• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

BATım 17 Mayıs ama ben dayanamadım şimdi ofisin wcsinde bi test yaptım kocaman bi negatif cıktı.

gerçi arkadaşım daha erken ve gün içinde sıvı tüketimi çok oldugundan testte cıkmaz filen dedi ama çok moralim bozuldu.. zaten bana da bu ay olmazmış gibi geliyor. hiç hamileyim gibi hissetmiyorum.

hayırlısı olsun inşallah, muhtemelen dayanamayıp BATımda gene test yaparım ama bu defa sabahtan..

Canım sabret birazcık ben erkenden test yaptım kanda da çıktı ama erken olduğu için yarın da yaptırıcam artış var mı diye. Inan bu daha stresli. Bir kaç gun daha bekle de net sonuç alırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum

ya nasıl oluyo böyle bişeykii. hiç anlamadım kaç tane yaptın silik çıkmıştı dimi .üzülme canım benm gelecek aya inşallah . çok üzüldüm şimdi

Canim daha once silikmi cikmisti?bak bu ay bi kendini gozlemle moralini bozma silik cikip adet olduysan belki vardir bisey.Anneannem anneme hamileyken 5ayina kadar adet olmus ve 6ci cocuk farkedememis.Oyle cok insanlar var .Sıkma canini bekle bu ay RABBim ol derse olur kim bilir.

Back
X