- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.841
Tebrikler kuzum Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin tatlim :) bat a kac gun vardi canim? Ve belirtilerin neler canim?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bat dündü canım, en önemli belirti sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, ilk kez yaşadım bunu diğer her şey adet belirtisiyle aynı...
bat dündü canım, en önemli belirti sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, ilk kez yaşadım bunu diğer her şey adet belirtisiyle aynı...
Ewet cok zordur eminim kuzucum ben daha bekleyise yarin gecicem insallahhh
Himm anladim kuzum insallah hamilesindir yaa Rabbim sen evlatcigini nasip et merveme
benım son 7 gunum test yaptım negatıf
Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum
Niye yaptin nie moralini bozdunki erken gebelik testlerinden mi ? Eger normaliyse daha cikmaz biliyosun dimi canim
kızlar ya kaldı 3 gunnn :):) aqlamaktann ıcımmm sıstııı allahımmm somadakılere sehıdlerımızın aılelerne dayanma gucu versn bnm yakınm yokk belkı ama aglamaktan kucuk cocukları bebslerı dusunmekten tutamadm kendmıııı
amin canım allahım mekanlarını cennet etsin inş ailelerinede sabırlar versin amin
benım son 7 gunum test yaptım negatıf
kızlar ya kaldı 3 gunnn :):) aqlamaktann ıcımmm sıstııı allahımmm somadakılere sehıdlerımızın aılelerne dayanma gucu versn bnm yakınm yokk belkı ama aglamaktan kucuk cocukları bebslerı dusunmekten tutamadm kendmıııı
yaw mervemm bir haftam var diyorsun çıkmaz kızım yaaaa alla alla son 2 gün kala tekrarla delirtme beni
bata sonnnn 3 gunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?