- 3 Ocak 2021
- 2.676
- 855
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.261
Canım iki katı olmamışsa yüzde 60 dan fazla artmış bu yeterli ki illaha iki katı şartı yok iki katı olsa 856 olacakmış zaten senin 851 iki katı bu zaten aradaki sayı uçurum deilkiBu sefer tam ıkı katı artmamıs
428
851
Cıkmıs
Aaa kızıcam ama sana yavaşlamamış gayet güzel artıyor. Kan verme artık akışına bırak pazartesi keseni göreceksin inşallahPazartesi çağırdı zaten ama on eksik artmısyavaslamıs sanki
Doktoruma attım pazartesı 5 dr ıdrara sıkısık gel dedıAaa kızıcam ama sana yavaşlamamış gayet güzel artıyor. Kan verme artık akışına bırak pazartesi keseni göreceksin inşallah
Demı ne bileyim sankı yavaslamıs mı ne dıye düşünmeye başladımCanım iki katı olmamışsa yüzde 60 dan fazla artmış bu yeterli ki illaha iki katı şartı yok iki katı olsa 856 olacakmış zaten senin 851 iki katı bu zaten aradaki sayı uçurum deilki
Yüzde 66 artış iyi diye biliyorum sizinki geçmişBu sefer tam ıkı katı artmamıs
428
851
Cıkmıs
Beş eksık işteYüzde 66 artış iyi diye biliyorum sizinki geçmiş
lütfen böyle düşünüp strese girmeyin bence her şey yolundaBeş eksık işte☺
İnşallah çok bel agrım olıyor korkuyorumlütfen böyle düşünüp strese girmeyin bence her şey yolunda
Merhaba öncelikle sağlıkla gelsin bebeğinizPazartesi çağırdı zaten ama on eksik artmısyavaslamıs sanki
Teşekkürler sankı ilk defa hamıle kalıyorım gıbı bır telasım var oda galıba çevre etkenı yok zaten bu son kan verısımdı Bor daha vermeyeceğim ☺Merhaba öncelikle sağlıkla gelsin bebeğinizama dikkatimi çekti çok panik haldesiniz sürekli kan verip az artmış diye kendinizi strese sokuyorsunuz, her şey yolundayken sizin bu stresiniz size ve bebeğinize zarar verebilir bence artık kan takibi yapmayın akışına bırakın ve doktor kontrolünde ilerleyin naçizane tavsiyem yazmadan edemedim
İnşallah kactı ıkı gun önceki sonuç beni de etiketleBen de bugün kan verdim bakalım inş artmıştır beta. Genetik sonucunda da heterozigot çıktı ama doktor bunun için ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Yine de ben limonlu su falan içeceğim sanırım.
Canim artmış 856 olması gerekiyor ama 851 olmuş. O kadar oynasada bir şey olmaz. Normal benceBu sefer tam ıkı katı artmamıs
428
851
Cıkmıs
Doktor da sıkıntı görmedi pazartesi keseye cagırdıCanim artmış 856 olması gerekiyor ama 851 olmuş. O kadar oynasada bir şey olmaz. Normal bence
İki gün önce 110.98İnşallah kactı ıkı gun önceki sonuç beni de etiketle
Hadi bakalım bugün kaç çıkacak çıkınca haber et kız☺İki gün önce 110.98
Bi çıksa hemen yazıcamHadi bakalım bugün kaç çıkacak çıkınca haber et kız☺
Bugün 5.gün içerisindeyimMerhaba, bende beta takip ediyorum regl 3.gün gecikmesinde 61 di şimdi 232 bana da dua edin lütfen
2 gunde yuzde 66 ise 428x1.66 =710 nasıl eksikBeş eksık işte☺