- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.221
Evet ıkı kat dan bıraz bıraz artıoArtış nasıl yne 2kat mı gdyorr
14
44
105
213
427
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ıkı kat dan bıraz bıraz artıoArtış nasıl yne 2kat mı gdyorr
Maşallah canım cok guzelEvet ıkı kat dan bıraz bıraz artıo
14
44
105
213
427
Yarın gene verecegımmmm ☺Maşallah canım cok guzel
Neden bu kadar sık veriyorsun yanlış anlama canm nedeni var mıydı varsa unutmusum affına sıgınıyorum, ben hamlılegmde 2 kez vermstm sonra Dr 12gun snra gel kese gorecez demıstı bdha vermemstm 2 den snraYarın gene verecegımmmm ☺
Valla ıkı güne bır artıs jcın verelım dedı doktor canısı artık verme dedıde ben dayanamam yarın son kez verecem pazartesı keseNeden bu kadar sık veriyorsun yanlış anlama canm nedeni var mıydı varsa unutmusum affına sıgınıyorum, ben hamlılegmde 2 kez vermstm sonra Dr 12gun snra gel kese gorecez demıstı bdha vermemstm 2 den snra
İnşallah hayırlısı ıle görürsünValla ıkı güne bır artıs jcın verelım dedı doktor canısı artık verme dedıde ben dayanamam yarın son kez verecem pazartesı kese
Amın inşallah ☺İnşallah hayırlısı ıle görürsün
Hoşgeldin canım bir topikte sen aç gelelim yaaa
Hoş buldum kuşum nasılsın sen neden gittin kiiiiiCandy7777 Canım hoşgeldin
Femara olabılırNe diye açıyım söyle kız açıcam haziran-temmuz topiği var ama
Aaaa doğru bende kullanıcam bu ay zatenFemara olabılır
Baya baya varSelam kızlar, bata az kalınca yine test yaptım geçen buraya atmıştım kuruma çizgisi olabilir diye. Bu sabah bi test daha yaptım ve çok silik çizgi görüyorum, ve bu 4. Dakikada çıktı erken gebelik testi markası First response. Sizde çizgiyi görüyor musunuz? Eki Görüntüle 3431046
Evet XanısıAaaa doğru bende kullanıcam bu ay zaten
Dur açıyım. Ama pek konu açmadığım için ne diye lafa gireceğimi bilemedimEvet Xanısı
Kullananlar satın bat çatlatma iğne tarıhleeıDur açıyım. Ama pek konu açmadığım için ne diye lafa gireceğimi bilemedim
Okey haklısınKullananlar satın bat çatlatma iğne tarıhleeı
Yaaa inşallah vardır hala emin olamıyorum sabah olsunda bir an önce tekrar test yapayım istiyorumBaya baya var
Ah ne güzel maşallah çok seviniyorum Boyle testler gördukçe. Bende hobi oldu resmenYaaa inşallah vardır hala emin olamıyorum sabah olsunda bir an önce tekrar test yapayım istiyorum