 gün kala hafif regl ağrısı gibi bi ağrı oldu ve hala ara ara oluyor yerleşmeymiş doktorun dediğine göre
Regl olmam gereken gün aşırı açıl kahve rengi günlük pedin 3/1 ini doldurvak kadar bi akıntıö oldu ve geçti buda normalmış
Doktor akıntılar devam edebilir dedi kan rengine dönmedi ve bir koca pedi dolduracak hale gelmediği sürece sorun yok dedi
Göğüslerim bayağı büyüdü ve halkası sanki biraz büyüdü rengi pek kararmadı
Aşırı uyku ve halsizlik var
Mide bulantısı yok şimdilik
İştahım pek yok
Yediklerim fazla gaz yapıyor gaz sorunum var
Burada ilk defa sizinle paylaştığım için deneyimlerimi yarım bırakmak istemedim
Haftaya keseyi görmem için bana şans dileyin
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah️
Yoo seninkinde kalp şekli yok ki aşkım benim netteki görsellerden gördüğüm gerçekten kalbe benzeyen görsellerdiBak kuzum atıyım
Hayır olsun gecen eşim işten hasta geldi böyleydi ateşi 37,6 ydı ama hastaydı gerçektenBende onu düşünüyorum acaba hastayımda oyüzden mi diye ama kendimi iyi hissediyorum hasta gibi değilim