- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.281
2 katı ama diyorlar2 gunde yuzde 66 ise 428x1.66 =710 nasıl eksik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 katı ama diyorlar2 gunde yuzde 66 ise 428x1.66 =710 nasıl eksik
2 katı yüzde yüz ya sizinki yüzde 98.832 katı ama diyorlar
, doktor da sıkıntı yok dedı ama işte2 katı yüzde yüz ya sizinki yüzde 98.83
Güzel deılmı bence gayet o iyiPkolu_anneadayi 256 çıktı. Diğerini sabah veemistim bunu öğlen verdim. Saat farkı da önemli.
Yaptım bu sefer birşey çıkmadı anlamadım ya iyice kafam karıştı. Bat’a 2 gün kaldı. Artık test yapmayacağım günümü bekleyeceğim .Yaptın mı yeniden ☺
Gayet güzel. Hatta fazla bile artmış. O fazlalığı saat farkına yordumGüzel deılmı bence gayet o iyi
Ayy hadı maşallah ☺Gayet güzel. Hatta fazla bile artmış. O fazlalığı saat farkına yordum
Gayet iyi moralini bozma bu düşme sayılmaz bileBu sefer tam ıkı katı artmamıs
428
851
Cıkmıs
Her iki çizgi aynı koyulukta olduğunda veya max’ın üstündeki çizgi kontrol çizgisinden daha koyu olduğunda bu pik yaptığı yani yumurtanın çatlayacağını gösterir 24 saat içinde. Koyulaşmaya başladığı günü, pik gününü ve sonrasını mutlaka değerlendirin ilişki anlamında. Ve bi kaç gün daha yapın bu testi silikleşmeye başlaması çatladığını gösterir.Arkadaşlar ben ilk defa ovulasyon testi yapıyorum
SAT 13.05
İlk testi dün yaptım ve bu kadar koyu olmasına şaşırdım açıkçası, ama durdukça daha da koyulaştı. 2. Testi sabah ve son testi de az önce yaptım. Şimdi ben yumurtlama dönemine yakın mıyım değil miyim anlamadım. Testin ismi MomMed ama ben yurtdışındayım aynı test Türkiye’de var mı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3431492
Yok canım 2 kat artmış bence artık kan verme bir hafta sonra git doktora kese görünürDemı ne bileyim sankı yavaslamıs mı ne dıye düşünmeye başladım
Pazartesı cagırdı canısıYok canım 2 kat artmış bence artık kan verme bir hafta sonra git doktora kese görünür
Yok aşkım dr da olmayınca öbür aya sallandırdımYaaa bende sen femara kullandın sanıyordum hayırlısı kuzum
Aynen pazartesi de görünür canım binlerce geçmiş olur zaten bana da dua et gebelerin duası kabul olurPazartesı cagırdı canısı
Valla o kadar çok hepınıze dua ediyorum ki yatıp kalkıpAynen pazartesi de görünür canım binlerce geçmiş olur zaten bana da dua et gebelerin duası kabul olur
Canımsın Allah razı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallahValla o kadar çok hepınıze dua ediyorum ki yatıp kalkıp
Amın sızde en tez zamanda pazartesı 3500 lerde olacak umarım olurCanımsın Allah razı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
Belkide seninki tedavisiz gelecektir her şerde bir hayır vardır kuzumYok aşkım dr da olmayınca öbür aya sallandırdım
Olur inşallah canımAmın sızde en tez zamanda pazartesı 3500 lerde olacak umarım olur