- 1 Mayıs 2020
- 231
- 139
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.241
Bende kendimde yapmayı seviyorum ama en çok başka testleri incelemek hobi oldu :)Ah ne güzel maşallah çok seviniyorum Boyle testler gördukçe. Bende hobi oldu resmen
Oldun bir topikte sen aç ne olacakkiNe diye açıyım söyle kız açıcam haziran-temmuz topiği var ama
Açtım yaOldun bir topikte sen aç ne olacakki
Canim cok hafif bir cizgi gorunuyor. Hangi eyalettesin bilmiyorum ama bazi eyaletler de bat bir hafta gecmeden kan almiyorlar. Ayrica ilk randevuyu da baya gec bir tarihe veriyorlar. Batin gecince Urgent Care leri bir dene belki orada kan alirlar. Insaallah vardirSelam kızlar, bata az kalınca yine test yaptım geçen buraya atmıştım kuruma çizgisi olabilir diye. Bu sabah bi test daha yaptım ve çok silik çizgi görüyorum, ve bu 4. Dakikada çıktı erken gebelik testi markası First response. Sizde çizgiyi görüyor musunuz? Eki Görüntüle 3431046
bazı walgreenslerin laboratuvarı var onlarda beta için kan alıyorlarmış istediğin zaman. Çizgi çok belli olmadıkça aldırmak istemiyorum aslında ben bile emin değiliiim henüz. Yarın bi test daha yapacağımCanim cok hafif bir cizgi gorunuyor. Hangi eyalettesin bilmiyorum ama bazi eyaletler de bat bir hafta gecmeden kan almiyorlar. Ayrica ilk randevuyu da baya gec bir tarihe veriyorlar. Batin gecince Urgent Care leri bir dene belki orada kan alirlar. Insaallah vardir
Aaa onu bilmiyordum cok iyiymis.Iyi dusunmussun biraz daha bekleyip gidersen daha iyi sonuc alirsin insaallahbazı walgreenslerin laboratuvarı var onlarda beta için kan alıyorlarmış istediğin zaman. Çizgi çok belli olmadıkça aldırmak istemiyorum aslında ben bile emin değiliiim henüz. Yarın bi test daha yapacağım
Yaptın mı yeniden ☺Yaaa inşallah vardır hala emin olamıyorum sabah olsunda bir an önce tekrar test yapayım istiyorum
Dedim candyy gitti daha durmamHoş buldum kuşum nasılsın sen neden gittin kiiiii
Kuzum onca belirtiden sonra adet olunca başımdan vurulmuşa döndüm. Biraz kafamı topladım ama burdan da daha fazla ayrı kalamadım
Aynı duygu karmaşasını yaşamışız kuzum.Dedim candyy gitti daha durmamşaka şaka. Anlık bunalım gibi düşünebiliriz
Gidemedim aşkım dr a. O bana gecen ay demişti adet olursan 3. Günü gel diye. Üçüncü günü kendi yoktu seminerdeydi. 5. Güne p.tesiye almıştım belim tuttu gidemedim. Klomen beni tüy anlamında cok etkiledi zaten gözümde korktu birazArasaNillGerek kuzum sende bu ay femara istiycektin doktordan diye hatırlıyorum istedin mi
Bu sefer tam ıkı katı artmamısKuzum onca belirtiden sonra adet olunca başımdan vurulmuşa döndüm. Biraz kafamı topladım ama burdan da daha fazla ayrı kalamadım
Harikaaa kuzum çok güzel artmış sağlıcakla ilerler inşallahBu sefer tam ıkı katı artmamıs
428
851
Cıkmıs
İki katı ya kuzum bir kaç rakam fazla eksin bir şey olmaz sen rahat olBu sefer tam ıkı katı artmamıs
428
851
Cıkmıs
Pazartesi çağırdı zaten ama on eksik artmısHarikaaa kuzum çok güzel artmış sağlıcakla ilerler inşallah
Kan verme artık tamam kese görmeyi bekle pazartesi gitsen kesin görürsün garanti olur
Yaaa bende sen femara kullandın sanıyordum hayırlısı kuzumGidemedim aşkım dr a. O bana gecen ay demişti adet olursan 3. Günü gel diye. Üçüncü günü kendi yoktu seminerdeydi. 5. Güne p.tesiye almıştım belim tuttu gidemedim. Klomen beni tüy anlamında cok etkiledi zaten gözümde korktu biraz