- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.141
Sen bilirsin kuzucumCanısı yarın da yapayım net negatıfı göreyim yarın 10. Gün zaten
Hayır olsun hasta mı olcan o zamanGarip bir şekilde ellerim ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum
İyiyim kuzum aynı koşturmacaCanimm napiyosun ben pek giremiyorum takip edemiyorum artik buralari
Yok kuzum gayet iyiyim arada ellerim ayaklarım buz gibi oluyor sonra birden ter basıyor anlamadım gittiKuzum valla umutlabdırıcı bir durum bu hasta hissetmiyorsun demi kendini
Dimi bende baktım benimki normal Allaha şükürYoo seninkinde kalp şekli yok ki aşkım benim netteki görsellerden gördüğüm gerçekten kalbe benzeyen görsellerdi
Yok kuzum ben hasta gibi değilim yaHayır olsun gecen eşim işten hasta geldi böyleydi ateşi 37,6 ydı ama hastaydı gerçekten
Yaa bu atak gibi ellerim ayaklarım buz gibi oluyor hemen ardına ter basıyor anlamadım gitti vallaHayır olsun hasta mı olcan o zaman
Evet evet öyleymiş kuzumBen özelden yazdım baya bi oldu ama. Eşi iş dolasıyla şehir dışındaydı sanırım yanlış hatırlamıyosam
Aynen bebeğim ona falan takılma senin gayet güzel taş gibi maşallahDimi bende baktım benimki normal Allaha şükür
Aman dikkat et kendineYok kuzum ben hasta gibi değilim ya
allah allah kız demirin mi düşük seninYaa bu atak gibi ellerim ayaklarım buz gibi oluyor hemen ardına ter basıyor anlamadım gitti valla
Taş gibide şööööööyyylee bir güzel hamile kaldığını ve doğurduğunu göremedik hanımefendininAynen bebeğim ona falan takılma senin gayet güzel taş gibi maşallah
Yok martta herşeyime baktırdım gayet iyidi. Amaaaann boşver kuzum herşey olacağına varır kafa yormaya değmezallah allah kız demirin mi düşük senin
Bende bi degisiklik yok sekerim esim kisa sure gelip gidiyor onda da yumurtlama donemine denk gelmiyorİyiyim kuzum aynı koşturmacamerak ettim seni
Ajahahhahahhaha taş gibi doğurursun seenn inanıyorum sanaTaş gibide şööööööyyylee bir güzel hamile kaldığını ve doğurduğunu göremedik hanımefendinin
Ee bacım elin ayağın soğuk bayılcak gibi deyince aklıma o geldi direkt uzun sürerse bidaha baktır emiYok martta herşeyime baktırdım gayet iyidi. Amaaaann boşver kuzum herşey olacağına varır kafa yormaya değmez
Bence 12 gün iyi bir zaman dilimi daha erkende iğnenin etkisi atılmamış oluyorLaboquik in erken gebelik testini bulamadım alışveriş yaptığım yerde normal kaset test vardı bende şimdi prodoctor aldım c.tesiye teslim edilir yazıyodu iğnenin 12. Günü olacak. Sabaha yetişmez pazar günü yaparım sabah. Adete de üç gün kalmış olcak diye şimdilik öyle planladım
Evet erkenden test yapmak psikolojik olarak yoruyor zatenBence 12 gün iyi bir zaman dilimi daha erkende iğnenin etkisi atılmamış oluyor